Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition Xbox One

Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Final Fantasy Type-0 HD Limited Edition Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 

A rajongók és a kritikusok által az egyik legjobb Final Fantasy játék a Type-0, ami sajnos csak Japánban jelent meg – egészen mostanáig! Az FF Type-0 HD márciusban Európában is megjelenik, ráadásul felturbózott HD változatban!

 

A Final Fantasy Type-0 egy jóval komolyabb hangvételű epizód a sorozat korábbi részeihez képest. A nagy kalandozás helyett itt egy háború kellős közepén találod majd magad, ami nemcsak a játék hangulatára, de játékmenetére is rányomja bélyegét. Ha eltalálnak a csatamezőn, azt nem úszod meg pár karcolással, hanem igen is meg fog látszani azon a HP csíkon, hogy rosszkor voltál rossz időben. A Final Fantasy Type-0 a szerepjáték mivolta mellett valós idejű harcrendszerrel bír, ezt pedig ki is kell használnod. Nemcsak a lövedékek kikerülése, fedezékbe húzódás és taktikázás lesz fontos, de ha sikerül ellenfeledet egy védtelen pozícióban eltalálnod, akkor egy ütéssel is végezhetsz velük! Ebben a részben intenzív harcok várnak, ahol az ügyességedre és a taktikázásra egyaránt szükséged lesz. Készülj fel egy akciódús FF részre, amiben a klasszikus Final Fantasy stílus mellett most egy sokkal kegyetlenebb világban kell helytállnod!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére