Star Wars Battlefront Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Star Wars Battlefront Xbox One használt

Star Wars Battlefront Xbox One használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Star Wars Battlefront Xbox One használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Star Wars Battlefront Xbox One használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Star Wars Battlefront Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Régi vágyad lenne bekerülni a Star Wars világába? Szívesen vennéd ki részed a filmek legendás csatáiból, bebarangolnád az eddig csak kívülről látott helyszíneket? Küzdenél a végső győzelemért a lázadók vagy a birodalmiak oldalán? A Star Wars Battlefront tulajdonképp pontosan erről szól! A Star Wars univerzum olyan helyszínein csatázhatsz, mint a sűrű dzsungellel benőtt Endor, a végtelen sivatagokkal borított Tatooine vagy a hólepte Hoth, a lázadók vagy birodalmiak oldalán vetheted be a jól ismert fegyvereket és járműveket, sőt, idővel még olyan fontos szereplők bőrébe is belebújhatsz, mint Darth Vader vagy Bobba Fett!

KÉPGALÉRIA:

Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 
Star Wars Battlefront Xbox One használt
 

A Star Wars Battlefront nem egy új találmány: a még egy évtizede debütált sorozat sikeresen ötvözte a méretes csatákat felvonultató Battlefield élményt a Csillagok háborúja univerzumával - a 2015-ös epizód pedig hű az alapokhoz, minden hagyományát megtartotta. A játék most is masszív csatákba helyez, amelyekben ezúttal egyszerre negyven online játékos vehet részt, méghozzá a két választható oldal valamelyikének képviseletében. A Battlefront külső és belső nézetből egyaránt irányítható, egyetlen gombnyomással válthatsz a két kameraállás közül, így mindenki a stílusának vagy kedvének megfelelően irányíthatja a karaktereket és járműveket - az előbbiek közt a mezei rohamosztagosok és lázadók mellett legendás alakokat is találsz, a járművek közt pedig olyan ikonikus darabok felett veheted át az irányítást, mint mondjuk az Endoron használt speederek, a Hoth felszíni csatáinak félelmetes AT-AT birodalmi lépegetői, vagy a légteret uraló X-szárnyú vadászok!


Mindez persze hihetetlen minőségben köszön vissza a képernyőről: a DICE kifejezetten erre a játékra optimalizált megoldásainak köszönhetően a növényzettől kezdve a karakterek mozgásán át egészen a méretes járművekig minden fantasztikusan fest - nem a Star Wars játékok között kiemelkedő, hanem a kőkemény 2015-ös kínálatban is a legszebbek közé tartozik!

A játék alapvetően az online csatákra lett kihegyezve, ám az osztott képernyős módnak hála egy gépen játszva kettesben is belevághattok a kalandba!


Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére