EA Sports UFC Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

EA Sports UFC (Xbox One)

EA Sports UFC Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A EA Sports UFC Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi EA Sports UFC Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

EA Sports UFC Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Több éve már annak, hogy az Electronic Arts felvásárolta az UFC licencet a korábbi tulajdonostól, így a ketrecharc rajongóinak már nem kell túlságosan sokat várni arra, hogy végre ismét egy új, modern grafikával, online játékmódokkal, és profi irányítással felszerelt bunyós játék kerüljön a kezeik közé. Júniusban jön ugyanis az EA Sports UFC!

EA Sports UFC Xbox One képek

Az Ultimate Fighting Championship manapság az egyik legkomolyabb, legnagyobb változatossággal és legkeményebb harcosfelhozatallal bíró sportágnak számít, ami az elmúlt években hatalmas növekedésen esett át. A boxot, a thai-boxot és az egyéb, az UFC-nél jóval kötöttebb bunyót bemutató sportokra ráunt közönség meglepő és izgalmas pillanatoknak lehetett tanúja, amikor a drasztikusan eltérő harcművészetek művelői egymásnak esnek. Az EA Sports ezt az élményt hozza most el a legújabb konzolokra, a rájuk jellemző precizitással és komoly ambícióval!

Mivel Xbox One-os játékról van szó, ezért elvárható a grafikai ugrás a korábbi UFC-játékokhoz képest. Az EA Sports új generációs grafikus motorja, az Ignition dübörög az EA Sports UFC alatt, a Maddenhez és a FIFA 14-hez hasonlóan: ez részletes karaktermodelleket, élethű animációkat és ütközéseket, súlyos csapásokat és rúgásokat eredményez majd. Ezt a játékot játszva tényleg úgy érezheted majd, hogy Te vagy a ringben, a hangulat elérésében pedig sokat segít az is, hogy nagyjából 100 ismert harcos közül választhatod majd ki kedvencedet!

Xbox One ismertető UFC EASPORTSUFC EA sports xboxone előrendelés

Ha szereted az UFC-t, a legnépszerűbb verekedős műfajok egyikét, akkor talán nem is kérdés, hogy előrendeld-e az EA Sports UFC-t. Ha eddig még nem találkoztál volna vele, akkor meglepően jó szórakozás vár rád, legyen szó a gép elleni bunyóról, vagy az online mérkőzésekről!

KÉPGALÉRIA:

EA Sports UFC Xbox One
 
EA Sports UFC Xbox One
 
EA Sports UFC Xbox One
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére