Diablo III Ultimate Evil Edition Xbox One használt

Diablo III Ultimate Evil Edition Xbox One használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: RPG
NEM RENDELHETŐ
A Diablo III Ultimate Evil Edition Xbox One használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Diablo III Ultimate Evil Edition Xbox One használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Bruttó ár:
4990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
6990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Diablo III Ultimate Evil Edition Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A viszonylag friss Xbox One konzol játékkínálata még folyamatosan kialakulóban van, de egy dolgot már most biztosan állíthatunk: augusztus tizenkilencedikén, a Diablo III: Ultimate Evil Edition megjelenésekor hosszú hónapokra, sőt: évekre kipipálhatjuk az “akció-RPG” rublikát a gép mellett. Az Ultimate Evil Edition ugyanis nem egyszerűen csak egy felturbózott Diablo III, hanem egy ütős csomag, amely az alapjáték mellett tartalmazza még a 2014 márciusában PC-re már megjelent Reaper of Souls kiegészítőt is! Végre átélheted az ötödik fejezetet, megismerkedhetsz az új főellenséggel, és új kalandokra indulhatsz a hatodik játszható kaszttal, a Crusaderrel!
 
De ne rohanjunk előre: milyen játék is a Diablo III? Szerepjátékos elemekkel felturbózott akcióról van szó, amiben választott hősöddel megállíthatatlanul özönlő démonokat és élőhalottakat kell eltenned láb alól, miközben folyamatosan új tárgyakhoz és új képességekhez juthatsz hozzá! Az igazi jutalom itt nem a sztori végigvitele, hanem az az érzés, amikor gyenge, újonc karaktered jól felszerelt, szinte legyőzhetetlen hőssé alakul át! A Diablo III ereje abban rejlik, hogy nagyon könnyen rá lehet szokni a játékmenetére, annyira jól ki vannak alaktíva a támadásokat kisérő effektek, animációk, hangok...ha pedig könnyűnek találnád a kalandot, akkor 7-8 magasabb nehézségi fokozat vár arra, hogy legyűrd az ottani kihívásokat!
 
D3 Ultimate Evil Edition 01 Diablo III Ultimate Evil Edition 02
 
A Diablo III: Ultimate Evil Edition erősen ajánlott minden Xbox One-tulaj számára, hiszen műfajában az egyik legszórakoztóbb, legtartalmasabb játékról van szó, ami konzol-exkluzív funkcióval is bír: egy konzolon, több kontrollert felkapva azonnal multizhatsz barátaiddal, ilyenkor az összes hős egy képernyőn marad, a darálás pedig izgalmasabb lesz, mintha egyedül kalandoznál! Megjelenés augusztus tizenkilencedikén, a játék pedig már most előrendelhető!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére