Lords of the Fallen Limited Edition Xbox One

Lords of the Fallen Limited Edition Xbox One
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +70 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Lords of the Fallen Limited Edition Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Lords of the Fallen első ránézésre egy mutatós fantasy akciójáték, másodikra pedig gyanúsan emlékeztet a Dark Souls sorozatra, ennél szerencsére azonban sokkal több van benne. A készítők saját bevallása szerint is valóban a Dark Souls kritikai sikere motiválta őket, azonban nem egy egy szimpla klónt kívántak készíteni.
A Lords of the Fallen sokkal inkább hagyományos fantasy történetet kínál, melyben a bűneit arcára tetovált rúnák formájában magán viselő Harkyn bőrébe bújva kell az emberiség puszta létét fenyegető ősi istenek megállítanod, mindez egy külső nézetes akciójátékban testesül meg.
A játékmenetben fontos szerepe van a kasztok szerinti varázslatok típusának és felszereléseknek, de fontos figyelned a felszerelés súlyára is: sosem látott módon a páncélzat, ill. a magadnál hordott tárgyak súlya is kihatással vannak a mozgásod sebességére, a kitérések típusára, sőt, még az ugrási képességre is.
Másodsorban egy igen egyedi XP-rendszer található a játékban: a Dark Soulshoz hasonlóan, halál esetén itt is bukhatod a már begyűjtött tapasztalati pontokat, ám az XP folyamatos gyűjtögetésével, és a mentőhelyek tudatos elkerülésével egyre magasabb szorzóval kapod az elhullajtott pontokat - egy igen érdekes, bátorságra ösztönző rendszerről van tehát szó.
A Lords of the Fallen emellett méretes, folyamatosan újabb helyekkel bővülő világot és változatos ellenfeleket kínál, így garantáltan egy összetett, mély, tartalmas kalandban lesz részed!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére