Xbox One konzolok

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat a kifejezésre
{{{pager}}}
Xbox One konzolok

Szeretnél a legújabb címekkel maximális grafikán játszani, de nem engedhetsz meg magadnak egy felsőkategóriás gamer PC-ét? Szerencsére erre a problémára szolgál megoldással a Microsoft legütősebb konzolja és változatai, az Xbox One.

Nem tudod mivel elütni az időd? Otthon ülsz, malmozol és nincs semmi ötleted? Szeretnél utazni, de minden pénzed diákhitelre és albérletre költöd? Az Xbox játékok egy új világot nyitnak meg számodra. Utazz el virtuálisan távoli tájakra, szerezz új barátokat akár a világ másik feléről, élj át újra nagy történelmi eseményeket, irányíts hatalmas seregeket, száguldozz egy csúcskategóriás versenyautóval vagy mentsd meg a világot! Az Xbox segítségével mindezt megteheted, ráadásul fel sem kell kelned a kényelmes kanapéról.

Az Xbox One előnye, ahogy a többi konzolé is, hogy nem szükséges az alkatrészekkel babrálnod, nem kell hosszú órákat töltened kutatással vagy a beállítások finomhangolásával, hiszen minden játék olyan szép grafikán fut rajta, ahogy azt a tervezők megálmodták. Természetesen, érdemes egy jó minőségű televízión játszani, de a gyengébb minőségű készülékeken is élvezhető a játékok grafikája.

Az Xbox One nemcsak azért tökéletes, mert minden játék ugyanolyan profi minőségben fut rajta, de sokkal tartósabb is, mint egy számítógép. Mivel játékra tervezték, jól bírja a gyűrődést és akár hosszú éveken át hű társad lehet virtuális kalandjaid során.

Ha Xbox Classic vagy Xbox 360 tulajdonos vagy, és még Xbox Live fiókkal is rendelkezel, akkor jó hírünk van. A legtöbb Xbox Classic és Xbox 360 játék ugyanis a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően vidáman fut az új Xbox One vagy Xbox One X konzolokon. Nem kell kidobnod a kukába az Xbox Live fiókodat sem, hiszen az új konzolodon bejelentkezve minden eddig megvásárolt digitális tartalmadhoz hozzá tudsz férni. Ha Xbox Live Gold előfizető vagy, az eddig megszerzett játékaid és az előfizetésed is elérhető lesz az új konzolon, mivel ez az Xbox Live profilodhoz kötődik.

Úgy gondolod, ez még mindig nem elég érv arra, hogy konzolt vásárolj? Akkor eláruljuk, hogy az Xbox One nem csak egy konzol, hanem egy univerzális multimédiás eszköz. Nézz filmeket 4K-ban a barátaiddal, Skype-olj a családdal, netezz, nézd a YouTube-ot vagy fusd át a hírportálokat. Ráadásul a Kinect segítségével ezt most a rengeteg távirányító, kontroller, egér és billentyűzet nélkül is megteheted. Emellett az Xbox One konzolokat úgy tervezték a Microsoft dizájnerei, hogy a legmodernebb berendezésű, letisztult, minimalista stílusú nappaliba is tökéletesen mutassanak.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Ár
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére