Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Microsoft Xbox 360 E 4 GB

Microsoft Xbox 360 E 4GB
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: Korhatár nélkül
Jótállás: 1+2 év
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
39.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

A csomag tartalma:

- 1 db Xbox 360 E kiadású konzol, 4GB Flash memóriával
- 1 db tápegység
- 1 db tápkábel
- 1 db AV TV kábel
- 1 db fekete vezeték nélküli kontroller
- 2 db AA ceruzaelem
- 1 hónap Xbox Live próba arany tagság

BELÉPŐ SZINTŰ XBOX 360 CSOMAG VÁSÁRLÁSA, INFÓK:

A lehető legolcsóbban szeretnél csatlakozni a több, mint hetven millió felhasználóhoz, akik több éve boldogan használják a 2005 óta töretlen sikereket elérő Xbox 360 konzolt? Akkor most itt van a megfelelő konzolcsomag számodra: Az “E” típusú Xbox 360 konzol 4gb-os beépített belső memóriával ideális belépő szintű csomag azoknak, akik a lehető legkevesebb pénz befektetésével akarnak egy minőségi konzolra szert tenni!

Az Xbox 360 konzol a 2005-ös megjelenése óta több revízión esett már át: minden egyes újítás során halkabb, kevesebbet fogyasztó gépeket kaptak kézhez a végfelhasználók. A legutolsó ilyen frissítés 2013-as, ekkor született meg az E-típusú Xbox 360, ami pompás külsejével bármelyik lakásban megfér a legegyedibb bútorok és tévék mellett is. Egyszerű, de mégis elegáns külsejéhez tartozik, hogy ezek a modellek már nagyon keveset fogyasztanak (egy modern pécé energiaigényének ötödét-hatodát csupán), úgyhogy az áramszámlád sem fog hízni, ha emellett a gép mellett döntesz.

Xbox 360 Slim E

Az Xbox 360 konzol megjelenése óta ezernél is több szoftverrel gazdagodott, így tehát teljesen mindegy, hogy milyen játékstílusokat kedvelsz, garantáltan találsz majd számodra megfelelő játékot az Xbox 360 kínálatában. A gép máig aktív, 2014-ben is több tucat komoly játék készül majd megjelenni rá, így a szoftveres támogatásra a jövőben is számíthatsz. Ha pedig a jövőben bővíteni szeretnéd a masinát, arra is lehetőséged lesz: ez a modell kompatibilis az Xbox 360 Kinect szenzorral (ami egy egészen új módon teszi lehetővé a játékot, a szórakozást, és akár a tréninget is!), a 4gb-os tárhelyet pedig USB adathordozókkal, vagy Xbox 360-as merevlemezzel bővítheted (hogy több játékot telepíthess, vagy hogy online vásárolj játékokat az Xbox Live Marketplace-ről). Előfizethetsz az Xbox Live Gold-ra, hogy mások ellen játsz az interneten keresztül, és hogy hozzáférj havonta két ingyen játékhoz!

Ez az Xbox 360 E modell a legolcsóbb választás számodra, ha minél kevesebb pénzt szeretnél kiadni azért, hogy csatlakozhass az Xbox 360 tulajdonosok népes táborához. Akár ajándékba, akár magadnak veszed, ez egy remek befektetés lesz: minőségi játékok százai várnak majd arra, hogy végigjátszd őket – ez pedig több évre elegendő szórakozást jelent majd! Készen állsz?

Hivatalos Microsoft garancia!

Microsoft Xbox 360 E 4GB
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.

Információk az ajándék 1 hónapos GOLD előfizetésről:

Az egyes gépcsomagjainknál feltüntetett "ajándék Xbox Live Gold" előfizetések Xbox Live Gold Trial státuszú Gold előfizetésnek felelnek meg. Ez feljogosít arra, hogy online játszhass, de a fizetős Xbox Live Gold promóciókhoz való hozzáférést nem biztosít (ilyen szolgáltatások például az ingyenes játékok, a Gold előfizetőknek egy héttel hamarabb érkező demók, vagy a Gold-előfizetőknek szóló Xbox Live Marketplace akciók).
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére