Trials Fusion Deluxe Edition (Xbox One)

Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Arcade
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.590 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +66 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Trials Fusion Deluxe Edition Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Akadnak játékok, amelyeknél a grafika, a történet, és úgy általában a „körítés” csupán másodlagos szerepet tölt be. Ezeknél a játékoknál elszánt, kitartó rajongótábor próbálja megdönteni egymás csúcsait, legjobb eredményeit, kiemelkedő teljesítményeit és egy-egy sikerrel teljesített pálya után valami egészen euforikus élményben lesz részed! A Trials Fusion egy ezek közül a ritka gyémántok közül: olvass tovább, mert biztos, hogy olyan élményt kínál, amihez foghatót ritkán látsz a jelenlegi játékvilágban!
 
Xbox One Trials Fusion előrendelés

A Trials: Fusion nagyon egyszerű alapötletre épít: adott egy motorkerékpár, ami felett tökéletes uralmad van. Persze csak elméletileg, a tökéletes uralomhoz vezető út ugyanis gyakorlással van kikövezve. A cél: eljutni a pálya egyik végéből a másikba úgy, hogy a motor pilótája ne álljon fejre. „Ennyi?” – kérdezhetik most sokan. Igen! A Trials Fusion nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, a könnyen elsajátítható és érthető alapok mögött ugyanis egy igen összetett, komoly kihívást jelentő játék rejtőzik. Az első pályákon még nem érted a dolgot, később azonban olyan feladatok várnak rád, olyan helyeken kell átpréselned magad, hogy elsőre szinte teljesíthetetlennek tűnik a dolog – aztán sok-sok próbálkozás után mégis sikerülhet!
 
trials fusion xbox one képek Xbox One megjelenés Trials Fusion

A Trials Fusion a vérbeli játékosokat és a motoros játékoktól idegenkedőket egyaránt el tudja szórakoztatni. Itt nincs mellébeszélés: van egy egyszerű irányítás, ami a fizikára erősen épít, van egy döbbenetesen jól mutató, az Xbox One képességeit is kihasználó grafikai megvalósítás, és egy retro kameranézet (amiben oldalról látod a pályát, hogy tényleg centikre ki tudd számolni a következő ugratásod távolságát), és már nincs is hátra, mint hogy elmerülj a játék összes kihívásában, és hogy megpróbáld megdönteni barátaid legjobb pontszámait, legjobb idejét! Nézd meg a mellékelt videót, ha mindez nem győzött volna meg: garantáljuk, hogy a Trials Fusion megváltoztatja majd a nehéz, de végig szórakoztató játékokról alkotott elképzeléseidet!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére