Xbox One X 1TB Metro Exodus + Metro Last Light Redux + Metro 2033 Redux Bundle + ajándék Gears of War 4 letöltőkód

Xbox One X 1TB Metro Exodus + Metro Last Light Redux + Metro 2033 Redux Bundle + ajándék Gears of War 4 letöltőkód
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Hivatalos Microsoft garancia: 24 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Xbox One X 1TB Metro Exodus + Metro Last Light Redux + Metro 2033 Redux Bundle + ajándék Gears of War 4 letöltőkód már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Xbox One X 1TB Metro Exodus + Metro Last Light Redux + Metro 2033 Redux Bundle + ajándék Gears of War 4 letöltőkód vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Xbox One X 1TB Metro Exodus + Metro Last Light Redux + Metro 2033 Redux Bundle + ajándék Gears of War 4 letöltőkód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

CSOMAG TARTALMA:
Xbox One X 1TB konzol 
Fekete Xbox Wireless Controller 
1 db tápkábel 
1 db HDMi kábel 
2 db AA ceruzaelem a kontrollerhez
1 hónapos Xbox Game Pass próba tagság 
14 napos Xbox Live Gold próba tagság
+ Metro Exodus letöltőkód
+ Metro Last Light Redux letöltőkód
+ Metro 2033 Redux letöltőkód
+ ajándék Gears of War 4 letöltőkód

Várnak a legújabb élmények a valaha volt legerősebb konzolon! Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik a minőséget a legmagasabb fokára emelni és nem elégszenek meg ennél kevesebbel, akkor a Xbox One X egy igazán neked való játékgép! A Microsoft legújabb konzolja nem egy akármilyen gép, hanem korának legjobbja. 6 teraflopos grafikai számítási teljesítményével, 326 GB/s-os memória-sávszélességével képes biztosítani a lehető legjobb megjelenést, amely a játékélmények élvezeteit még tovább emelhetik. A konzol fejlett folyadékhűtése gondoskodik róla, hogy akár többórányi játéktól se melegedhessen túl, mindezekkel garantálva a hosszú élettartamot és a zavartalan szórakozást. A hűtést ráadásul egy centrifugális ventilátor is kiegészíti, amely gyorsan beszívja és sűríti a levegőt az optimális hőfok megtartása érdekében. A Hovis-módszerrel a Xbox One X képes a maximális teljesítményhez minimális fogyasztást biztosítani, így kímélve az áramkört. A csúcstechnológiás digitális áramellátó rendszer ugyanis egyedileg állítja be a konzol feszültségét.

Szerezd meg egy csomagban a Metro Exodust, a Metro Last Light Redux-ot és a Metro 2033 Redux-ot is a vadiúj és egyedi Xbox One X-edhez, hogy máris belevethesd magad a játékba és a határtalan szórakozásba!

A poszt-apokaliptikus Moszkvába repülhetsz a Metro Exodusszal. A helyet elözönlötték a visszataszító, mutáns szörnyek, akik az embereket fenyegetik. Bújj ismét Artyom bőrébe, hogy gőzmozdonyra szállva elindulj egy maroknyi túlélővel karöltve keletre, hogy új életet kezdhessenek. A játék során egy egész éven át küzdhetsz majd a saját és társaid életéért. Az események sorozatában ráadásul komoly döntéseket kell majd meghoznod, amelyek kihatással lehetnek a sorsotokra, valamint az emberek sem mind feltétlen fognak majd a te oldaladon állni. Mindezt ráadásul gyönyörű, 4K-s grafikával élvezheted majd, így garantált a teljes komfort a játék során. A kihívás tehát adott, neked már csak élve ki kell keveredned belőle.

  • 1 TB merevlemez
  • Visszafelé kompatibilitás
  • Folyamatosan fejlődő technológia
  • A legjobb játékok és további elérhető multimédiás alkalmazások
  • 4 K támogatás
  • Multitasking
  • A Metro Exodus nem szenved hiányt izgalomban, ijesztgetésben és érzelmekben!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére