Dragon Ball Xenoverse Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dragon Ball Xenoverse (Xbox One)

Dragon Ball Xenoverse Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dragon Ball Xenoverse Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dragon Ball Xenoverse Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Dragon Ball Xenoverse Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

“Eljött az idő, hogy egy igazán masszív, tartalmilag és minőségileg is új minőségi szintet képviselő Dragon Ball játék készüljön”, gondolhatták a Namco Bandai illetékes fejlesztői, hiszen egy minden eddiginél ambíziócusabb játékot hoztak össze a Dragon Ball Xenoverse-el. A játék minden egyes eleme hatalmas odafigyeléssel, a rajongók tiszteletben tartásával készült, az eredmény pedig talán az eddigi legjobb animéből készült videojáték lesz! Kezdjük az egészet a történettel: a Xenoverse sztorija szerint rejtélyes ellenfelek időutazást használva a DB-história kulcsfontosságú pontjait szeretnék megváltoztatni, hogy így nyerjenek energiát – ehhez azonban az időutazásban már jártas jövőbeli Trunksnak lesz egy-két szava! Ő egy új segítőt is hozott magával : ezt a karaktert Te találhatod ki és készítheted el, legyen szó a harcos neméről, fajáról, külsejéről vagy épp harcstílusáról!
 
Dragon Ball Xenoverse 01Dragon Ball Xenoverse 02

A sztorimódban átélheted a legizgalmasabb DB-csatákat, csak épp minden megváltozott: Dermesztő, Cell vagy Buu nagyobb erővel rendelkeznek, mint valaha! A történetes mód önmagában nem mindenkinek elég: a fejlesztők ebben a bunyós játékban direkt olyan harcrendszert hoztak létre, amelyet online, más játékosok ellen legalább annyira élvezetes játszani, sőt! A jó csatákat a hatalmas karakterválaszték is segíti: szinte minden fontos szereplőt kiválaszthatod majd, ráadásul most a Dragon Ball GT harcosairól sem feledkeztek meg a fejlesztők! Mindezt pedig gyönyörű grafikával spékelték meg, olyan összhatást eredményezve, ami simán van annyira szép, mint akár az eredeti Dragon Ball-rajzfilmek! Egy dolog biztos tehát: ha szereted a Dragon Ball világát, akkor ennél jobb DB-kalandot keresve sem találhatsz majd! Rendeld elő a játékot még most, hogy a megjelenéskor az elsők között ugorhass be az online játékmódokba az Xbox Live-on keresztül!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére