Microsoft Xbox 360 E 4GB használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Microsoft Xbox 360 E 4GB Használt

Microsoft Xbox 360 E 4GB használt
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: Korhatár nélkül
Jótállás: 3 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
27.990 Ft
x360
console
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +280 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 3 hónap.

A csomag tartalma:

- 1 db Xbox 360 E kiadású konzol, 4GB memóriával
- 1 db tápegység
- 1 db tápkábel
- 1 db AV TV kábel
- 1 db fekete vezeték nélküli kontroller

Microsoft Xbox 360 E 4GB használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIT ÉRDEMES TUDNI AZ XBOX 360 KONZOLRÓL?


Az Xbox 360 a Microsoft második asztali konzolgépe (videojátékokat lejátszó elektronikai eszköze), amelyet 2005-ben jelentettek meg. A gép több éve van már a piacon, azóta pedig több különböző revízió segítségével a Microsoft kevesebb, mint felére csökkentette a modellek hőtermelését és fogyasztását, növelte azok megbízhatóságát, legutóbb pedig egy teljesen új, még modernebb technológiával készülő modellt is a piacra dobott. Nagyon fontos megjegyezni, hogy minden Xbox 360 lejátszik minden Xbox 360 játékot (ez alól kivétel a „Kinect” szoftverek jelentenek - ezekhez mindig szükség van a Kinect kamerára is) - a merevlemez mérete, megléte, és típusa (az újabb Xbox 360-ak támogatják a flash memóriás USB eszközök merevlemezként való használatát is) csak a játékok telepítése illetve a digitális letöltés szempontjából jelent eltérést az egyes gépek között.

Az Xbox 360 „HD” konzol, vagyis akkor kapjuk a legszebb képet a tévénk képernyőjén, ha a kijelzőnk ideális esetben minimum a 720p üzemmódot támogatja. Az Xbox 360 képes továbbá felskálázni megfelelő kábellel egészen 1080p-ig, de a játékok döntő többsége alapvetően 720p-s üzemmódokra készült. Az Xbox 360 legnagyobb erőssége az olcsóságában és a hihetetlenül széles játékkínálatában rejlik: az elmúlt öt évben rengeteg minőségi játék jelent meg a gépre minden stílusban. A mai játékok többsége már megjelenik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is egyaránt, de ezek egy picit szebben szoktak kinézni Xbox 360-on, így attól nem kell félni, hogy a gépet a jövőben bármelyik nagy kiadó elhanyagolná, esetleg nem adna ki rá játékokat.
 
MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECTRŐL?


A Kinect a Microsoft régóta készülő új irányítási koncepciója, a kiadó szerint ugyanis megoldható az is, hogy ne kelljen semmit használnunk egy-egy játék irányításakor. A Microsoft ezúttal sem tévedett, olyan forradalmi irányítási rendszert hozott létre, amely technológiailag jóval túlmutat a vetélytársak eszközein.

Bár a hagyományos játékok esetében már biztos, hogy nem fogja a kontrollert leváltani a Kinect, a direkt erre a kiegészítőre fejlesztett „Kinect” játékok azonban már nem, vagy csak részben használnak kontrollert. A kiegészítő lényege, hogy a Kinect remekül érzékeli és "beszkenneli" a játékosokat, az így létrejött adatokat az Xbox 360 szoftveresen feldolgozza, és így a legegyszerűbb mozdulatainkat is, és a bonyolultabb mozdulatsorokat is képes elemezni, felismerni, reagálni rá. A Kinecttel megnyílik a lehetőség a hang általi menüvezérlés, a kontroller nélküli játék, és a sokkal aktívabb, néhol már-már testmozgásnak számító videojátékozás előtt.

A Kinect-el kapcsolatban első látásra az derülhet ki, hogy egy viszonylag drága játékprogram+hardver csomagja, amit ha csak és kizárólag játékra használnánk, akkor valóban egy komolyabb befektetésről van szó – de ha más szemszögből vizsgáljuk meg a kiegészítőt, akkor hamar kiderülhet, hogy a Kinect néhány hónap alatt nem csak hogy visszahozza az árát, de még további időt, energiát spórol meg nekünk – mindezt pedig úgy, hogy megfelelő alternatívája lehet a konditermekbe járásnak.

A Kinecthez ma már számtalan játék elérhető, amely bizonyítja, hogy a Microsoft nem mostohagyermekként kezeli a kiegészítőt, hanem meglehetősen komoly tervei vannak vele!
 
INFORMÁCIÓK AZ XBOX 360 ÉS A KINECT FEJLESZTŐJÉRŐL:

Az Xbox 360-at a Microsoft Corporation fejlesztette, amely a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Magyarországi képviseletet a Microsoft Magyarország Kft. látja el. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.
 
MIT ÉRDEMES TUDNI A KINECT ADVENTURES JÁTÉKRÓL?A Kinect Adventures téged is felállít majd a fotelról, hogy teljesen újszerű módon tegyen a játék részesévé. Húsz izgalmakban bővelkedő, egzotikus tájakon játszódó kalandon verekedheted át magad barátaid és családod társaságában. Működjetek együtt csapatként, amint leküzditek a hegyi folyó zúgóit, akadálypályákon teszitek próbára ügyességeteket, vagy megmentetek egy mélytengeri laboratóriumot!

Eredményeiteket az egész világgal megoszthatjátok a Photo Moments (Pillanatképek) és a Living Statues (Élő szobrok) funkciók jóvoltából. Lélegzetelállító kalandok várnak!
 
A KÉRDÉS, KINEK ÉRDEMES AJÁNDÉKBA VENNI AZ XBOX 360 KONZOLT?Az Xbox 360-at azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretnének a legtöbb jó játékkal játszani, akik szeretik a látványos grafikát, és akik szeretnének egy online közösség tagjai lennei. Az Xbox Live fizetős szolgáltatása a jelenleg elérhető legjobb konzolos online élményt adja a játékosoknak, party chattel, könnyű csatlakozási opciókkal, folyamatos javításokkal, és megfelelő internetkapcsolattal rendelkező játékosok esetén lag és akadozás-nélküli.
 
TECHNIKAI SEGÍTSÉG

 

A különböző pontkártyák, Live előfizetés vagy játék-kódok aktiválásával kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva. Néhány egyszerű lépést kell csupán végrehajtani, és már hozzá is férhetsz a kód formájában kapott tartalmakhoz!
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére