Murdered Soul Suspect Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Murdered Soul Suspect Xbox One

Murdered Soul Suspect Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Murdered Soul Suspect Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Murdered Soul Suspect Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Murdered Soul Suspect Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Microsoft legújabb konzolja, a látványos grafikára és megdöbbentő részletességggel lemodellezett karakterek megmozgatására képes Xbox One nincs híján a belsőnézetes lövöldözős játékokban, vagy az izgalmas sportjátékokban, ha valami egészen másra, valami nyomozós kalandra vágysz, akkor a Murdered: Soul Suspect a Te játékod!
 
Murdered Soul Suspect Xbox One 01Murdered Soul Suspect Xbox One 02
Elég egy pillantást vetni a játék képeire, és máris érezhetővé válik a túlvilági hangulat, amit ez a különleges játék képvisel. Valóban érdekes, szokatlan, a videojátékok hagyományaitól teljesen eltérő darabról van szó. Ott kezdődik a meglepetések véget nem érő lánca, hogy a játékban egy olyan nyomozót irányítasz, aki a saját halála ügyében nyomoz - szellemként! Ronan O'Connor legalábbis ezzel a céllal marad saját holtteste mellett, és bár képtelen a fizikai világ közvetlen befolyásolására, azért megpróbál mindent megtenni (akár a közelben lévő civilek ideiglenes megszállásától sem visszariadva) annak érdekében, hogy ezt a nem akrámilyen bűnügyet megoldja! Persze szellemként már nem csak a játékszabályok változnak meg, de egy egészen új, minden eddiginél sötétebb, komorabb világba nyerhetsz betekintést: hamar kiderülhet majd, hogy a tét jóval nagyobb Ronan lelki békéjénél!
 
Murdered Soul Suspect Xbox One 03
 
A Murdered: Soul Suspect változatos játékmenete mellett igazán különleges vizualitásával képes elvarázsolni a túlvilági hangulatra fogékony játékosokat. Bár már az Xbox 360/PS3 konzolokon is döbbenetesen jól mutat a játék grafikai szempontból, az Xbox One megnövekedett grafikai képességei még többet dobnak az összképen: ennyire egzotikus, ennyire szép játékot már rég láthattál! Ha tehát szereted az elgondolkodtató, nyomasztó kalandokat, akkor érdemes megvásárolnod a Murdered: Soul Suspect című játékot!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére