Metro Redux Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Metro Redux (Xbox One)

Metro Redux Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Metro Redux Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Metro Redux Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Metro Redux Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


2014 Augusztusában nem akármilyen belsőnézetes lövöldözős játék-gyűjtemény jelent meg a Microsoft új konzolgépére! A Metro Redux egy egészen elképesztő csomag, hiszen egy játék áráért két szoftvert is tartalmaz. Elsőként itt van a poszt-apokaliptikus Moszkvában játszódó Metro 2033 Redux, ami nem akármilyen kalandokat kínál a moszkvai metróalagutakban, mutánsokkal és semmirekellő rablóbandákkal, és persze sok-sok meneküléssel, lövöldözéssel! Ha a játékot végigjátszottad, akkor jöhet a folytatás, a Metro: Last Light Redux, ami időrendben az első rész után játszódik, és ha lehet, akkor még nagyobb izgalmakkal, még érdekesebb történettel bír. Ez a két változat egyaránt erőteljes grafikai ráncfelvarráson esett át, hogy az Xbox One képességeit megfelelően kihasználhassák!
Metro Redux xbox one 01Metro Redux xbox one 02
A Metro Reduxban lévő két játék egyedi alterantívát kínál a mostanság divatos FPS játékok helyett. Itt ugyanis sokkal sötétebb atmoszférára, sokkal technikásabb lövöldözésre kell majd számítanod. Kezdőként még rendben van, ha a könyebbik nehézségi fokozatot választod, és alaposan kiismered a játék rendszerét, helyszíneit, változatos fegyverkínálatát...de ha ezzel megyvagy, akkor jöhetnek a magasabb nehézségi fokozatok. Itt valóban átélheted a nélkülözést, a félelmet, és bizony néha előfordul az is, hogy harc helyett a megfutamodást kell választanod. Az eredeti játékok igazán magas értékeléseket zsebeltek be a kritikusoktól, hiszen érdekes alaptémájúk, nagyszerű látványuk, és jó játékmenetük garantálta, hogy a végigjátszás után úgy érzed majd, hogy megérte a vásárlás mellett döntened. A Metro Redux még ennél is tovább megy, hiszen tucatnyi újítás, bővítés vár Rád a két játékban – és mindezt csak egyetlen játék áráért már meg is kaphatod!

KÉPGALÉRIA:

Metro Redux Xbox One
 
Metro Redux Xbox One
 
Metro Redux Xbox One
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére