The Evil Within Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

The Evil Within Xbox One használt

The Evil Within Xbox One használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus:
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

The Evil Within Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


2014 október 14. nem akármilyen túlélő-horror került üzletünk polcaira: ekkor jelent meg ugyanis Shinji Mikami fejlesztőcsapatának legújabb játéka, a The Evil Within. A legendás fejlesztő nevét korábban a Resident Evil sorozat megalkotásához köthetted, ha pedig ismerted, szeretted a régi RE címeket, akkor bizonyára tudod, hogy manapság már nem sok játék van a piacon, amely inkább a horrorra és a nyomasztó hangulatra helyezi a hangsúlyt az akció helyett. Az Evil Withinben az akció is szerepel majd, de a főszerepben inkább a borzongás és a túlélés került!
 
The Evil Within 01 The Evil Within 01
 
A játék főszereplője, Sebastian Castellanos rendőrtársaival együtt egy rosszul sikerült rajtaütés során elveszíti összes kollégáját, ő maga pedig egy különös, már-már túlvilági hatást keltő helyen ébred, ahol a levegőben érezni a rettegés, a reménytelenség szagát. A feladatod a túlélés lesz: Sebastiant irányítva meg kell oldanod a különös kastély rejtélyét, túl kell élned az elvetemült fogvatartóid kegyetlenségét, és valahogy le is kell vadásznod a halált figyelmen kívül hagyó különös lényeket is – vagy legalábbis meg kell próbálnod elfutni előlük, ha más választásod már nem maradt. Ez utóbbi gyakrabban előfordul majd, mint gondolnád, az Evil Withinben ugyanis visszatér a nyersanyag-menedzsment: itt mindig több lesz az ellenfél, mint a fegyvereidben lévő lőszer! Visszatérnek a mentőhelyek is: csak és kizárólag ezekben a speciális szobákban érezheted magad valóban biztonsában, ha létezik egyáltalán ez a kifejezés az Evil Within világában.!
 
A játék hangulata egészen páratlan, de hát Shinji Mikami mindig is tudta, hogy hogyan kell elképesztően jó játékot készíteni. Az már csak hab a tortán, hogy a múltidézés mellett a látványra is maradt ereje a fejlesztőknek: az Xbox One képességeire támaszkodva eddig sehol nem látott helyszíneket, atmoszférát sikerült megalkotni. Talán mondanunk sem kell, hogy ez csak ráerősít a nyomasztó, horrorisztikus hangulatra, ami miatt ez a játék csak és kizárólag 18 éven felüli, erős idegzettel rendelkező játékosok számára ajánlott! Ha ezek közé tartozol Te is, akkor érdemes rögtön megvenned a játékot: ilyen kalandot úgysem találsz mostanság egyik konzolon sem!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére