Xbox Live Ajándékkártya 6990 HUF (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Xbox Live Ajándékkártya 6990 HUF (digitális kód)

Xbox Live Ajándékkártya 6990 HUF (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: Xbox One
Korhatár: Korhatár nélkül
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +70 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Xbox Live Ajándékkártya 6990 HUF (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Vásárolj online tartalmakat! Az Xbox Ajándékkártyákkal a Microsoft-fiókodhoz jóváírt összegből teljes játékokat és játék-kiegészítőket vásárolhatsz, valamint különböző extra szolgáltatásokra fiezthetsz elő.

Mire használhatom az Xbox Ajándékkártyát? Az Xbox Ajándékkártyákat Xbox Live-tartalom, például játékok és alkalmazások megvásárlására használhatod fel.

Mi történik a Microsoft-fiókomban az Xbox Ajándékkártya használatakor? Amikor beváltod az Xbox Ajándékkártya kódját, a jóváírt összeg bekerül Microsoft-fiókodba.

Fontos, hogy az Ajándékkártya Microsoft-fiókhoz kötött. Bármelyik, régiónak megfelelő Microsoft-fiókhoz hozzáköthető, így ajándékként is ideális. Az Ajándékkártya aktiválásakor jóváírt összeget nem kell egyből felhasználni, a fennmaradó összeg érvényessége nem szűnik meg, később is levásárolható.
 

Xbox Ajándékkártya vásárlásakor arra érdemes figyelned, hogy a vásárláshoz használt pénznem megegyezzen a kártya felhasználójának számlázási fiókjában megadott ország pénznemével. Ha ez nem egyezik, a kártya felhasználója nem tudja beváltani a kártyát. Ha olyan országban váltod be az Xbox Ajándékkártyát, amely nem egyezik meg a számlázási fiókodhoz hozzárendelt országgal, akkor nem tudod felhasználni a kártyát.

A Microsoft-fiókodan lévő pénzösszegek nem vihetők át másik fiókba.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére