Bioshock The Collection Xbox One használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Bioshock The Collection Xbox One használt

Bioshock The Collection Xbox One használt
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2019.01.22. (kedd)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Bioshock The Collection Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az elmúlt évtized egyik legkülönlegesebb, legmeghatározóbb sorozata a Bioshock, amely játékosok millióinak okozott felejthetetlen éjszakákat. Felnőtt, komoly témákat feldolgozó története a szociális struktúrák harcairól, az emberi morál mélységeiről szól, de a fejlesztők emellett mégsem hagyták figyelmen kívül azt, hogy a játékok esetében a jó játékmenet is alapelvárásnak számít. Ha a Bioshock Collectiont választod, akkor három igazán nagyszerű játék lehet a tiéd, 1080p-s, grafikailag felturbózott formában!

Vár a Bioshock, az első alkalom, hogy ellátogathatsz Rapture-be, a különleges vízalatti világba, amely gyilkos polgárháború és belső harcok áldozatává vált. Megismerkedhetsz egy elbukott szociális kisérlet végnapjaival, és miközben egészen félelmetes ellenfelek elől menekülsz, egyre erősebbé válsz – csak döntéseiden múlik, hogy milyen élményekkel távozol a játék világából! A Bioshock 2 nyolc évvel az első rész után játszódik, és egészen új szemszögből mutatja be ezt a különleges helyszínt, így adva újabb rétegeket a már így is igazán emlékezetes kalandhoz.

Végül, de nem utolsósorban itt van a Bioshock Infinite, amely a víz helyett az ég világába kalauzol el: vár Columbia, a repülő város, ahol a gyönyörű épületek és a hangzatos propaganda mögött egy igazán kegyetlen, társadalmilag alaposan megosztott, könyörtelen arcot rejt. Egyetlen rossz döntés, és menekülnöd kell, Elizabeth-tel,a játék másik főszereplőjével együtt, akinek személye Columbia különös őreinek kifejezetten fontos – így kezdődik a harcokkal és izgalmakkal teli utatok!

A Bioshock Collection tartalmas, látványos, több tucat játékórányi kalanddal garantálja, hogy nem fogsz csalódottan felkelni a konzolod elől, ha mindhárom játékot végigjátszottad. Nagyszerű csomag mindenki számára, aki csak egy picit is érdeklődik az FPS játékok iránt!

KÉPGALÉRIA:

Bioshock The Collection Xbox One használt
 
Bioshock The Collection Xbox One használt
 
Bioshock The Collection Xbox One használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére