Star Wars Battlefront Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Star Wars Battlefront Xbox One használt

Star Wars Battlefront Xbox One használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 1 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.11.22. (csütörtök)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Star Wars Battlefront Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Régi vágyad lenne bekerülni a Star Wars világába? Szívesen vennéd ki részed a filmek legendás csatáiból, bebarangolnád az eddig csak kívülről látott helyszíneket? Küzdenél a végső győzelemért a lázadók vagy a birodalmiak oldalán? A Star Wars Battlefront tulajdonképp pontosan erről szól! A Star Wars univerzum olyan helyszínein csatázhatsz, mint a sűrű dzsungellel benőtt Endor, a végtelen sivatagokkal borított Tatooine vagy a hólepte Hoth, a lázadók vagy birodalmiak oldalán vetheted be a jól ismert fegyvereket és járműveket, sőt, idővel még olyan fontos szereplők bőrébe is belebújhatsz, mint Darth Vader vagy Bobba Fett!

KÉPGALÉRIA:

Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 

A Star Wars Battlefront nem egy új találmány: a még egy évtizede debütált sorozat sikeresen ötvözte a méretes csatákat felvonultató Battlefield élményt a Csillagok háborúja univerzumával - a 2015-ös epizód pedig hű az alapokhoz, minden hagyományát megtartotta. A játék most is masszív csatákba helyez, amelyekben ezúttal egyszerre negyven online játékos vehet részt, méghozzá a két választható oldal valamelyikének képviseletében. A Battlefront külső és belső nézetből egyaránt irányítható, egyetlen gombnyomással válthatsz a két kameraállás közül, így mindenki a stílusának vagy kedvének megfelelően irányíthatja a karaktereket és járműveket - az előbbiek közt a mezei rohamosztagosok és lázadók mellett legendás alakokat is találsz, a járművek közt pedig olyan ikonikus darabok felett veheted át az irányítást, mint mondjuk az Endoron használt speederek, a Hoth felszíni csatáinak félelmetes AT-AT birodalmi lépegetői, vagy a légteret uraló X-szárnyú vadászok!


Mindez persze hihetetlen minőségben köszön vissza a képernyőről: a DICE kifejezetten erre a játékra optimalizált megoldásainak köszönhetően a növényzettől kezdve a karakterek mozgásán át egészen a méretes járművekig minden fantasztikusan fest - nem a Star Wars játékok között kiemelkedő, hanem a kőkemény 2015-ös kínálatban is a legszebbek közé tartozik!

A játék alapvetően az online csatákra lett kihegyezve, ám az osztott képernyős módnak hála egy gépen játszva kettesben is belevághattok a kalandba!


Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére