Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Titanfall Xbox One Vásárlás

Titanfall Xbox One
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.22. (péntek)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-34
Eredeti ár:
5890 Ft
Bruttó ár:

3.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

AJÁNDÉKOK A JÁTÉK MELLÉ:

Ajándék Titanfall Poszter
Ajándék TItanfall Hűtőmágnes!

TITANFALL XBOX ONE ISMERTETŐ:

A játékhoz folyamatos internetkapcsolat és XBOX LIVE GOLD előfizetés szükséges!

Nagyon kevés olyan fejlesztőcsapat van ma a világon, akiknek minden egyes lépését árgus szemekkel figyelik a játékosok és az újságírók egyaránt. Az Infinty Ward alkalmazottaiból, vezetőiből verbuválódott RESPAWN ENTERTAINMENT azonban ilyen: ők több, mint két éven át csendben, hatalmas titoktartás alatt dolgoztak legújabb játékukon, mielőtt végre bemutatták volna. A játék címe nem más, mint TITANFALL.


Titanfall Xbox One gameplay 01

A Titanfall egy különleges belsőnézetes lövöldözős játék, amely alaposan átformálja a Call of Duty által dominált mezőnyt: ebben a játékban párhuzamosan két csatatér létezik, amelyek egymásra ugyanúgy hatással vannak. Hogyan zajlik mindez? A Titanfall főszereplői a Titánok, ezek a hatalmas fémmonstrumok, amelyek alaposan meg tudják változtatni egy-egy csata kimenetelét, mellettük (alattuk, felettük, rajtuk) pedig rengeteg hagyományos módon harcoló katona végzi dolgát, sőt: adott esetben a Titánok csatájába is beszállhatsz a magad módján.

Az Xbox One fergeteges grafikai képességeit kihasználó játékban nincs történetes mód, hiszen a fejlesztők teljes egészében az online multira koncentráltak. Az eredmény? Dinamikus csaták, hihetetlen látványvilág, fergeteges élmény! A lövöldözés immáron nem csak abból áll majd, hogy más játékosok ellen harcolsz, hiszen egy-egy, az egyik vagy másik oldalon megjelenő Titan brutálisan gyorsan véget tud vetni az ellenséges erők terveinek! A Titanfall a jövő tavasz egyik legjobban várt játéka, amely végre képes teljesen új megoldásokkal felforgatni az FPS játékok egyre népesebb mezőnyét!
Titanfall Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére