Dying Light Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dying Light Xbox One használt

Dying Light Xbox One használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dying Light Xbox One használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dying Light Xbox One használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

A csomag tartalma:

- Dying Light játékszoftver
- Day 1 'Be the Zombie' DLC
- Lacerator DLC
- Cuisine & Cargo DLC
- Ultimate Survivor Bundle DLC

Dying Light Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A DLC kódok egy részét gyártási problémák miatt a játék átvételét követő napokban emailben küldjük el a megadott címekre! Megértésedet köszönjük!Manapság minden sarkon akadnak zombis játékok: balra zombiként, jobbra zombikat ölő harcosként kell szórakoznod, legyen szó akár akciójátékról, vígjátékról, vagy épp komolyabb horrrorról. A Dead Island és a Dead Island: Riptide játékokkal korábban már bizonyító veterán fejlesztők most úgy döntöttek, hogy megmutatják a műfaj komolyabb ágának határait: a Dying Light-ban legsivárabb rémálmaid kelnek majd életre egy döbbenetesen látványos játék keretein belül!


A Dying Light alaptörténete a már megszokott: zombi-invázió van folyamatban, a fertőzött emberek pedig hullámokban támadnak, méghozzá mindig éjszaka. Nappal viszonylagos nyugalomban gyűjtheted újra össze higgadtságodat (és utánpótlásodat), éjszaka pedig minden erődre szükség lesz, ha túl akarsz majd élni. A nappalok és az éjszakák, a túlélésért folytatott harc és a pihenés örök hullámzása lesz tehát a játék központi témája – mindezt pedig jól átgondolt, alaposan kialakított rendszerrel támasztották meg. A játékban látott épületek közt akadnak magasabb darabok, amiknek megmászásához már valódi tervezésre és ügyességre lesz szükséged, de ha sikerrel jársz, akkor nem csak esetleges jutalomtárgyakat kapsz majd, hanem egy jobb pozíciót is találhatsz, ahol talán könyebben átvészeled majd a játék kegyetlen éjszakáit!

Dying Light Xbox OneDying Light 04

A Dying Light egy jól ismert zombis alappal dolgozik, és hozzáadja saját trükkjeit: változatos ellenfelek, komoly kihívást nyújtó játékmenet, alaposan kidolgozott hátterek és a félelmetes hangulat az, ami miatt érdemes lesz figyelned erre a játékra, még akkor is, ha már végignyomtad például az Xbox One másik nagy zombis játékát, a Dead Rising 3-at. A Dying Light egy komolyabb atmoszférájú, realistább megközelítésű kalandot kínál, és mint ilyen, szigorúan felnőtt játékosoknak erősen ajánljuk!

KÉPGALÉRIA:

Dying Light Xbox One használt
 
Dying Light Xbox One használt
 
Dying Light Xbox One használt
 
Dying Light Xbox One használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére