The Evil Within Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

The Evil Within Xbox One használt

The Evil Within Xbox One használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A The Evil Within Xbox One használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Evil Within Xbox One használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

The Evil Within Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


2014 október 14. nem akármilyen túlélő-horror került üzletünk polcaira: ekkor jelent meg ugyanis Shinji Mikami fejlesztőcsapatának legújabb játéka, a The Evil Within. A legendás fejlesztő nevét korábban a Resident Evil sorozat megalkotásához köthetted, ha pedig ismerted, szeretted a régi RE címeket, akkor bizonyára tudod, hogy manapság már nem sok játék van a piacon, amely inkább a horrorra és a nyomasztó hangulatra helyezi a hangsúlyt az akció helyett. Az Evil Withinben az akció is szerepel majd, de a főszerepben inkább a borzongás és a túlélés került!
 
The Evil Within 01The Evil Within 01
 
A játék főszereplője, Sebastian Castellanos rendőrtársaival együtt egy rosszul sikerült rajtaütés során elveszíti összes kollégáját, ő maga pedig egy különös, már-már túlvilági hatást keltő helyen ébred, ahol a levegőben érezni a rettegés, a reménytelenség szagát. A feladatod a túlélés lesz: Sebastiant irányítva meg kell oldanod a különös kastély rejtélyét, túl kell élned az elvetemült fogvatartóid kegyetlenségét, és valahogy le is kell vadásznod a halált figyelmen kívül hagyó különös lényeket is – vagy legalábbis meg kell próbálnod elfutni előlük, ha más választásod már nem maradt. Ez utóbbi gyakrabban előfordul majd, mint gondolnád, az Evil Withinben ugyanis visszatér a nyersanyag-menedzsment: itt mindig több lesz az ellenfél, mint a fegyvereidben lévő lőszer! Visszatérnek a mentőhelyek is: csak és kizárólag ezekben a speciális szobákban érezheted magad valóban biztonsában, ha létezik egyáltalán ez a kifejezés az Evil Within világában.!
 
A játék hangulata egészen páratlan, de hát Shinji Mikami mindig is tudta, hogy hogyan kell elképesztően jó játékot készíteni. Az már csak hab a tortán, hogy a múltidézés mellett a látványra is maradt ereje a fejlesztőknek: az Xbox One képességeire támaszkodva eddig sehol nem látott helyszíneket, atmoszférát sikerült megalkotni. Talán mondanunk sem kell, hogy ez csak ráerősít a nyomasztó, horrorisztikus hangulatra, ami miatt ez a játék csak és kizárólag 18 éven felüli, erős idegzettel rendelkező játékosok számára ajánlott! Ha ezek közé tartozol Te is, akkor érdemes rögtön megvenned a játékot: ilyen kalandot úgysem találsz mostanság egyik konzolon sem!

KÉPGALÉRIA:

The Evil Within Xbox One használt
 
The Evil Within Xbox One használt
 
The Evil Within Xbox One használt
 
The Evil Within Xbox One használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére