Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dragon Age Inquisition Xbox One Vásárlás

Dragon Age Inquisition Xbox One
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

DRAGON AGE INQUISITION ISMERTETŐ (XBOX ONE)

Jó pár év telt el azóta, hogy másodjára is elmerültünk a Bioware fantasy eposzában, a Dragon Age-ben. A második rész kapott hideget-meleget egyaránt, hiszen a fejlesztők eléggé érdekes irányba tértek le az első rész roppant pozitív fogadtatását követően - most a Dragon Age: Inquisition mindent megtesz azért, hogy kiküszöbölje a sorozatt hírnevén esett csorbát! A Bioware új játéka ráadásul nem csak Xbox 360-ra és PS3-ra jelenik meg, hanem a legújabb konzolok tulajdonosait is boldogítja majd!

Dragon Age 3 01

A Bioware nem tartozik azok közé a fejlesztőcsapatok közé, akik meghátrálnak egy-egy komolyabb kihívás láttán: ezt jól mutatja az a profizmus is, ahogyan a Mass Effect 3 befejezését és az a körül zajló problémákat sikeresen megoldották. A Dragon Age esetében hasonló megoldáshoz folyamodtak: mivel tudták, hogy a játékosoknak egy hatalmas világ kell, nagy szabadsággal, elvonultak pár évre, hogy ezt adják a Dragon Age-rajongók kezébe. Az eredmény? A játék bejárható területe nagyjából kétszer akkora lesz, mint az első részben: kalandban és izgalomban tehát egészen biztosan nem lesz hiány! Az új játékban továbbra is maradnak a Dragon Age jellegzetes játszható kasztjai és fajai, a különféle képességek és varázslatok használatát azonban jóval inkább megkövetelik majd a harcok, hiszen ismét a taktikázás, a megfontolt döntéshozatal, illetve a harcosaiddal való jó helyezkedés került a csaták középpontjába!

Dragon Age 3 02Dragon Age 3 03

Mindezek mellett persze egy igen erős sztorira is szükség volt. Az Inquistion történetében az Inkvizítort alakítod, aki nem akármilyen esemény kivizsgálására lett kiküldve a világba: egy szakadás jelent meg a valóságunk felszínén, a lyuk túloldalán pedig maga a Fade, az irányíthatatlan szörnyek és szellemek tömkelegét tartalmazó létsík vár arra, hogy bekebelezze világunkat. Nem egyszerű kalandnak nézünk tehát elébe, közben pedig akad probléma bőven, hiszen a Templar rend és a mágusok pont háborúba lépnek egymással - pedig ha valamikor, akkor most szükség lenne egy egészséges összefogásra! Persze ismét lehetőséged lesz olyan személyiséget alakítani, amilyet csak szeretnél (ezzel több különböző megnyerést élhetsz át, vérmérsékletedtől és döntéseidtől függően), és persze a karakterek közti románc is jelen lesz - bár ez utóbbiról még sokat nem tudunk.

A Dragon Age: Inquisition egy igazán nagyszerű kalandnak igérkezik: továbbfejlesztett grafikájával, hatalmas méreteivel, a visszakapott szabadságunkkal és az új sztorival szinte biztos, hogy az eddigi legjobb Dragon Age játékot kapod majd kézhez valamikor 2014-ben! Már csak a várakozást kellene áthidalni valahogy...
Dragon Age Inquisition Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére