Digitális Xbox One termékek

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Digitális Xbox One termékek

Friss Xbox One géptulajdonosként jogosan merülhet fel a kérdés, hogy pontosan mi is a konzol dobozán és az online felületeken kiplakátolt Xbox Live és mire jó? Röviden ez a fogalom az Xbox One online szegmensét takarja, mely nem csak alapot biztosít az internetes játékhoz, de a digitális boltfelület is ezen a rendszeren keresztül fut.

Az Xbox Live tagságnak alapvetően két különböző fajtája van: Silver profillal szabadon vásárolhatsz a Piactéren, illetve elérheted a játékokhoz tartozó frissítéseket, felvehetsz barátokat és használhatod az Xbox One összes offline funkcióját teljesen ingyen. Az Xbox Live Gold előfizetés ezzel szemben lehetőséget ad arra, hogy multiplayer módban is kipróbáld a kedvenc játékaidat és új élményeket gyűjts akár barátaiddal együtt az online összecsapások folyamatosan változó csataterén.

Ez azonban még nem minden, hiszen az arany tagok automatikusan jogosulttá válnak a Games With Gold programban szereplő játékok ingyen letöltésére. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy minden hónapban 2 Xbox One és 2 Xbox 360 teljes játékot kapsz, melyeket az előfizetés érvényeségének teljes ideje alatt szabadon használhatsz. A négy ajándék címen felül a digitális játék vagy kiegészítő beszerzésekor is jól jön a Gold, hiszen tagként akciós vásárlási kedvezmények tömkelege vár, hogy mindig a legkedvezőbb áron tudj hozzájutni a legjobb címekhez.

Az arany tagság további előnyei közé tartozik a party chat, mellyel könnyedén tarthatod a kapcsolatot akár játék közben is a barátaiddal, valamint a Home Gold program, ami lehetőséget ad arra, hogy egyetlen előfizetéssel az egész család részesüljön az arany tagság előnyeiből. Az Xbox Live Gold-ot megvásárolhatod weboldalunkon digitális formában is, így nem kell aggódnod többé amiatt, hogy olyankor jár le a tagságod, amikor üzletünk nincs nyitva, hiszen pár perc alatt meg tudod vásárolni bankkártya vagy PayPal segítségével bárhol és bármikor. Az e-mailben megkapott digitális kódot ezt követően rögtön be is tudod váltani a magyar Xbox Live felületen, így soha többé nem kell az előfizetés lejáratától félned.

Megláttál egy jó akciót és szeretnél beszerezni pár játékot vagy DLC-t az Xbox One online store felületén? Gond egy szál se, az egyenleged feltöltésére alkalmas, több értékben is elérhető ajándékkártyák szintén pár kattintással a tiéd lehetnek és már töltheted is le a kinézett tartalmakat. A digitális előfizetések és feltöltőkártyák emellett ajándéknak is tökéletesek, hiszen segítségükkel a hosszas utánajárás és idegeskedés nélkül otthonról, kényelmesen és gyorsan juthatsz a kinézett digitális termékhez.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére