Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Trials Fusion Deluxe Edition (Xbox One)

Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő arcade játékaink között:

Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Akadnak játékok, amelyeknél a grafika, a történet, és úgy általában a „körítés” csupán másodlagos szerepet tölt be. Ezeknél a játékoknál elszánt, kitartó rajongótábor próbálja megdönteni egymás csúcsait, legjobb eredményeit, kiemelkedő teljesítményeit és egy-egy sikerrel teljesített pálya után valami egészen euforikus élményben lesz részed! A Trials Fusion egy ezek közül a ritka gyémántok közül: olvass tovább, mert biztos, hogy olyan élményt kínál, amihez foghatót ritkán látsz a jelenlegi játékvilágban!
 
Xbox One Trials Fusion előrendelés

A Trials: Fusion nagyon egyszerű alapötletre épít: adott egy motorkerékpár, ami felett tökéletes uralmad van. Persze csak elméletileg, a tökéletes uralomhoz vezető út ugyanis gyakorlással van kikövezve. A cél: eljutni a pálya egyik végéből a másikba úgy, hogy a motor pilótája ne álljon fejre. „Ennyi?” – kérdezhetik most sokan. Igen! A Trials Fusion nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, a könnyen elsajátítható és érthető alapok mögött ugyanis egy igen összetett, komoly kihívást jelentő játék rejtőzik. Az első pályákon még nem érted a dolgot, később azonban olyan feladatok várnak rád, olyan helyeken kell átpréselned magad, hogy elsőre szinte teljesíthetetlennek tűnik a dolog – aztán sok-sok próbálkozás után mégis sikerülhet!
 
trials fusion xbox one képekXbox One megjelenés Trials Fusion

A Trials Fusion a vérbeli játékosokat és a motoros játékoktól idegenkedőket egyaránt el tudja szórakoztatni. Itt nincs mellébeszélés: van egy egyszerű irányítás, ami a fizikára erősen épít, van egy döbbenetesen jól mutató, az Xbox One képességeit is kihasználó grafikai megvalósítás, és egy retro kameranézet (amiben oldalról látod a pályát, hogy tényleg centikre ki tudd számolni a következő ugratásod távolságát), és már nincs is hátra, mint hogy elmerülj a játék összes kihívásában, és hogy megpróbáld megdönteni barátaid legjobb pontszámait, legjobb idejét! Nézd meg a mellékelt videót, ha mindez nem győzött volna meg: garantáljuk, hogy a Trials Fusion megváltoztatja majd a nehéz, de végig szórakoztató játékokról alkotott elképzeléseidet!

KÉPGALÉRIA:

Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One
 
Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One
 
Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére