Xbox Live Ajándékkártya 12990 HUF (A) (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Xbox Live Ajándékkártya 12990 HUF (A) (digitális kód)

Xbox Live Ajándékkártya 12990 HUF (A) (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: Xbox One
Korhatár: Korhatár nélkül
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
12.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +130 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

AJÁNDÉK TELJES JÁTÉK


A digitális kód formájában kapható 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetés mellé, limitált ideig egy teljes Ryse: Son of Rome Legendary Edition játékszoftvert adunk ajándékba!*

* a digitális ajándékok kézbesítése a következő munkanap 18h-ig történik meg, ezzel kapcsolatban kollégáink fognak keresni

Xbox Live Ajándékkártya 12990 HUF (A) (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Vásárolj online tartalmakat! Az Xbox Ajándékkártyákkal a Microsoft-fiókodhoz jóváírt összegből teljes játékokat és játék-kiegészítőket vásárolhatsz, valamint különböző extra szolgáltatásokra fiezthetsz elő.

Mire használhatom az Xbox Ajándékkártyát? Az Xbox Ajándékkártyákat Xbox Live-tartalom, például játékok és alkalmazások megvásárlására használhatod fel.

Mi történik a Microsoft-fiókomban az Xbox Ajándékkártya használatakor? Amikor beváltod az Xbox Ajándékkártya kódját, a jóváírt összeg bekerül Microsoft-fiókodba.

Fontos, hogy az Ajándékkártya Microsoft-fiókhoz kötött. Bármelyik, régiónak megfelelő Microsoft-fiókhoz hozzáköthető, így ajándékként is ideális. Az Ajándékkártya aktiválásakor jóváírt összeget nem kell egyből felhasználni, a fennmaradó összeg érvényessége nem szűnik meg, később is levásárolható.
 

Xbox Ajándékkártya vásárlásakor arra érdemes figyelned, hogy a vásárláshoz használt pénznem megegyezzen a kártya felhasználójának számlázási fiókjában megadott ország pénznemével. Ha ez nem egyezik, a kártya felhasználója nem tudja beváltani a kártyát. Ha olyan országban váltod be az Xbox Ajándékkártyát, amely nem egyezik meg a számlázási fiókodhoz hozzárendelt országgal, akkor nem tudod felhasználni a kártyát.

A Microsoft-fiókodan lévő pénzösszegek nem vihetők át másik fiókba.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére