Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Battlefield 4 (BF4) Vásárlás Xbox One

Battlefield 4 Xbox One
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

BATTLEFIELD 4 ISMERTETŐ:

Az Electronic Arts veterán játéksorozata, a Battlefield idén ősszel egy teljesen új résszel tér vissza a jelenlegi generációs konzolokra és a PlayStation 4 / Xbox One párosra egyaránt. Az új játék címe: BATTLEFIELD 4. Az új játékhoz új grafikus motor, minden eddiginél elképesztőbb látványvilág dukál - a fejlesztőcsapat, a sorozatot régóta menedzselő DICE mindent megtett azért, hogy szem ne maradjon szárazon a játék végigjátszása alatt!

A Battlefield 4 első képeit és leleplező videóit megtekintve egyértelműen látszik, hogy egy döbbenetes minőségi ugrást képvisel a játék az elődökhöz képest: mindezt az újgenerációs Frostbite 3 grafikus motornak köszönhetjük. Az új grafikus motor segítségével a Battlefield 4 fényei, árnyékai, látótávolsága és úgy általában, a játékban látott grafika minősége annyira komoly szintet képvisel, amit talán csak a legjobb pécéken láthattunk korábban. Persze a jelenlegi generációs konzolok képessége (Xbox 360, PlayStation 3) garantálja, hogy a látványos ugrást itt annyira nem érezheted majd - ennek ellenére a fejlesztők mindent kihoztak ezekből a masinákból, amire a 2005-2006-os készítésű hardver engedett. A végeredmény minden konzolon maximálisan szép látványvilág lett: a Battlefield 4-re bármelyik masina tulajdonosaként büszke lehetsz majd.


Persze nincs új játék friss, pörgős játékmenet nélkül: a Battlefield negyedik része nem csupán a grafikai frissítésekről szól, hanem a jobb játékélményről is. Az alapvetően továbbra is történet-központú játékban most is találkozhatsz majd zártabb helyszínekkel, ahol szigorú feladatokat kell követned, ha életben akarsz maradni: ez azonban egész egyszerűen elkerülhetetlen része egy komoly bevetést végző katona életének. A bemutató videóban azonban már láthatod, hogy olyan gyönyörű külső helyszínek is szerepelnek majd a játékban, ahol nem lesz megkötve a kezed, és kis túlzással élve "arra mész, amerre akarsz majd". Ilyen helyzetekben lesz segítségedre a Battlefield 4 több irányítható járműve is: a nagyobb területeken való haladást alaposan megkönnyíti majd a sok négykerekű (plusz-minusz egy két kerék ; ) is. A környezet rombolhatósága is bemutatkozik majd - korábban ezt a Battlefield testvérsorozata, a Bad Company prezentálta meglepő hatékonysággal, nyilván a Battlefield 4 még az ott látottaknál is jobban fogja kezelni a környezet pusztulását!A Battlefield 4 fejlesztői azonban az egyjátékos kampány mellett nem feledkeznek el a többjátékos módról sem, ami a Battlefield-játékok lelkét képezték már az első részek megjelenése óta. A Battlefield 4 multiplayerének részletei egyelőre még nem ismertek, az azonban biztos, hogy a népszerű Commander mód visszatér majd (de a hagyományos deathmatch, capture the flag, területfoglalós játékmódok is biztos visszatérőnek számítanak ebben a stílusban), ráadásul három játszható frakció (USA, Oroszország, Kína) közül tudod majd kiválasztani a neked szimpatikusabbat.

A Battlefield 4 megjelenésére már nem kell sokat várni: a játék 2013 október huszonkilencedikén jelenik meg Xbox 360-ra, PC-re és PlayStation 3-ra, míg a PS4-es és Xbox One-os verziók esetében ez a dátum lehet, hogy nem lesz tartható, hiszen jó eséllyel maguk a konzolok sem jelennek még meg október végéig. Amint pontos információink lesznek ezzel kapcsolatban, azt természetesen jelezni fogjuk!
Battlefield 4 Xbox One

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére