Sniper Elite III Xbox One (Sniper Elite 3) használt

Sniper Elite III Xbox One (Sniper Elite 3) használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Sniper Elite III Xbox One (Sniper Elite 3) használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sniper Elite III Xbox One (Sniper Elite 3) használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
6990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
8890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Sniper Elite III Xbox One (Sniper Elite 3) használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Eljött az idő, hogy a mesterlövészek életét egészen hangulatos módon bemutató Sniper Elite sorozat most ellátogasson a Microsoft legújabb konzolgépére, a bivalyerős grafikáról híres Xbox One-ra! A konzol eddig már kapott több multiplayerre építő, sok-sok akciót tartalmazó FPS játékot, de készülj arra, hogy a Sniper Elite III jóval többet követel majd meg tőled: odafigyelést, koncentrációt, és nem utolsósorban türelmet! Elvégre most te leszel a Vadász, a Préda pedig csak egyszer sétál bele a célkereszted közepébe....
 
Sniper Elite 3 01 Sniper Elite 3 02
 
A Sniper Elite III továbbviszi az elődei által képviselt vonalat, csak épp még magasabb szintet képvisel. Az új játék a második világháború ideje alatt játszódik, méghozzá a katonai szempontból kiemelt fontosságú Észak-Afrikában: ez a kíméletlen terep még a harcedzett veteránok számára is tartogat kihívásokat! A kemény kampányban nem lövöldözhetsz megállás nélkül: a helyezkedésre és a lopakodásra legalább akkora hangsúlyt kell fektetned, mint a kíméletlenül precíz lövésekre! A grafika ezúttal még szebb, mint korábban, köszönhetően többek közt annak is, hogy a játék immáron az újgenerációs Xbox One konzol képességeire támaszkodhat! A történetes mód mellett persze nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők a multiplayerre is: legyen szó akár co-op, akár kompetitív multiról, itt megtalálhatod majd a Neked megfelelő játékmódokat! Azonban vigyázz majd: az emberi ellenfeleket nehezebb lesz kicselezni, mint a gép által irányított őröket!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére