Xbox Live előfizetés

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat a xbox live kifejezésre
{{{pager}}}
Xbox Live előfizetések

Ugye mennyire idegesítő amikor éppen egy elképesztően izgalmas online meccs közepén vagy hajnali egykor és hirtelen kidob a játék, mert lejárt az Xbox Live Gold előfizetésed? Mit teszel ilyen esetben? Megvárod a reggelt és nyitáskor már ott topogsz a Konzolok Szervize ajtajában vagy vásárolsz egy digitális Xbox Live Gold előfizetést és pár percen belül már onnan folytatod a játékot, ahol abbahagytad? Félelemre nincs semmi ok, a digitálisan, kód formájában is megvásárolható Xbox Live előfizetés ugyanazt tudja, mint a boltban megvásárolható testvére, azzal a különbséggel, hogy nem csak üzletünk nyitvatartási ideje alatt szerezheted be, hanem a nap huszonnégy órájában bármikor. Ehhez csupán egy egyszerű bankkártyás fizetés szükséges, melyet követően e-mailben kapod meg a kódot, amit aztán rögtön be is válthatsz az Xbox online piacterén. De mire is jó az online előfizetés?

Az Xbox Live Gold segítségével online játszhatsz barátaiddal a világ leggördülékenyebben működő online felületén, ezzel egy teljesen új típusú játékélménnyel gazdagítva a kedvenc játékaid világát. Az internetes játék összehozza a világ távoli részein élő barátokat egy sosem alvó, digitális felületen, ahol a játék mellett akár chatelni is tudsz, emellett a Gold tulajok minden hónapban ingyenes játékokhoz jutnak a Games with Gold program keretében. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy havi két Xbox One címet, illetve két Xbox One kompatibilis Xbox 360 címet kapsz, melyeket az előfizetés lejáratáig szabadon használhatsz. Könnyen kiszámolható tehát, hogy az egy éves Xbox Live Gold segítségével nem kevesebb, mint 48 játékhoz jutsz teljesen ingyen hozzá, amivel akár több tízezer forintot spórolhatsz meg havonként.

Ez azonban még nem minden, hiszen az Xbox Live Gold segítségével emellett elképesztő vásárlási kedvezményeket is igénybe vehetsz, így akár a legfrissebb és legmenőbb játékokat is sosem látott akcióval szerezheted be. Az akciós digitális termékek kínálata hetenként változik, így érdemes gyakran felnézni a piactérre, hogy biztosan ne maradj le az Xbox játékok legütősebb árairól. Ne elégedj meg a minimummal, hanem hozd ki a legtöbbet Xbox One és Xbox 360 gépedből a Gold előfizetésekkel, melyet megvásárolhatsz 3 hónapos vagy akár 365 napos formában is, mellyel bebiztosíthatod, hogy egész évben élvezhesd a betonstabil internetes meccseket, a fantasztikus ingyen játékokat és a vásárlási kedvezményeket.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére