Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Thief The Bank Heist edition Vásárlás (Xbox One)

-30%
EZT A TERMÉKET MOST AKCIÓS ÁRON MEGVEHETED!

Az akcióból hátralévő idő:
nap
0
3
:
óra
1
0
:
perc
5
6
:
másodperc
4
7
Thief The Bank Heist Edition Xbox One
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-30
Eredeti ár:
14790 Ft
Bruttó ár:

10.360 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Ajándékok:

- Bank Heist DLC

THIEF: NAGY VÁROS, NAGY LEHETŐSÉGEK:

Nem minden játék szól a megállás nélküli lövöldözésről vagy akcióról. Vannak esetek, amikor egy-egy fejlesztőnek sikerül valami egészen mást létrehoznia: az így elkészült mesterművekre általában még évtizedekkel később is örömmel szoktunk visszaemlékezni. A Thief című játék egymaga hozta létre a három dimenziós lopakodós játékok műfaját, egyedi megoldásai pedig a mai napig működnének: itt tanultunk meg rettegni az őröktől, itt kedveltük meg a sötétséget és a kioltható fáklyákat, és itt kezdtünk el először útvonalakat tervezni az épületek rejtekhelyei, az árnyékok, és egy-egy jobb kiszögellés között.... a Thief pedig 2014 februárjában végre visszatér!

Thief 04

Az új, immáron szimplán "THIEF" nevű játékban a legendás mestertolvaj, Garrett visszatér szülővárosába (amit amúgy mindenki csak Városként emleget), az itteni hatalmi viszonyok pedig új, minden eddiginél vérszomjasabb nemesi réteget termeltek ki maguknak. Garrett hivatásához hűen ebben először csak a tolvaljás lehetőségét látja, de később azonban rá kell döbbennie, hogy a tét jóval magasabb: az egész város élete forog kockán! És persze a zsebed tartalma.... mert a THIEF lényege még mindig a lopakodás, a megszerzett javak eladása, és időről-időre a menekülés és a közelharc lesz! A lényeg, hogy mindig nézz a hátad mögé, hisz sosem tudhatod, mikor talált rá egy korábbi áldozatodra az egyik őr!

Thief 04 KépThief 05

A THIEF az Xbox One képességeit alaposan kihasználja:
a gyönyörű grafika mellett komoly méreteket járhatsz be. A játék úgy lett felépítve, hogy a városban szabadon kószálva kinézhetsz majd magadnak egy nemesi házat, a behatolást követően pedig az adott ház lesz a fő helyszín, saját feladatokkal, titkokkal, kihívásokkal! Az állítható nehézség garantálja, hogy az évtizedes veteránok és a kezdő tolvajok egyaránt jól szórakoznak majd, a modern grafika és játékmenet pedig garantálja a magas minőséget is: a THIEF 2014 egyik legjobb játékának igérkezik! Rendeld elő, hogy biztosan hozzájuss saját példányodhoz!
Thief The Bank Heist Edition Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére