Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One Vásárlás (Xbox One)

The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

WITCHER 3 WILD HUNT ISMERTETŐ (XBOX ONE)

A CD Projekt fejlesztőcsapata 2014-ben minden eddiginél nagyobb dobásra készül. Ekkor jelenik ugyanis meg a Witcher 3: Wild Hunt, ami az eddig látottak alapján nagyon jó eséllyel pályázhat a 2015-es "Év Játéka" címre a szerepjátékok kategóriájában. Miért? Mert minden szempontból jobbnak tűnik, mint a már így is remekül sikerült elődje!

Witcher 3 gameplay 01Witcher 3 gameplay 2

A Witcher 3: Wild Hunt fejlesztésekor a CD Projekt csapata azt vette leginkább figyelembe, hogy hogyan lehetne drasztikusan megnövelni a játékban bejárható terület méretét úgy, hogy a Witcher izgalmas, részletgazdag világának hangulata és jellegzetessége megmaradjon. Úgy bővítették ki a játéktér méretét (harmincötször nagyobb bejárható terület vár Rád a Witcher 3-ban!), hogy közben nem csak hétköznapi mellékküldetések tucatjait pakolták ki a helyszínekre, hanem sokkal alaposabban alakították ki a bejárható falvakat, városokat. Mindenütt akadnak helyi jellegzetességek, csak itt vagy ott termő növények, megadott vadászterülettel bíró szörnyek, egy-egy zónához kapcsolódó legendák, amiket Ríviai Geralt bőrébe bújva felfedezhetsz majd. Az eredmény? A Witcher 3 úgy lesz az eddig látott egyik legtartalmasabb szerepjáték, hogy közben nyitott világgal rendelkezik, mint a Skyrim vagy az Oblivion.

Witcher 3 Xbox One

Mindezek mellett persze az izgalmas, ügyességre és jó helyezkedésre építő harcrendszer is megmaradt - sőt, talán fontosabb, mint valaha. A fejlesztők most már jobban támaszkodnak a Vajákos képességekre, és a különféle főzetekre, amivel akár a fegyvereidet, felszerelési tárgyaidat is ideiglenesen feltuningolhatod majd: egy-egy komolyabb vadászatnál szükséged is lesz erre! Persze nem maradsz majd történet nélkül, hiszen a Witcher 3 több megnyeréssel, dinamikus küldetésekkel és párbeszédekkel rendelkezik, a játék legérdekesebb titkai pedig a végigjátszást követően is csak arra várnak majd, hogy felfedezd őket! Mindezt igen komoly grafikával spékelték meg a fejlesztők: ennyire szép játékot csak a legjobb pécéken lehet látni - és még ott is ritkán. A szépség mögött pedig ezúttal valódi tartalom rejtőzik!

A Witcher 3: Wild Hunt 2015 egyik legjobban várt szerepjátéka: a fejlesztők mindent megtettek annak érdekében, hogy az olyan riválisok mellett is megállják a helyüket, mint a Dark Souls II vagy a Dragon Age 3. A Witcher 2 eredményeit és a Witcher 3 bemutatókat elnézve erre minden esélyük megvan - sőt, a Witcher 3 akár a dobogó élére is felállhat majd a megjelenésekor!
The Witcher 3 Wild Hunt Xbox One (magyar felirattal)
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére