Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed IV: Black Flag Vásárlás Xbox One (magyar felirattal)

Assassin's Creed IV Black Flag Xbox One (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ASSASSIN S CREED IV: BLACK FLAG

A JÁTÉK MAGYAR FELIRATTAL ÉRKEZIK!

ASSASSINS CREED IV: BLACK FLAG - ISMERTETŐ:

Egy új konzol vásárlásakor sokan az új, az eddig nem látott élményeket várják a géptől - persze jogosan. A Ubisoft jó érzékkel döntött úgy, hogy 2013 őszén, az Xbox One megjelenésével párhuzamosan egy olyan Assassin's Creed epizódot raknak le az asztalra, amely hatalmas nyílt terepeivel, minden eddiginél tartalmasabb pályáival, és persze a pompás grafikájával nem csupán a mostani konzolokat, de az új masinákat is egyaránt alaposan megdolgoztatja. Éppen ezért az új rész, a Black Flag joggal versenyezhet az Xbox One legérdekesebb nyitócíme díjért!

Xbox One nyitócím előrendelés AC4

A Black Flag egy teljesen új korszakot mutat be, az új korszakhoz pedig új főszereplő dukál: ezúttal Edward Kenway kalózkapitány bőrébe bújhatsz bele. Edward az egyik legjobb abban, amit csinál: nem csak kapitányként számít kiemelkedőnek, de kardforgató képességei sem utolsók - a lopakodás pedig szinte már kötelező adalék volt ahhoz, hogy beférjünk az Assassinok rendjébe. Az Assassin-Templar viszályok ezúttal is folytatódnak, méghozzá nem is akárhol: a játék a Karib-térségben játszódik. A szigetvilág a XVIII. században híres volt arról, hogy egy pár évtizeden át a kalózok szinte teljesen független kiskirályokként uralták a vidéket, és hatalmas profitot zsákmányoltak be a kereskedelmi útvonalak "felügyeletével" és a gyanútlan hajók lecsupaszításával. Kalózként erre Neked is lehetőséged lesz a játékban - és még sok másra is! A hajós részek jelentik a legfontosabb újítást a játékban: nem csupán járműként kell gondolni a hajódra, hanem harci eszközre is - ugyanis itt már valódi csatákban is szerepelhetsz, ahol először ágyúkkal puhítják egymást a szembenálló felek, míg kölcsönösen egymás fedélzetére szállnak ki a fegyveres erők. A játékban gondosan figyeltek arra a fejlesztők, hogy töltési képernyő nélkül kalandozhass hajóról ki és be: az egyik pillanatban még a fedélzeten tartózkodva vezényled a legénységet, a következőben pedig már úszol is a kitűzött célod (mondjuk egy új kincses sziget) felé.

assasin's creed 4 xbox one ár screenshotac IV black flag gameplay xbox one

Kincsek, rejtélyek? Ezek szerves részét képezik a játéknak, hiszen a Ubisoft már az első Assassin's Creed megjelenése óta figyel az extra küldetésekre, rejtélyekre. Ebben a részben minden eddiginél tovább mentek: a szigetekre bontott felépítés miatt nagyon könnyű elmenni egy-egy kulcsfontosságú rejtekhely mellett, de nem lesz egyszerű értelmezni a kincses térképeket sem, amelyek csak körülírják azt a helyet (vagy lerajzolják a látképet), ahol az eltemetett/eldugott kincs lapul! Az opcionális tartalom mellett persze a játék története is bővelkedik izgalmakban: ezúttal Florida déli részlegét fogjuk feldúlni a hatalmi harcok során - itt a hagyományos kaszabolásra és lopakodásra egyaránt támaszkodhatsz majd, játékstílusodnak megfelelően.

Az Assassin's Creed IV az Xbox One képességeit alaposan kihasználó, nagy szabadsággal és gyönyörű látványvilággal kecsegtető játék, amely egy olyan korszakot mutat be videojátékos formában, amit szinte még senki nem próbált megjátékosítani. Ha tehát szereted a kalózos történeteket, és elmerülnél egy pár hétre ebben a világban - pláne a játék november végi megjelenésekor, amikor felüdülés lesz a nyári környezetet nézni, mikor a tél kezd hazánkban beköszönteni -, akkor rendeld elő a játékot, hogy biztosan hozzájuss a saját példányodhoz!
Assassin's Creed IV Black Flag Xbox One (magyar felirattal)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére