Microsoft Xbox 360 Kinect Bundle 250 GB Forza Motorsport 4 Essentials és Witcher 2 játékokkal, ajándék HDMI kábellel

Microsoft Xbox 360 Kinect Bundle 250 GB Forza Motorsport 4 Essentials és Witcher 2 játékokkal, ajándék HDMI kábellel
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: TBA év felett
Hivatalos Microsoft garancia: 24 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Microsoft Xbox 360 Kinect Bundle 250 GB Forza Motorsport 4 Essentials és Witcher 2 játékokkal, ajándék HDMI kábellel már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Microsoft Xbox 360 Kinect Bundle 250 GB Forza Motorsport 4 Essentials és Witcher 2 játékokkal, ajándék HDMI kábellel vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Microsoft Xbox 360 Kinect Bundle 250 GB Forza Motorsport 4 Essentials és Witcher 2 játékokkal, ajándék HDMI kábellel ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIT ÉRDEMES TUDNI AZ XBOX 360 KONZOLRÓL?


Az Xbox 360 a Microsoft második asztali konzolgépe (videojátékokat lejátszó elektronikai eszköze), amelyet 2005-ben jelentettek meg. A gép több éve van már a piacon, azóta pedig több különböző revízió segítségével a Microsoft kevesebb, mint felére csökkentette a modellek hőtermelését és fogyasztását, növelte azok megbízhatóságát, legutóbb pedig egy teljesen új, még modernebb technológiával készülő modellt is a piacra dobott. Nagyon fontos megjegyezni, hogy minden Xbox 360 lejátszik minden Xbox 360 játékot (ez alól kivétel a „Kinect” szoftverek jelentenek - ezekhez mindig szükség van a Kinect kamerára is) - a merevlemez mérete, megléte, és típusa (az újabb Xbox 360-ak támogatják a flash memóriás USB eszközök merevlemezként való használatát is) csak a játékok telepítése illetve a digitális letöltés szempontjából jelent eltérést az egyes gépek között.

Az Xbox 360 „HD” konzol, vagyis akkor kapjuk a legszebb képet a tévénk képernyőjén, ha a kijelzőnk ideális esetben minimum a 720p üzemmódot támogatja. Az Xbox 360 képes továbbá felskálázni megfelelő kábellel egészen 1080p-ig, de a játékok döntő többsége alapvetően 720p-s üzemmódokra készült. Az Xbox 360 legnagyobb erőssége az olcsóságában és a hihetetlenül széles játékkínálatában rejlik: az elmúlt öt évben rengeteg minőségi játék jelent meg a gépre minden stílusban. A mai játékok többsége már megjelenik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is egyaránt, de ezek egy picit szebben szoktak kinézni Xbox 360-on, így attól nem kell félni, hogy a gépet a jövőben bármelyik nagy kiadó elhanyagolná, esetleg nem adna ki rá játékokat.

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECTRŐL?


A Kinect a Microsoft régóta készülő új irányítási koncepciója, a kiadó szerint ugyanis megoldható az is, hogy ne kelljen semmit használnunk egy-egy játék irányításakor. A Microsoft ezúttal sem tévedett, olyan forradalmi irányítási rendszert hozott létre, amely technológiailag jóval túlmutat a vetélytársak eszközein.

Bár a hagyományos játékok esetében már biztos, hogy nem fogja a kontrollert leváltani a Kinect, a direkt erre a kiegészítőre fejlesztett „Kinect” játékok azonban már nem, vagy csak részben használnak kontrollert. A kiegészítő lényege, hogy a Kinect remekül érzékeli és "beszkenneli" a játékosokat, az így létrejött adatokat az Xbox 360 szoftveresen feldolgozza, és így a legegyszerűbb mozdulatainkat is, és a bonyolultabb mozdulatsorokat is képes elemezni, felismerni, reagálni rá. A Kinecttel megnyílik a lehetőség a hang általi menüvezérlés, a kontroller nélküli játék, és a sokkal aktívabb, néhol már-már testmozgásnak számító videojátékozás előtt.

A Kinect-el kapcsolatban első látásra az derülhet ki, hogy egy viszonylag drága játékprogram+hardver csomagja, amit ha csak és kizárólag játékra használnánk, akkor valóban egy komolyabb befektetésről van szó – de ha más szemszögből vizsgáljuk meg a kiegészítőt, akkor hamar kiderülhet, hogy a Kinect néhány hónap alatt nem csak hogy visszahozza az árát, de még további időt, energiát spórol meg nekünk – mindezt pedig úgy, hogy megfelelő alternatívája lehet a konditermekbe járásnak.

A Kinecthez ma már számtalan játék elérhető, amely bizonyítja, hogy a Microsoft nem mostohagyermekként kezeli a kiegészítőt, hanem meglehetősen komoly tervei vannak vele!

INFORMÁCIÓK AZ XBOX 360 ÉS A KINECT FEJLESZTŐJÉRŐL:

Az Xbox 360-at a Microsoft Corporation fejlesztette, amely a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Magyarországi képviseletet a Microsoft Magyarország Kft. látja el. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECT ADVENTURES JÁTÉKRÓL?A Kinect Adventures téged is felállít majd a fotelról, hogy teljesen újszerű módon tegyen a játék részesévé. Húsz izgalmakban bővelkedő, egzotikus tájakon játszódó kalandon verekedheted át magad barátaid és családod társaságában. Működjetek együtt csapatként, amint leküzditek a hegyi folyó zúgóit, akadálypályákon teszitek próbára ügyességeteket, vagy megmentetek egy mélytengeri laboratóriumot!

Eredményeiteket az egész világgal megoszthatjátok a Photo Moments (Pillanatképek) és a Living Statues (Élő szobrok) funkciók jóvoltából. Lélegzetelállító kalandok várnak!

MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECT SPORTS 2 JÁTÉKRÓL?A Kinect kiegészítő egyértelműen olyan játékstílusok tucatjai előtt nyitotta meg a kaput, amelyet korábban csak nehézkesen lehetett irányítani, így nem meglepő, hogy a nagy sikerű Kinect Sports után már készül a folytatás, hat teljesen új sportággal (Tenisz, darts, amerikai foci, golf, sí, baseball) rengeteg új kihívással és lehetőséggel. Minden sportágnál természetesen azt a szeletet irányítjuk majd, ami a kamerával a legjobban megoldható, és a legjobban kezelhető, irányítható.

A játékot játszhatjuk egyedül, vagy társainkkal karöltve, akár online, akár offline üzemmódokban is! A Kinect Sports Season two egy olyan alkotás, ami képes az egész család szórakoztatására!

A Kinect Sports 2 egy nagyszerű sportjáték, melynek legnagyobb erénye, hogy egyszerre mozgatja és szórakoztatja a játékost/játékosokat. Ajánlott mindenkinek (nemtől függetlenül) aki szereti a sportokat, szeret mozogni, ugyanakkor kedveli a videojátékokat is, mert a Kinect Sports pontosan ezeket egyesíti egy remek játékban. A többjátékos módozatnak köszönhetően remek választás lehet még testvérek, illetve jó barátok számára. Irányításához Microsoft Kinect kamera szükséges!

MIT ÉRDEMES TUDNI A LEGO STAR WARS 3: THE CLONE WARS CÍMŰ JÁTÉKRÓL?A Traveller’s Tale fejlesztőcsapat debütáló LEGO játékaként először a híres Star Wars mozifilm első három részét dolgozta fel, majd nem sokkal később megjelentette a komplett sagát magában foglaló második részt, mely frappánsan a „The Complete Saga” alcímet viselte. Ezek a játékok akkora sikereket értek el, hogy a készítők nem hagyhatták megtörni a lendületet és további filmeket „legosítottak” meg, minek eredményeként olyan alkotások láttak napvilágot, mint a LEGO Batman, Harry Potter, vagy az Indiana Jones 1-2.

A LEGO Star Wars 3, nem a mozifilmek sztorijára, hanem a most futó animációs széria, a Clone Wars történetére épül. Persze a játékban összefuthatunk majd több, a mozifilmben látott kulcsfigurával és ismerős jelenetekkel is szembe találhatjuk magunkat, alapjaiban mégis inkább az animációs sorozat eseményei elevenednek meg a képernyőn. A készítők bevallása szerint ebbe az epizódban minden korábbinál több ellenfelet pakoltak miáltal az egész játékmenet akcióorientáltabb, mozgalmasabb lesz, mint az elődök esetében volt.
A CSOMAG TARTALMA


  • Újradesignolt Xbox 360 Slim konzol (2011.05-6-7. havi gyártású)
  • 4 GB belső flash memória
  • Beépített Wi-Fi N típusú wireless reciever
  • Matt borítás
  • Kinect kamera kiegészítő
  • Kinect Adventures Kinect-alapú játék
  • Kinect Sports 2 szoftver
  • Lego Star Wars 3 letöltőkód (online kapcsolat szükséges a letöltéshez)
  • 320GB Xbox 360 merevlemez
A KÉRDÉS, KINEK ÉRDEMES AJÁNDÉKBA VENNI AZ XBOX 360 KONZOLT?Az Xbox 360-at azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretnének a legtöbb jó játékkal játszani, akik szeretik a látványos grafikát, és akik szeretnének egy online közösség tagjai lennei. Az Xbox Live fizetős szolgáltatása a jelenleg elérhető legjobb konzolos online élményt adja a játékosoknak, party chattel, könnyű csatlakozási opciókkal, folyamatos javításokkal, és megfelelő internetkapcsolattal rendelkező játékosok esetén lag és akadozás-nélküli.

TECHNIKAI SEGÍTSÉGA különböző pontkártyák, Live előfizetés vagy játék-kódok aktiválásával kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva. Néhány egyszerű lépést kell csupán végrehajtani, és már hozzá is férhetsz a kód formájában kapott tartalmakhoz!


A TERMÉK FŐBB JELLEMZŐI:– Újradesignolt Xbox 360 Slim konzol (2011.05-6-7. havi gyártású)
– 4 GB belső flash memória
– Beépített Wi-Fi N típusú wireless reciever
– Matt borítás
– Kinect kamera kiegészítő
– Kinect Adventures Kinect-alapú játék
– Kinect Sports 2 szoftver
– Lego Star Wars 3 letöltőkód (online kapcsolat szükséges a letöltéshez)
– 320GB Xbox 360 merevlemez

– HDMI port, VGA port
– 5.1-es hangzáshoz külön optikai kimenet
– kompozit AV kábel
– 1 db Wireless Xbox 360 kontroller

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ JÁTÉKOK


A Konzolok Szervize minden kedves vásárlójának ajándékot ad, aki új Xbox 360-as csomagot rendel! Az alábbi 5 játék közül lehet 1-et választani, a kiválasztott játékot kérjük a megrendeléskor a megjegyzés rovatba feltüntetni!

A különböző pontkártyák, Live előfizetés vagy játék-kódok aktiválásával kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva. Néhány egyszerű lépést kell csupán végrehajtani, és már hozzá is férhetsz a kód formájában kapott tartalmakhoz!

R-Type Dimensions: A shoot'em'up játékok kedvelői bizonyára soha nem fogják elfelejteni a műfaj klasszikusának számító első két R-Type játékot - a Dimensions egy csomagban tartalmazza őket, a klasszikus és a felújított grafikus motorral egyaránt végigjátszhatjuk a játékokat.

A játék többet ad, mint egy klasszikus kétdimenziós űrhajós lövölde, mivel itt már belép a képbe a harmadik dimenzió is, ennek következtében a látványvilág jelentősen javult, mondhatni felsőbb szintre emelkedett. Az R-Type Dimensions alapvetően kétdimenziós megjelenítést használ, de most már a játékos bármikor válthat térbeli nézetre, ezzel az irányítás semmit nem változik, viszont lényegesen kellemesebbé válik az összhatás. A program külön érdekessége, hogy kooperatív módban is játszható, ezzel is külön szórakozási lehetőséget biztosít.

AQUA: Különleges taktikai játék steampunk megvalósítással, a tengereken és óceánokon vívott harcokkal középpontban. Vedd át a hajók fölötti irányítást, lepd meg az ellenfeleidet, járj mindig egy lépéssel előttük - a gondolkodás és a taktikázás mestereinek erősen ajánlott játékról van szó.

A felülnézetes lövöldözős játékok már majdnem teljesen eltűntek a színről, de szerencsére ma már Arcade vonalon sok ilyennel találkozhatunk. Ezek közül az egyik leginkább említésre méltó alkotás az Aqua, amelyben fejleszthető a hajónk, az irányításunk alá tartozó bárkákat támadó és védekező parancsokkal láthatjuk el, így a hatalmas pályákon fantasztikus csatáknak lehetünk részesei.Snoopy, Flying Ace: Senkit ne tévesszen meg Snoopy aranyos megjelenése, a Flying Ace ugyanis egy fergeteges repülőgépes játék, ahol a hangsúly a lövöldözésen, az utolsó pillanatban megtett kitéréseken és a hihetetlenül kellemes látványvilágon van. Ha szereted a műfajt, akkor ezt kár lenne kihagyni!

A Snoopy, Flying Ace játékban a méltán nagy népszerűségnek örvendő kutyával kell a földön, vízen és levegőben küzdenünk a rosszarcú ellenfelekkel, de mindezt mókás, nagyon szerethető formában. Kellemes akciójátékot kapunk, amellyel a legfiatalabb korosztálytól kezdve a felnőttekig bárki önfeledten szórakozhat.


Lode Runner: A látványos, nosztalgiára hajazó puzzle-játékok kedvelői otthon lesznek a Lode Runner-el: több mint kétszáz pálya közül lehet majd választani, ez pedig olyan hatalmas tartalmat ad, ami hosszú hetekre leköthet majd bárkit. Ha pedig ezzel is végeztél, akkor kezdődhet a saját pályák készítése...

A Lode Runner 1983-ban jelent meg Apple 2 gépre, és rendkívül széles körökben aratott sikereket, ezért nem meglepő, hogy letölthető változatban is elérhetővé vált. Alapos ráncfelvarráson esett át, melynek következtében az erre érzékenyek is örömmel vehetik kézbe az alkotást. A feladat tulajdonképpen pontosan ugyan az, mint régen: Runnert irányítva kell aranyrögöket gyűjtögetni, az ellenfeleket pedig messzire elkerülni.

The Maw: A The Maw egy végtelenül aranyos, szerethető játék, amiben a főhősünk egy különleges idegen lény, ami képes beszívni a tőle független lények tulajdonságait - ez pedig a játékmenet központi elemévé is válik egyben. Változatos, kedves játék, a mászkálós játékok kedvelőinek!

A játékban egy kedves űrlénnyel, Frankkel, valamint kebelbarátjával Maw-al kalandozhatunk, akik egy űrhajón fogságban raboskodnak, ám egy baleset következtében elmenekülhetnek onnan. Irányítani csupán Franket tudjuk a kalandok során, aki némi gondolkodásra is képes, ellentétben Maw-al, akinek az etetése is feladatunk lesz. Ajánlható elsősorban a platformjátékok szerelmeseinek!KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére