HDMI kábel 1,5 m

HDMI kábel 1,5 m
Státusz: Rendelhető
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

HDMI kábel 1,5 m ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Mire használhatom a HDMI kábelt?
 
A HDMI kábel egy digitális multimédiakábel, ami egyaránt alkalmas hang és kép átvitelére. A HDMI kábel sokkal szebb, tisztább és élesebb képet varázsol az ilyen csatlakozóval is rendelkező LCD vagy plazma TV képernyőjére, mint bármely más kábeltípus: az RCA, Scart, vagy akár a komponens. A kábelt, a HD konzolokon (Xbox360, Playstation 3) kívül használhatjuk más HDMI bemenettel rendelkező műszaki eszközök (DVD, Blue Ray lejátszó, stb.)TV-vel való összekötésére is.

Szeretnéd az Xbox 360-adat csatlakoztatni magasfelbontású monitorodhoz vagy HDTV-dhez (nagyfelbontású televíziókészülék?) Akkor amennyiben a kijelzőn található HDMI port (ez fel van tüntetve a készülékek hátoldalán, illetve a hozzájuk tartozó használati utasításokban), akkor a létező legjobb megoldás nem más, mint a HDMI kábel megvásárlása és használata. A HDMI kábel az elérhető legjobb minőséget nyújtja, a legtisztább és legélesebb képpel, a legszebb színekkel, a legnagyobb felbontásban - igen, akár 1080p felbontásban is játszhatsz az Xbox 360-addal! A HDMI kábel használatához a következőket kell figyelembe venned:

- Legyen az Xbox 360-on HDMI port (a korábbi, első szériás modellekben NEM található HDMI port, de néhány éve már csak olyan Xbox 360-ak kaphatók újonnan, amelyeken van HDMI port is.)

- Legyen a HDMI port a kijelzőn is - SDTV-n (normál, standard felbontású régebbi televízió), illetve néhány olcsóbb HDTV-n vagy monitoron sem feltétlenül van ilyen port - erről érdemes a vásárlás előtt meggyőződnöd.

Az aranyozott HDMI kábel előnye, hogy a csatlakozás sokkal, sokkal tovább bírja normál HDMI társaihoz képest, és így akkor is hosszú éveken át lesz hű társunk a kábel, és látja el feladatát, ha esetleg sokat hurcolásznánk gépünket, kábelt ki-be húzogatunk gyakrabban (például költöztetjük a gépet egy házibuli miatt az egyik szobából a másikba, vagy költözés, utazás, stb.). Minimális plusz árért cserébe hosszan tartó, megbízható kábelt kapunk kézhez!
 
A termék jellemzői:
- Aranyozott csatlakozók
- Minden szabványos HDMI eszközzel működik, az 1.3-as szabványt támogatókkal is
- Legnagyobb elérhető felbontás: 1080p
- Tűéles képet biztosít
- 1,5 m hosszú
 
MIT AJÁNLUNK A HDMI KÁBEL MELLÉ?
PLAY AND CHARGE KITEK - JÁTÉK MEGÁLLÁS NÉLKÜL!
KOMMUNIKÁCIÓ A LIVE GOLD-ON: XBOX 360 HEADSETEK!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére