Gears of War 4 Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Gears of War 4 Xbox One

Gears of War 4 Xbox One
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +70 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!

Gears of War 4 Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Gears of War több, mint egyszerű third person shooter: a Gears of War legenda. Legenda, ami megalapozta az Xbox 360 népszerűségét, és sokaknak hozott felejthetetlen online élményeket. Ha szeretted a GoW-ot, akkor minden bizonnyal várod már a folytatást, ami már kizárólag Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá idén októberben!

Az idegen sáskalények inváziója véget ért, de a győzelemnek komoly ára volt: az emberiségnek csak martaléka maradt életben, a technikai fejlődésnek búcsút mondhatunk, és új veszélyek fenyegetik a túlélőket. Marcus Fenix és Anya fián és bajtársain a sor, hogy a régi, jól bevált eszközöket (fedezékhasználat, taktikázás) és az új trükköket bevetve küzdjenek a túlélésért!


A Gears of War mindig is képes volt a lehető leglátványosabb grafikát pakolni a képernyőkre, ez pedig most sem lesz másképp: a játék az Xbox One egyik legszebb címe lesz, de a látvány ebben az esetben még nem minden, hiszen tengernyi újítást eszközöltek a Coalition fejlesztői a Gears of War 4-ben. Teljesen új és minden eddiginél veszélyesebb ellenfelekkel kell szembenéznie hőseinknek, ráadásul a Sera bolygón tomboló tűzviharok és a szélsőséges időjárási viszonyok is nehezítik a játékosok dolgát. 

Hasonlóan a korábbi részekhez a teljes játék végigjátszható egy haverral vállvetve akár online, akár osztott képernyőn és természetesen minden porcikájában megújult formában visszatér a legendás Horda mód is, ami minden eddiginél pörgősebb co-op élményt ígér. Továbbá a Gears of War 4 multiplayer porciójának legnagyobb újdonsága, hogy a széria történetében először a játékot megvásárló Xbox One, illetve PC tulajok közösen küzdhetnek a Swarm ellen az összes online játékmódban!

KÉPGALÉRIA:

Gears of War 4 Xbox One
 
Gears of War 4 Xbox One
 
Gears of War 4 Xbox One
 
Gears of War 4 Xbox One
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére