Xbox One Game Pass 3 hónapos előfizetés (digitális kód)

Xbox One Game Pass 3 hónapos előfizetés (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox One
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Xbox One Game Pass 3 hónapos előfizetés (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Xbox One Game Pass 3 hónapos előfizetés (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

A 3 hónapos Game Pass promóció május 1-ig vagy a készlet erejéig tart.

Az ajándék 3 hónapos Game Pass kódot május 25-ig válthatod be az Xbox Live-on keresztül, a be nem váltott kódokat később nem áll módunkban kompenzálni.

Minden vásárló csak egy darab kódot vásárolhat.

Az ajándék kódokat kollégáink, a megrendelés feldolgozását követően fogják kiküldeni legkésőbb a vásárlást követő harmadik munkanap végéig.

Xbox One Game Pass 3 hónapos előfizetés (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
Nyerj hozzáférést egyetlen kedvező árú előfizetéssel több, mint 100 kiváló játékhoz (köztük a Microsoft által kiadott címekhez már a premier napján!), melyekkel az előfizetés lejártáig teljesen szabadon játszhatsz. 
 
A 12 hónapos  Game Pass megvásárlásával belépőt nyersz a végtelen szórakozás és izgalom világába! Az online vagy személyesen beszerzett kód aktiválásával hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz, melynek bármely tagját szabadon használhatod akár offline is egészen az előfizetés lejártásig. A több, mint 100 kiváló alkotást tartalmazó játéklistába az összes Microsoft premier bekerül a megjelenés napján, így soha többet nem fogsz lemaradni a kedvenc kiadód egy sikercíméről sem.
 
A felhozatalban mindenki megtalálja a kedvére való tartalmakat, hiszen a klasszikus címektől kezdve az Xbox 360 klasszikusokon át egészen az indie ínyencségekig minden típusú játékot megtalálsz a Game Pass-ban. A lista minden hónapban újabb alkotásokkal bővül, így mindig találni fogsz új és izgalmas játékokat.
 
Ha megtetszett egy cím a kínálatból, 20% kedvezménnyel akár meg is vásárolhatod azt, ráadásul a kiegészítőkre is kapsz 10%-nyi kedvezményt. A 12 hónapos Game Pass megvásárlásakor ráadásul most egy különleges kiadású, máshogy nem megszerezhető fémdobozzal is gazdagabb leszel a készlet erejéig.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére