Tritton AX 720+ 7.1 fejhallgató Xbox 360

Tritton AX 720+ 7.1 fejhallgató Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: TBA év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Tritton AX 720+ 7.1 fejhallgató Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Tritton AX 720+ 7.1 fejhallgató Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Tritton AX 720+ 7.1 fejhallgató Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A MINŐSÉGI HEADSETEK VILÁGA - ÁTTEKINTÉS


A legtöbb videojátékkal kapcsolatos beruházás központja általában a televízió szokott lenni: az, hogy mit látunk a tévénk képernyőjén, általában elsődleges fontosságú a videojátékok esetében. Függetlenül attól azonban, hogy milyen kijelzővel játsszuk a játékokat, egy rakás különböző játékstílus ad hihetetlen élményt, ha a játékosok megfelelő hangrendszeren játszanak vele. A zenés ritmusjátékok stílusától kezdve, a precíz időzítésekre építő bunyós/akció játékokon át, a térhatást kihasználó kompetitív belsőnézetes lövöldözős játékok vagy éppen a rettegésre és a hangokra építő horrorjátékok egyaránt hihetetlen élményt nyújtanak, ha nem csak egy sztereo hangfallal hallgatjuk őket, hanem valami komolyabb berendezéssel.

A kompromisszumok azonban itt is akarva-akaratlanul is megjelennek: hiszen nem sokan mondhatjuk el magunkról, hogy tökéletesen zajszigetelt szobában, hangra érzékeny szomszédok nélkül játszunk, és bármikor maximumra tekerhetjük azokat a döbbenetes erejű hangfalakat. És akkor még nem is beszéltünk a dolgok anyagi oldaláról: az erősítők és az 5.1-es vagy még komolyabb rendszerek összerakása nem olcsó mulatság, és bizony néha nagyban átalakíthatja a szoba képét a rengeteg megjelenő kábel... felmerülhet így a kérdés: nincs valami alternatívája ennek a megoldásnak, ha jó hangzást szeretnék, kompromisszumok nélkül? A válasz: van, méghozzá a jó minőségű fejhallgatók és fülesek tökéletes alternatívát nyújtanak bárki számára - méghozzá bőven elérhető áron!

A jó minőségű headseteknek egyetlen hátránya van: nem szociális a szórakozás, hiszen rajtunk kívül senki más nem hallja majd az eseményeket. Minden más fronton azonban tökéletes alternatívája a hangszóróknak: a magas és mély hangokat egyaránt jól megszólaltatják, a térhatásra sokszor pontosabban képesebbek, mint egy többé-kevésbé jól beállított 5.1-es vagy 7.1-es hangrendszer. Rengeteg helyet (és sokszor pénzt) megspórolunk velük, kevesebbet fogyasztanak masszív társaiknál, és nem zavarják a szomszédokat, élettársakat és lakótársakat sem - éppen ezért remekül kiegészítik konzoljainkat.
Pompás hangzás kompromisszumok nélkül: minőségi headsetek kaphatók!
 - Pompás hangzás kompromisszumok nélkül: minőségi headsetek kaphatók!
A legtöbb videojátékkal kapcsolatos beruházás központja általában a televízió szokott lenni: az, hogy mit látunk a tévénk képernyőjén, általában elsődleges fontosságú a videojátékok esetében. Függetlenül attól azonban, hogy milyen kijelzővel játsszuk a játékokat, egy rakás különböző játékstílus ad hihetetlen élményt, ha a játékosok megfelelő hangrendszeren játszanak vele. A zenés ritmusjátékok stílusától kezdve, a precíz időzítésekre építő bunyós/akció játékokon át, a térhatást kihasználó kompetitív belsőnézetes lövöldözős játékok vagy éppen a rettegésre és a hangokra építő horrorjátékok egyaránt hihetetlen élményt nyújtanak, ha nem csak egy sztereo hangfallal hallgatjuk őket, hanem valami komolyabb berendezéssel. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére