Wolfenstein The New Order Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Wolfenstein The New Order Xbox 360

Wolfenstein The New Order Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein The New Order Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein The New Order Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Wolfenstein The New Order Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bár az Xbox 360 nem nevezhető olyan konzolnak, amely híján lenne a minőségi FPS játékoknak, azért időről időre előfordul az emberrel, hogy az összetett multiplayer-módok és a nagyon szigorú, már-már komor történettel bíró kampány helyett szimplán csak szórakozni szeretne. Ha ez az érzés kerít hatalmába Téged, akkor a legújabb Wolfenstein játék, a The New Order utat mutat, alternatívát kínál: itt a játékmenet és a mészárlás a legfontosabb!
 
 
A kilencvenes évek kezdetén a Wolfenstein 3D megalapozta az FPS stílust, és bár az igazán nagy népszerűségre egészen az utódig (Doom) várni kellett, a műfajt ismerő játékosok tudják, hogy melyik játékot illeti meg a teljes eredetiség érdeme. A Wolfenstein rendszeresen visszajárt többé-kevésbé minőségi utódokkal és folytatásokkal, de egészen mostanáig kellett arra várni, hogy a játékosok kiábránduljanak a hagyományos, kötött alapokra helyezett FPS játékokból, és szimplán csak szórakozni akarjanak! A The New Order ennek érdekében változatos fegyverkínálatot, lopakodást és golyózáport kínál, a játékmenet kellően leköt majd, és valódi kihívást nyújt (főleg azon a nehézségi fokozaton, amit a legjobban a sajátodnak tartasz), miközben a fekete humor szélén táncol... hiszen hogyan írnád le azt a sztorit, aminek lényege az, hogy egy alternatív múltban mészárolod le a hatalmat megszerző náci hadsereget?
 
 
A Wolfenstein nem csak az őrületre és a nevére támaszkodik: a játék szép, igen látványos grafikával bír, a játékmenetében pedig a lövöldözést és a lopakodást sikerült a fejlesztőknek meglepően jól kombinálni: a végeredmény a sztori első percétől egészen az utolsóig szórakoztató marad majd! Ha tehát lazulni és lövöldözni akarsz, és mindezt egy minőségi darabbal tennéd, akkor megtaláltad a megfelelő játékot ehhez!

KÉPGALÉRIA:

Wolfenstein The New Order Xbox 360
 
Wolfenstein The New Order Xbox 360
 
Wolfenstein The New Order Xbox 360
 
Wolfenstein The New Order Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére