Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Call of Duty: Ghosts (Xbox One) (COD Ghosts)

Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!

Ajándékok:

- Day One Edition Ajándék DLC: FreeFall bónusz pálya

Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az új konzolok megjelenésekor kifejezetten fontos, hogy legyen egy izgalmas, tartalmas lövöldözős játék is a masina választékában. Szerencsére az Xbox One esetében ezzel nem volt probléma: ahogy anno a Call of Duty 3 mutatta az utat az online lövöldözős játékok számára, úgy most a Call of Duty sorozat legújabb része, a GHOSTS alcímre hallgató epizód az egyik legfontosabb, legjobb szoftver a konzolon.
 

A Call of Duty idén tehát szakít a hagyományos Modern Warfare és az egyre népszerűbb Black Ops alcímekkel, és egy teljesen új miniszériát indít, ami az eddigi infóink alapján simán lesz annyira szórakoztató és izgalmas, mint a legjobb MW/BLOPS epizódok. A Ghosts alaptörténete ezúttal egy haldokló Egyesült Államokat mutat be: a futurisztikus haditechnológiát bevető terroristák tragikus kimenetelű bombázásokat hajtottak végre, az atmoszféra felső határaiból - az eredmény? Több millió halott ,szétbombázott katonai bázisok és nagyvárosok. Csak néhány elitalakulat maradt - a legjobbak legjobbjai pedig a GHOSTS főszereplői. Csendben kell mozogniuk, anélkül hogy nyomot hagynának maguk után. Küldetéseik kegyetlenebbek, mint valaha, nehezebbek mint bármikor korábban. És TE irányítod őket!

Persze az elképzelhetlen lenne, ha az éppen aktuális történetes módot ne egészítené ki az évről évre megújuló online multiplayer. A Call of Duty: Ghosts multiplayere hatalmas változtatásokat eszközöl: búcsúzz el ugyanis a statikus, soha meg nem változó nyomvonallal rendelkező pályáktól. Jönnek helyettük a dinamikusan rombolható helyszínek!

Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy egy-egy adott multiplayer pályán a küldetések pontjainak és az útvonalaknak az ismerete még nem feltétlenül vezet valakit győzelemhez: valódi reakciókra és improvizációra lesz szükséged, ha a kedvenc, amúgy jól védhető őrposztodat egy rakéta a földdel teszi egyenlővé. Természetesen az új killstreakek (a játékosok jó teljesítménye után behívható bónuszok) is igazodnak az új szabályokhoz, így a rombolásnak valóban hihetetlenül nagy szerepe van a Ghostsban.
 
A COD: Ghosts Xbox One-on egy erős kategóriával jobban néz ki, mint amit az Xbox 360-as, vagy épp a PlayStation 3-as verzióban megszokhattunk. Szebb effektek, realisztikusabb összhatás, és a sorozatra már jellemző 60fps-es sebesség: a COD fejlesztői feltuningolták a motort, hogy valóban kihasználja az új gépek jobb tudását. Ha tehát a legjobb verziót akarod játszani az idei COD-ból, akkor érdemes lesz megfontolnod az Xbox One kiadást!

KÉPGALÉRIA:

Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts)
 
Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts)
 
Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts)
 
Call of Duty Ghosts Xbox One (COD Ghosts)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére