Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Metal Gear Solid V Phantom Pain Vásárlás (Xbox One)

Metal Gear Solid V Phantom Pain Xbox One (MGS5) Day One Edition
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-25
Eredeti ár:
7990 Ft
Bruttó ár:

5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A csomag tartalma:

- Metal Gear Solid V: Phantom Pain játékszoftver
- térkép a játékhoz
- Adam-Ska speciális fegyver
- ballisztikus személyi pajzs ezüst színben
- álcaként használható kartondoboz Wetland mintával
- Blue Urban ruha
- Metal Gear Online XP Boost

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - Ismertető:

Kevés olyan japán fejlesztőstúdió akad, amelyik a legnagyobb látványra gyúró lövöldözős játékok műfajában képes felvenni a versenyt a hatalmas büdzsével és több évtizedes tapasztalattal rendelkező nyugati fejlesztőstúdiókkal. Az egyik ilyen kivételt a legendaként számon tartott Hideo Kojima jelenti, aki már a több évtizede dédelgeti gyermekét, a Metal Gear szériát. A Metal Gear, majd a Metal Gear Solid játékok üdítő kivételt jelentettek a videójátékok frontján, hiszen nem csak történetükkel emelkedtek ki az átlagból, de a játékmenetük is meglepően komoly mélységgel bírt - és ez már a PlayStation 1-es eredetire is igaz volt! A legújabb rész 2014-ben érkezik, és Metal Gear Solid V: Phantom Pain a becses neve. Készülj, mert nem akármilyen kalandban lesz részed vele!

Metal Gear Solid 5 Xbox One megjelenés

Korábban nem látott szabadság: A Metal Gear Solid V: Phantom Pain teljesen más jellegű játékmenettel bír, mint korábban. A középpontban továbbra is a lopakodás, a lövöldözés szerepel (bár ez utóbbi még mindig egyenlő az öngyilkossággal, hiszen általában Snake eszméletlen túlerővel szemben hajtja végre a küldetéseket, így nem érdemes hősködni), a linearitásnak azonban vége. Ez azt jelenti, hogy a nyitott terepeken, a hatalmas, aprólékosan lemodellezett katonai bázisokon nincs egyetlen egyértelmű útvonal, amit meg kell tenned, hanem te tanulhatod majd ki az ideális útvonalakat, a működő elterelő mozdulatokat, és úgy oldod majd meg a küldetést, ahogy csak kedved (és eszköztárad) tartja!

Kövesd Big Bosst a nyolcvanas évek Afganisztánjába: A Phantom Pain története ismét a múltba tér vissza: Big Boss a Peace Walker eseményei után annyira belekeveredik a kalamajkába, hogy egy rosszul sikerült rajtaütést követően több év kóma vár rá. Afganisztánban ébredünk, az MSF brigád túlélőinek se híve, se hamva - ellenben itt lesz például Ocelot, akivel a harmadik részben már találkozhattunk! Big Boss (alias Naked Snake, alias Punished Snake) hangját ezúttal nem a megszokott David Hayter adja, hanem a 24-ből és más filmekből ismert Kiefer Sutherland adja. Ennek az az oka, hogy a fejlesztőcsapat teljesen lemodellezte a szinészek arcmimikáit - és mozdulatait -, ez a technológia pedig jobban passzolt egy valódi színészhez: Sutherland alakítása az eddig hallottak alapján minden igényt kielégít majd.

Xbox One MGS5 előrendelésxbox phantom pain one screenshot

Új grafikus motor, új határok: A Metal Gear Solid mögött álló fejlesztőcsapat Hideo Kojima vezetésével az elmúlt években nem csupán a Phantom Painen (és az annak előzményéül szolgáló Ground Zeroes-on) dolgozott, hanem a játék lelkét is megalkották: ez a FOX Engine, ami az eddigiekhez képest elképesztő látványra képes. Gyönyörű fények és árnyékok, részletes karaktermodellek, élethű helyszínek: ezek várnak rád az MGSV-ben is! A Fox Engine már alapból úgy lett kialakítva, hogy ne csak az Xbox 360 képességeire támaszkodjon, de kihasználja az erősebb pécéket és az Xbox One konzolt is: ennek megfelelően az újgenerációs masina birtokában korábban nem látott pompában lesz részed!

A Metal Gear Solid V: Phantom Pain minden kétséget kizáróan 2014 egyik legjobb, legérdekesebb játéka lesz. Az új grafika, a megújult - és előnyére változott - játékmenet, az izgalmas történet garantálja, hogy MGS rajongóként és a sorozatot nem ismerő játékosként is eszméletlen kalandokban lesz részed - ha pedig rákaptál a dologra, akkor a titkok és a magasabb nehézségi fokozatok garantálják, hogy jó pár hétig nem fogod letenni a Phantom Paint! Rendeld elő a játékot még most, hogy garantáltan hozzájuss saját példányodhoz!
Metal Gear Solid V Phantom Pain Xbox One (MGS5) Day One Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére