Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Xbox One aloldal

Xbox One aloldal

: Konzolok Szervize a Microsoft partnere
Összes Xbox One termék
Gépcsomagok

Gépcsomagok

 

Tovább
Játékok

Játékok

 

Tovább
Kiegészítők

Kiegészítők

 

Tovább

XBOX ONE ISMERTETŐ

Az Xbox One képes kielégíteni minden igényedet: legyen szó csúcsgrafikás komoly játékokról, családi kikapcsolódásról vagy épp a multimédiás szolgáltatásokról, itt minden elérhető. Az elődhöz képest drasztikusan újratervezett kontroller minden eddiginél kézreállóbb, a gép menürendszere és számos online funkciója könnyedén elérhető - a kényelem mind a kezedben, mind a képernyőn veled marad. Ha pedig online, az Xbox Live rendszer a világ legjobb online játékos közössége, ahol most már saját videókat és képeket is megoszthatsz, ill. Gold előfizetéseddel kiállhatsz mások ellen vagy vállvetve küzdhetitek le a közös ellenfeleket. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően ráadásul több száz Xbox 360 játékot is elérsz.

Xbox One konzol
Xbox Live

XBOX LIVE

Az Xbox Live Gold több szempontból is előnyös számodra. 50-75%-os akciókat is igénybe vehetsz, amire csak az arany tagsággal rendelkező felhasználók jogosultak, valamint a Gold előfizetéssel az online multiplayer játékmódokhoz is hozzáférhetsz, ill. legizgalmasabb pillanataidat pedig meg is örökítheted és még a nagyközönséggel is megoszthatod.

JÁTÉKOK GOLD ELŐFIZETŐKNEK

Fizess elő Gold tagságra, mellyel az akár 75%-os akciók, ill. az online egymás elleni és egyéb közösségi játékmódok mellett havonta négy digitális (két Xbox One és két Xbox 360) játékhoz ingyen jutsz hozzá - ezzel előfizetési díjad értékének sokszorosát kapod ajándékba.

Live Gold
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére