Assassin's Creed Unity Xbox One használt

Assassin's Creed Unity Xbox One használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Assassin's Creed Unity Xbox One használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Assassin's Creed Unity Xbox One használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Könyvajánló:

Szívesen elmerülnél a játék világában? Olvasd el a könyvet és tudj meg mindent! 

Oliver Bowden: Assassin's Creed: Egység könyv
Oliver Bowden: Assassin's Creed: Jelenések könyv

Assassin's Creed Unity Xbox One használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 2014 őszén érkező Assassin's Creed Unity új korszakot hoz el a Ubisoft népszerű lopakodós akciósorozatában: ez lesz ugyanis az első rész, amely a legújabb konzolok képességeit figyelmbe véve készült el! Irány a francia forradalom, ahol az AC-sorozat jó szokásához híven ismét a dolgok mélyére áshatsz, és újabb réteget bonthatsz ki a Templomosok és az Asszasszinok véget nem érő háborújában! A látványos grafika már kihasználja az Xbox One képességeit, az új online cooperatív módban pedig akár barátaiddal is közös vadászatra indulhattok – és akkor még a feljatívott mászkálásról, új parkour-mozgásokról nem is beszéltünk! Ősszel sem fogsz unatkozni, ha szereted a lopakodást, mászkálást, csatározást ötvöző akciójátékokat: vár ugyanis az Assassin's Creed Unity!

Assassin's Creed Unity Xbox One Assassin's Creed Unity 02 Xbox One

Új korszak, új kihívások: Kalandozhattál már Bizánc bukásakor, a keresztesháborúk ideje alatt, vagy épp beugorhattál az amerikai függetlenségi háborúba is, most pedig a francia forradalom következik! Vajon milyen rejtélyek várnak Arno Dorianra, a Versailles-i asszasszinra?

Továbbfejlesztett grafika, lendületesebb játékmenet: Az Xbox One képességeire támaszkodva a játék fejlesztői olyan látványos helyszíneket alkothattak meg, amelyek szinte úgy mutatnak majd, mintha egy dokumentumfilmet néznél a korabeli eseménykről! Nem túlzunk, ha azt állítjuk: az Assassin's Creed Unity mozdulatai és látványvilága miatt még azok is elismerően csettinthetnek, akik már hozzászoktak az Xbox One grafikájához!

Új online játékmódok: Az egymás elleni multiplayer módokat most végre a sokat követelt online kooperatív játékmód követi: megteheted, hogy a játék során küldetéseidhez bevegyél magad mellé egy partnert (vagy épp csatlakozz egy barátodhoz), hogy egyesült erővel gyűrjétek le az igazán komoly kihívásokat! Mindez persze opcionális: ha akarod, akkor teljesen egyedül is legyűrheted a sztorimódot!

Assassin's Creed Unity Xbox One 03
Gyűjtőnek tartod magad, aki a legtáposabb, extrákkal teletömött kiadásra kíváncsi? Akkor rendeld elő a Notre Dame Edition Xbox One-ra - vagy ott van a Bastille Edition is, visszafogottabb áron, szintén sok extrával!
Ha pedig további hírekre, érdekességekre vagy kíváncsi a játékkal kapcsolatban, akkor irány az Assassin's Creed aloldalunk!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére