Alien Isolation Xbox One vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alien Isolation Xbox One

Alien Isolation Xbox One
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Alien Isolation Xbox One már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Alien Isolation Xbox One vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Alien Isolation Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Szeretnél már egy valóban rémisztő Alien-játékkal játszani? Eleged van abból, hogy a legtöbb játékban úgy kezelik ezeket a szupererős, szinte már sebezhetetlen, savat vérző bestiákat, mintha csak szimpla töltelék-ellenfelek lennének? Akkor ne keress tovább, a Creative Assembly ősszel elhozza neked azt a játékot, amely kellő tisztelettel közelíti meg az Alien franchiset. Ez az Alien: Isolation!
 
Az Alien: Isolation 13 évvel az első Alien története után játszódik, a főszereplő pedig Amanda Ripley, aki az eltűnt édesanyja után kutatva eljut arra a Sevastopol űrállomásra, ahol elméletileg megtalálhatók a Nostromo utolsó adatai, a legénységgel kapcsolatos információkkal együtt. Igen ám, de egy elszabadult xenomorph keresztülhúzza Amanda számításait, és ahogy azt az első mozifilmben is láthattad, egy ilyen lény megjelenése a harcra nem készült legénység számára egyenlő a Pokollal. Üdv a pokolban, üdv a Sevastopol utolsó napjaiban!
 
Alien Isolation 01 xbox oneAlien Isolation 02 xbox one
 
Az Alien: Isolation szakít az akciójáték-megközelítéssel, és a lopakodást helyezi a középpontba. Amandát irányítva kevés dolog lesz fontosabb számodra, mint hogy ne szűrd össze a levet a xenomorphhal. Próbáld meg elkerülni, kerülj ki látószögéből, de ami a legfontosabb: használj ki minden utadba akadó eszközt, hogy el tudj menekülni előle, ha mégis becserkészne! És hogy ne legyen minden fenékig tejfel, még a tisztogatók, és az androidok is problémákat okoznak majd – itt azért hasznát veheted majd a hagyományos fegyvereknek is! A játék az Xbox One képességeit kihasználó grafikával, az első mozifilm által inspirált helyszínekkel, és a hangulatfokozó zenével garantálja, hogy sok álmatlan éjszakát, átrettegett délutánt kapsz a végigjátszások alatt! 

KÉPGALÉRIA:

Alien Isolation Xbox One
 
Alien Isolation Xbox One
 
Alien Isolation Xbox One
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére