Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Watch Dogs Special Edition Vásárlás Xbox 360 Magyar felirattal

Watch Dogs Special Edition Xbox 360 (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Kötelező telepítés! tárhely szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
Nyelv: magyar felirat
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

A Special Edition tartalma, előrendelői ajándékok:

- Breakthrough DLC Pack: single player küldetés, jutalom: jármű szakértő képesség
- Ajándék 7 Napos Xbox Live kód
-Cyberpunk pack (Cyberpunk ruha és fegyver)
-X2 Egyjátékos pack (Hackelés bónusz, dedsec öltözet, Chicago South öltözet és Vezetés Bónusz)

A JÁTÉK MAGYAR FELIRATTAL ÉRKEZIK!

Előrendőink Watch Dogs Pólót kapnak ajándékba!
Watch Dogs Póló

MICROSOFT AKCIÓ: VÁSÁROLJ XBOX 360 KONTROLLERT A JÁTÉK MELLÉ, KEDVEZŐ

Ha Xbox 360-ra előrendeled a Watch Dogs-ot, akkor a Microsoftos akciónk keretein belül most igen kedvező áron juthatsz hozzá egy fekete, vezetékes Xbox 360 kontrollerhez! Az akció csak az előrendelésekre érvényes, a játék megjelenése után tehát már nem lesz lehetőséged arra, hogy ilyen kedvező, 4990 forintos áron juthass hozzá az említett új kontrollerhez!

Az akció részletei, a részvételi feltételek EBBEN a hírben megtalálhatóak! Az akciós terméket pedig ITT találhatod meg!

WATCH DOGS ISMERTETŐ:

Idén ősszel sem fogsz unatkozni, ha rendelkezel egy Xbox 360 konzollal: az igen sok népszerű játékáról híres Ubisoft ugyanis egy teljesen új sorozatot hozott létre a semmiből, méghozzá igen komoly célokkal! A Watch Dogs nem csupán egy új játék, hanem egy teljesen új világ, egy új franchise kezdete: egy igen sötét franchise-é, amiben a kormány és a cégek mindent látnak, mindent tudnak - és ki is használják a kezük ügyébe kerülő információkat. A Watch Dogs főszereplője Aiden Pearce, aki ezúttal Chicago városában ügyködik, nem véletlenül. Chicago ugyanis egy igen erőteljes, rengeteg adattal dolgozó szuperszámítógépnek, a CtOS-nek ad otthont: ez tökéletes helyszín arra, hogy megpróbáld megdönteni a jelenlegi, elnyomó rendszert!

watch dogs előrendelés Xbox 360 xbox360

A Watch Dogs játékmenetének alapja a már megszokott akciózás: a hatalmas területű Chicago városában szinte bármerre mehetsz. Ha látsz valamilyen kocsit, annak a volánja mögé pattanva már száguldozhatsz is. Ha látsz egy épületet, akkor annak felmászhatsz a tetejére, vagy körbe is járhatod - ahogy ez a műfajtól már elvárható. A sandbox alapokra azonban nem csak a lövöldözést építették rá a Ubisoft fejlesztői, hanem a hackelést is. A Watch Dogs-ban lehetőséged lesz manipulálni a biztonsági rendszereket, illetve hozzáférhetsz szinte bármilyen adathoz a lakókkal és az ellenfeleiddel kapcsolatban: így egészen egyedi, játékokban még nem látott megoldásokkal tudsz kijönni egy-egy húzósabb szituációból.

A Ubisoft tudatosan építette fel a Watch Dogs világát úgy, hogy az a lehető legszórakoztatóbb lgyen: bár a játék már megjelenik a nextgen konzolokra is, azért az Xbox 360-odon játszva is igen komoly szórakozásban lesz részed. A játék maximálisan kihasználja géped tudását, és több tucat játékórányi kalandot kínál! Megjelenés november végén, nem sokkal az Assassin's Creed IV után!
Watch Dogs Special Edition Xbox 360 (magyar felirattal)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére