Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dead Rising 3 Apocalypse Edition Vásárlás (Xbox One)

Dead Rising 3 Apocalypse Edition Xbox One
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Dead Rising 3 ismertető

Az Xbox One nyitókínálatának egyik legérdekesebb darabja kétség kívül a Capcom vancouveri stúdiójában készül: természetesen a Dead Rising harmadik részéről van szó. A Dead Rising sorozat még jó pár évvel ezelőtt, az Xbox 360 megjelenését követően jött létre, az első rész pedig igen szórakoztató módon mutatta be, hogy mire is képes ez a konzol - a harmadik rész hasonló próbálkozásra készül, csak épp az Xbox One konzolon!

Dead Rising 3 Xbox One

A Dead Rising 3 teljesen új, korábban nem látott minőségű zombis kalandot kínál számodra: az új főszereplővel, Nick Ramossal minden eddiginél nagyobb környezetben harcolhatsz a túlélésedért. A DR3-ban bejárható terület mérete nagyobb, mint az első és a második részé együttvéve - a helyszíneken pedig alaposan megnehezítik majd a dolgodat az igen nagy számban portyázó, kiszámíthatatlanul viselkedő zombik!

A Dead Rising sorozat mindig is híres volt arról, hogy a játékosnak megannyi eszközt adott a kezébe a zombik elleni harcban. Most sincs ez másképp, hiszen a járműhasználat mellett fegyverek és fegyverként haználható hétköznapi tárgyak egész garmadája vár majd arra, hogy felhasználják őket! Szükség is lesz minden eszközre a túlélésért, mert a zombik ebben a részben keményebb ellenfelek, mint korábban! A játék online co-op játékmódot is tartalmaz, illetve adott esetben a Kinect és a SmartGlass eszközöket is használja!

Dead Rising 3 01 Dead Rising 3 02

Ha szereted a zombis játékokat, a látványos akciót, a Dead Rising szériát, vagy csak egyszerűen egy új, szórakoztató kalandra vágysz az Xbox One konzolod mellé, akkor a Dead Rising 3 ideális választás lehet: komoly tartalmával, újrajátszhatóságával, pompás grafikájával könnyen belopja majd magát a szívedbe!
Dead Rising 3 Apocalypse Edition Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére