Xbox 360 alapgép S 4 gb Arcade Kinect Bundle Kinect Disneyland és Kinect Adventures játékokkal, ajándék HDMI kábellel, Fruit Ninja Kinect és Gunstring

Xbox 360 alapgép S 4 gb Arcade Kinect Bundle Kinect Disneyland és Kinect Adventures játékokkal, ajándék HDMI kábellel, Fruit Ninja Kinect és Gunstring
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: TBA év felett
Hivatalos Microsoft garancia: 24 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Xbox 360 alapgép S 4 gb Arcade Kinect Bundle Kinect Disneyland és Kinect Adventures játékokkal, ajándék HDMI kábellel, Fruit Ninja Kinect és Gunstring már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Xbox 360 alapgép S 4 gb Arcade Kinect Bundle Kinect Disneyland és Kinect Adventures játékokkal, ajándék HDMI kábellel, Fruit Ninja Kinect és Gunstring vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Xbox 360 alapgép S 4 gb Arcade Kinect Bundle Kinect Disneyland és Kinect Adventures játékokkal, ajándék HDMI kábellel, Fruit Ninja Kinect és Gunstring ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIT ÉRDEMES TUDNI AZ XBOX 360 KONZOLRÓL?


Az Xbox 360 a Microsoft második asztali konzolgépe (videojátékokat lejátszó elektronikai eszköze), amelyet 2005-ben jelentettek meg. A gép több éve van már a piacon, azóta pedig több különböző revízió segítségével a Microsoft kevesebb, mint felére csökkentette a modellek hőtermelését és fogyasztását, növelte azok megbízhatóságát, legutóbb pedig egy teljesen új, még modernebb technológiával készülő modellt is a piacra dobott. Nagyon fontos megjegyezni, hogy minden Xbox 360 lejátszik minden Xbox 360 játékot (ez alól kivétel a „Kinect” szoftverek jelentenek - ezekhez mindig szükség van a Kinect kamerára is) - a merevlemez mérete, megléte, és típusa (az újabb Xbox 360-ak támogatják a flash memóriás USB eszközök merevlemezként való használatát is) csak a játékok telepítése illetve a digitális letöltés szempontjából jelent eltérést az egyes gépek között.

Az Xbox 360 „HD” konzol, vagyis akkor kapjuk a legszebb képet a tévénk képernyőjén, ha a kijelzőnk ideális esetben minimum a 720p üzemmódot támogatja. Az Xbox 360 képes továbbá felskálázni megfelelő kábellel egészen 1080p-ig, de a játékok döntő többsége alapvetően 720p-s üzemmódokra készült. Az Xbox 360 legnagyobb erőssége az olcsóságában és a hihetetlenül széles játékkínálatában rejlik: az elmúlt öt évben rengeteg minőségi játék jelent meg a gépre minden stílusban. A mai játékok többsége már megjelenik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is egyaránt, de ezek egy picit szebben szoktak kinézni Xbox 360-on, így attól nem kell félni, hogy a gépet a jövőben bármelyik nagy kiadó elhanyagolná, esetleg nem adna ki rá játékokat.

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECTRŐL?


A Kinect a Microsoft régóta készülő új irányítási koncepciója, a kiadó szerint ugyanis megoldható az is, hogy ne kelljen semmit használnunk egy-egy játék irányításakor. A Microsoft ezúttal sem tévedett, olyan forradalmi irányítási rendszert hozott létre, amely technológiailag jóval túlmutat a vetélytársak eszközein.

Bár a hagyományos játékok esetében már biztos, hogy nem fogja a kontrollert leváltani a Kinect, a direkt erre a kiegészítőre fejlesztett „Kinect” játékok azonban már nem, vagy csak részben használnak kontrollert. A kiegészítő lényege, hogy a Kinect remekül érzékeli és "beszkenneli" a játékosokat, az így létrejött adatokat az Xbox 360 szoftveresen feldolgozza, és így a legegyszerűbb mozdulatainkat is, és a bonyolultabb mozdulatsorokat is képes elemezni, felismerni, reagálni rá. A Kinecttel megnyílik a lehetőség a hang általi menüvezérlés, a kontroller nélküli játék, és a sokkal aktívabb, néhol már-már testmozgásnak számító videojátékozás előtt.

A Kinect-el kapcsolatban első látásra az derülhet ki, hogy egy viszonylag drága játékprogram+hardver csomagja, amit ha csak és kizárólag játékra használnánk, akkor valóban egy komolyabb befektetésről van szó – de ha más szemszögből vizsgáljuk meg a kiegészítőt, akkor hamar kiderülhet, hogy a Kinect néhány hónap alatt nem csak hogy visszahozza az árát, de még további időt, energiát spórol meg nekünk – mindezt pedig úgy, hogy megfelelő alternatívája lehet a konditermekbe járásnak.

A Kinecthez ma már számtalan játék elérhető, amely bizonyítja, hogy a Microsoft nem mostohagyermekként kezeli a kiegészítőt, hanem meglehetősen komoly tervei vannak vele!

INFORMÁCIÓK AZ XBOX 360 ÉS A KINECT FEJLESZTŐJÉRŐL

Az Xbox 360-at a Microsoft Corporation fejlesztette, amely a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Magyarországi képviseletet a Microsoft Magyarország Kft. látja el. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECT ADVENTURES JÁTÉKRÓL?A Kinect Adventures téged is felállít majd a fotelról, hogy teljesen újszerű módon tegyen a játék részesévé. Húsz izgalmakban bővelkedő, egzotikus tájakon játszódó kalandon verekedheted át magad barátaid és családod társaságában. Működjetek együtt csapatként, amint leküzditek a hegyi folyó zúgóit, akadálypályákon teszitek próbára ügyességeteket, vagy megmentetek egy mélytengeri laboratóriumot!

Eredményeiteket az egész világgal megoszthatjátok a Photo Moments (Pillanatképek) és a Living Statues (Élő szobrok) funkciók jóvoltából. Lélegzetelállító kalandok várnak!

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECT DISNEYLAND JÁTÉKRÓL?A Kinect kiegészítő egyértelműen olyan játékstílusok tucatjai előtt nyitotta meg a kaput, amelyet korábban csak nehézkesen lehetett irányítani, így nem meglepő, hogy a Disney világ is terítékre került.


Fedezd fel Te is Disneyland varázslatos világát! Körülvesz a varázslat: repülj, táncolj, merülj el a klasszikus Disney mesevilágban! Felejtsd el a kontrollert, légy kreatív, elegyedj szóba 40 kedvenc Disney-szereplővel, éld át te is a földöntúlian csodás pillanatokat! Játékhoz Kinect kamera szükséges, amelyet természetesen tartalmaz ez a csomag!

A CSOMAG TARTALMA


  • mozgásérzékelő Kinect kamera kalibráló kártyával
  • Kinect Adventures játék (csak a kamerával együtt működik!)
  • Kinect Disneyland játék
  • Microsoft Xbox 360 alapgép S 4 GB (2011.05-6-7. havi gyártású)
A KÉRDÉS, KINEK ÉRDEMES AJÁNDÉKBA VENNI AZ XBOX 360 KONZOLT?Az Xbox 360-at azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretnének a legtöbb jó játékkal játszani, akik szeretik a látványos grafikát, és akik szeretnének egy online közösség tagjai lennei. Az Xbox Live fizetős szolgáltatása a jelenleg elérhető legjobb konzolos online élményt adja a játékosoknak, party chattel, könnyű csatlakozási opciókkal, folyamatos javításokkal, és megfelelő internetkapcsolattal rendelkező játékosok esetén lag és akadozás-nélküli.

TECHNIKAI SEGÍTSÉGA különböző pontkártyák, Live előfizetés vagy játék-kódok aktiválásával kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva. Néhány egyszerű lépést kell csupán végrehajtani, és már hozzá is férhetsz a kód formájában kapott tartalmakhoz!


A TERMÉK FŐBB JELLEMZŐI:– xbox 360 hardver (kompatibilis: a támogatott Xbox játékokkal, Xbox 360 és Xbox 360 Kinect játékokkal)
– 4 GB háttértár
– beépített Wi-Fi adapter, a legjobb wireless internetkapcsolat eléréséért
– HDMI port, VGA port
– 5.1es hangzáshoz külön optikai kimenet
– kompozit AV kábel
– 1 db Wireless Xbox 360 kontroller
– Kinect Sports 2 és Kinect Disneyland játékok

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ JÁTÉKOK


A Konzolok Szervize minden kedves vásárlójának ajándékot ad, aki új Xbox 360-as csomagot rendel! Az alábbi 5 játék közül lehet 1-et választani, a kiválasztott játékot kérjük a megrendeléskor a megjegyzés rovatba feltüntetni!

A különböző pontkártyák, Live előfizetés vagy játék-kódok aktiválásával kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva. Néhány egyszerű lépést kell csupán végrehajtani, és már hozzá is férhetsz a kód formájában kapott tartalmakhoz!

R-Type Dimensions: A shoot'em'up játékok kedvelői bizonyára soha nem fogják elfelejteni a műfaj klasszikusának számító első két R-Type játékot - a Dimensions egy csomagban tartalmazza őket, a klasszikus és a felújított grafikus motorral egyaránt végigjátszhatjuk a játékokat.

A játék többet ad, mint egy klasszikus kétdimenziós űrhajós lövölde, mivel itt már belép a képbe a harmadik dimenzió is, ennek következtében a látványvilág jelentősen javult, mondhatni felsőbb szintre emelkedett. Az R-Type Dimensions alapvetően kétdimenziós megjelenítést használ, de most már a játékos bármikor válthat térbeli nézetre, ezzel az irányítás semmit nem változik, viszont lényegesen kellemesebbé válik az összhatás. A program külön érdekessége, hogy kooperatív módban is játszható, ezzel is külön szórakozási lehetőséget biztosít.

AQUA: Különleges taktikai játék steampunk megvalósítással, a tengereken és óceánokon vívott harcokkal középpontban. Vedd át a hajók fölötti irányítást, lepd meg az ellenfeleidet, járj mindig egy lépéssel előttük - a gondolkodás és a taktikázás mestereinek erősen ajánlott játékról van szó.

A felülnézetes lövöldözős játékok már majdnem teljesen eltűntek a színről, de szerencsére ma már Arcade vonalon sok ilyennel találkozhatunk. Ezek közül az egyik leginkább említésre méltó alkotás az Aqua, amelyben fejleszthető a hajónk, az irányításunk alá tartozó bárkákat támadó és védekező parancsokkal láthatjuk el, így a hatalmas pályákon fantasztikus csatáknak lehetünk részesei.Snoopy, Flying Ace: Senkit ne tévesszen meg Snoopy aranyos megjelenése, a Flying Ace ugyanis egy fergeteges repülőgépes játék, ahol a hangsúly a lövöldözésen, az utolsó pillanatban megtett kitéréseken és a hihetetlenül kellemes látványvilágon van. Ha szereted a műfajt, akkor ezt kár lenne kihagyni!

A Snoopy, Flying Ace játékban a méltán nagy népszerűségnek örvendő kutyával kell a földön, vízen és levegőben küzdenünk a rosszarcú ellenfelekkel, de mindezt mókás, nagyon szerethető formában. Kellemes akciójátékot kapunk, amellyel a legfiatalabb korosztálytól kezdve a felnőttekig bárki önfeledten szórakozhat.


Lode Runner: A látványos, nosztalgiára hajazó puzzle-játékok kedvelői otthon lesznek a Lode Runner-el: több mint kétszáz pálya közül lehet majd választani, ez pedig olyan hatalmas tartalmat ad, ami hosszú hetekre leköthet majd bárkit. Ha pedig ezzel is végeztél, akkor kezdődhet a saját pályák készítése...

A Lode Runner 1983-ban jelent meg Apple 2 gépre, és rendkívül széles körökben aratott sikereket, ezért nem meglepő, hogy letölthető változatban is elérhetővé vált. Alapos ráncfelvarráson esett át, melynek következtében az erre érzékenyek is örömmel vehetik kézbe az alkotást. A feladat tulajdonképpen pontosan ugyan az, mint régen: Runnert irányítva kell aranyrögöket gyűjtögetni, az ellenfeleket pedig messzire elkerülni.

The Maw: A The Maw egy végtelenül aranyos, szerethető játék, amiben a főhősünk egy különleges idegen lény, ami képes beszívni a tőle független lények tulajdonságait - ez pedig a játékmenet központi elemévé is válik egyben. Változatos, kedves játék, a mászkálós játékok kedvelőinek!

A játékban egy kedves űrlénnyel, Frankkel, valamint kebelbarátjával Maw-al kalandozhatunk, akik egy űrhajón fogságban raboskodnak, ám egy baleset következtében elmenekülhetnek onnan. Irányítani csupán Franket tudjuk a kalandok során, aki némi gondolkodásra is képes, ellentétben Maw-al, akinek az etetése is feladatunk lesz. Ajánlható elsősorban a platformjátékok szerelmeseinek!KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére