Madden NFL 17 Xbox One használt

Madden NFL 17 Xbox One használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Sport
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.07.24. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +55 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Madden NFL 17 Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Electronic Arts nem kizárólag az európai labdarugásra koncentrál évről évre megjelenő játéksorozatával, hiszen nem szabad megfeledkezni az itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő amerikai fociról sem! A Madden NFL sorozat már több évtizedes múltra tekint vissza, az összetett szabályrendszerrel rendelkező, de éppen ezért kifejezetten szórakoztató meccsek virtuális változatai évről-évre egyre jobban hasonlítanak a valós változatra – és még ki sem kell menned a meccsre, hogy kezedbe vehesd az irányítást!

A Madden NFL 17 természetesen a legfrissebb szezon népszerű sportolóival és csapataival vár, a karriermód során lehetőséged lesz szinte a semmiből indulva a csúcsra jutni – közben pedig alaposan kiismerheted a sport szabályait, és a játékban lévő lehetőségeket! Ha pedig ezzel megvoltál, akkor vár a hagyományos online multiplayer, ahol már nem gépek, hanem hús-vér emberek irányítják a többi játékost: itt aztán minden ügyességedre és taktikai érzékedre szükség lesz, ha a legjobbak közé akarsz tartozni!

A Madden NFL 17 megújult grafikával, a valósághoz egyre közelebb álló fizikai motorral gondoskodik arról, hogy minden dobás, csel, esés egészen reálisnak hasson – a meccsek így sokadik végigjátszásra sem válnak unalmassá! Ha szereted ezt a sportágat, vagy ha csak kacsingattál az irányába, akkor most itt az idő, hogy belekezdj!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére