Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Ryse Son of Rome Legendary Edition Vásárlás (Xbox One)

Ryse Son of Rome Legendary Edition Xbox One
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

RYSE Son of Rome ismertető

Az új konzolok megjelenése gyakran lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy egy új stílusban, egy új korszakban, vagy egy új megközelítésben fejlesszék játékaikat. Ilyenkor a legfogékonyabbak a játékosok az újdonságokra, és ilyenkor mernek olyan játékokat is kipróbálni, amit egy több éves masina birtoklásakor már nem is néznének meg. Ennek köszönhető többek között az, hogy a korábban csak az FPS játékokról ismert Crytek csapata egy ókori akciójátékkal készült!

Ryse előrendelés Xbox One

A Ryse egy alternatív múltban játszódik, amelyben a római erők még a történelmi megfelelőjüknél is nagyobb hatalommal bírtak. A játék főhőse Marius Titus, a hadsereg egyik generálisa, akit nem csak, hogy közvetlenül irányíthatsz is a csaták során, de a Kinect képességeit kihasználva hangoddal parancsokat is adhatsz a körülötted lévő katonáknak is. A Ryse: Son of Rome egy akció-orientált játék, amiben igen változatos támadásokat és kivégzéseket használva bánsz majd el az ellenséges erők katonáival. Az időzítés és a jó ritmusérzék főleg a kivégzéseknél lesz fontos: a játékban ugyanis a legprofibb játékosok egészen új, korábban nem látott részletességű animációkat és csatajeleneteket láthatnak!

Persze a Crytekre jellemző módon mindezt valami félelmetesen szép grafika kiséri: a legújabb generációs CryEngine alaposan megdolgoztatja az Xbox One hardverét, pompás grafikát és komoly látótávolságot kínálva. Mindez igaz a játék online játékmódjaira is - itt lehetőséged lesz az egymás elleni és az egymást segítő harcmodorra egyaránt! A játék ezen kiadása ráadásul nem véletlenül kapta meg a Legendary Edition alcímet. Ugyanis a csomag tartalmaz minden, az alapjáték után elérhetővé vált extra letölthető tartalmat. Ha tehát a Ryse lehető legjobb változatát szeretnéd a legolcsóbban megvásárolni, akkor ne keress tovább: megtaláltad azt a terméket, amire szükséged van!

Ryse Son of Rome 01 Ryse Son of Rome 02

Ha szereted a történelmi összecsapásokat, akkor érdemes lesz előrendelned a Ryse: Son of Rome című, Xbox One-exkluzív játékot. Még akkor is, ha egy alternatív múltról van szó, ami nem követi egy-az-egyben a történelemből ismert hadjáratokat!
Ryse Son of Rome Legendary Edition Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére