The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (Xbox One)

The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


2015-ben visszatért minden idők egyik legjobb fantasy sorozata a Witcher, mellyel természetesen már az új konzolgenerációt célozták be a CD Projekt fejlesztői.
Witcher 3 gameplay 01 Witcher 3 gameplay 2

A Witcher 3 mögött duruzsoló új RED Engine lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden területet bejárhassanak, amit csak látnak. A háttérben megpillantottál egy épületet? Ha elég ügyes vagy, eljuthatsz oda! Vagy egy meredekebb hegyoldal vonzza tekinteted? Akkor pattanj lóhátra, irány a vadon! A Witcher 3 hatalmas méretekkel rendelkezik - több tucatszor nagyobb elődjénél, és nagyjából akkora, mint a Skyrim -, ami több tucat játékórányi szórakozást jelent majd! És hogy mivel fogod tölteni a játékóráidat? Nos, elsőként itt van a játék története. Egy idősebb, megfontoltabb Ríviai Geraltot irányíthatsz, aki ismét komoly problémákba botlik majd bele (vagy a problémák botlanak belé?) - és ahogy az előző részekben, úgy itt is a döntéseid befolyásolják majd a történet kimenetelét. Ez pedig azt is jelenti, hogy több végigjátszás során más és más eseményekkel, vagy épp más ellenfelekkel találkozhatsz majd!
 
Witcher 3 PS4

A Witcher 3 különlegességét az adja, hogy a fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy elkerüljék az unalmas, repetitív mellékküldetések csapdáját. Az "ölj meg négy farkast" és "hozz három medvebőrt" jellegű küldetések helyét komolyabb szörnyekre való vadászat, vagy valóban hihető problémák megoldása veszi át, így az egyes küldetések eseményei benned is jobban megmaradnak majd. A ritkább vadászatok során Geralt Vajákos tudására is szükség lesz, így előfordulhat majd, hogy egy szörny csak bizonyos napszakban érhető el, vagy egy olyan virág nedvére érzékeny csak, ami több tucat kilóméterrel odébb terem csak, egy bizonyos időszakban - ilyenkor a piacokat is felkutathatod az összetevők után hajkurászva. Valószínű lesz azonban, hogy még két-három végigjátszás után is fog majd meglepetéseket tartogatni a játék számodra!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére