Borderlands The Handsome Collection Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Borderlands The Handsome Collection (Xbox One)

Borderlands The Handsome Collection Xbox One
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +79 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Borderlands The Handsome Collection Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ha lenne olyan kérés, hogy mely játéksorozatokat szeretnénk a következő generációs konzolokon újra látni, a Borderlands biztosan ott lenne közöttük - szerencsénkre kívánni sem kellett, a Gearbox és a 2K Games sikerszériája feljavított, bővített újrakiadást kap, és kirobbanó formában van!

Ha a Borderlands sorozatot dióhéjban kellene összefoglalnunk, gondban lennénk, ugyanis elég nagy falat. Egyrészt belső nézetes, FPS lövölde igazán változatos helyszínekkel és összecsapásokkal, másrészt fejleszthető, változatos karaktereivel, felvehető küldetéseivel, nyílt felépítésével és lootolásával RPG-s jelleget is mutat. Már ez a hibrid alap is tartogat elég izgalmat, de ennél többről van szó: stílusos grafikájának, egyedi szereplőinek és őrült humorának köszönhetően vált igazi közönség-kedvenccé, igazi hosszútávú favorittá a kooperatív játékmenet, a kismillió fegyver és a tartalmasság tette.
 
 
Az új kiadás, azaz a Borderlands The Handsome Collection egy durván kibővített, feljavított és egybegyúrt újrakiadás, mely tartalmazza a legutóbbi két epizódot, a Borderlands 2-t és a Pre-Sequel című részt. A két történet erősen kapcsolódik is egymáshoz, a Handsome Collection alcím is épp ehhez köthető: míg a főgonosz szerepében tetszelgő Handsome Jack a második rész Pandora bolygóján már a Hyperion vállalat teljhatalmú vezérigazgatójaként tör a kalandvágyó kincsvadászok életére, a Pre-Sequel során a Pandora holdjára lépve lehetsz szemtanúja Jack hatalomra kerülésének. A két helyszín azonban nem csak szimpla hátteret biztosít a felfedezéshez: míg a Pandora a klasszikusabb, gyalogos-járműves harcokat kínál, addig a hold súlytalanságban játszódó szekvenciái jetpackezéssel és persze még látványosabb tűzharcokkal fűszerezik a játékmenetet.
 
 
Természetesen nem csak a két alapjáték szimpla újranyomásáról van szó. Példának okáért a következő generációs hardver nyújtotta nyers erőfölénynek köszönhetően az amúgy is mutatós játékoknak számító két epizód kifejezetten kedves a szemnek, simán futnak és persze magasabb felbontást is kaptak. Nem mehetünk el a tartalmi extrák mellett sem: a két játék a maximalisták számára alapból akár több száz órányi szórakozást biztosítanak, de ha mindehhez hozzáveszed az összes korábban megjelent DLC-t, azaz a plusz történeti szálakat és helyszíneket, az extra játszható karaktereket, az új testreszabási lehetőségeket és az arénákat, akkor a végeredmény brutális! Kifejezetten jó hír, hogy korábbi konzolodról állásmentésed képes vagy áthozni, így ott folytathatod, ahol abbahagytad. Na és a közös szórakozásra vágyók is megkapják a maguk bombahírét: a következő generációs verzió már a helyi négyfős osztott képernyős játékot is támogatja!
 
 
Ha a fentiek alapján nem lenne egyértelmű: két teljes, akár több száz órányi szórakozást biztosító, grafikailag feltuningolt játékot kapsz egy halom DLC-vel és számos egyéb extra lehetőséggel - mondhatni kötelező vétel!

Az előző generáció két kiemelkedő játéka brutális tartalommal, tökéletesre csiszolt kinézettel, kismillió fegyverrel, egymás eltérő stílusú karakterekkel, több, mint 100 dollárnyi extra tartalommal fűszerezve - kell még mondanunk valamit?
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére