The Evil Within Xbox 360

The Evil Within Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +49 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

The Evil Within Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Ki mondta, hogy a jelenlegi konzolokra már nem érkeznek igazán ütős játékok? Shinji Mikami, a Resident Evil sorozat megalkotója ezzel az állítással semmiképpen nem ért egyet, hiszen új fejlesztőcsapatával hosszú évek óta munkálkodott az Xbox 360 / Playstation 3-ra is érkező The Evil Within névre halllgató címen. Ebben a játékban felkészülhetsz arra, hogy a régi túlélő-horrorok hangulatát kapod majd, az Xbox 360 képességeit maximálisan kihasználó külső mellett!
 
The Evil Within 01 The Evil Within 01
 
A játék egy balul elsült rendőri rajtaütéssel indít. A főhős, Sebastian Castellanos nem csupán azon veszi észre magát, hogy kollégáinak annyi, hanem időközben arra is rá kell döbbennie, hogy egy olyan különös rémálomban ragadt, ahol az élet és a halál közötti határvonal annyira keskeny, hogy szinte már nem is létezik.... és ekkor kezdődik a rettegés, a találgatás, és a menekülés! 
 
Az Evil Within visszatér a túlélő horrorok alapjaihoz, de közben tiszteli a modern akciójátékok vívmányait is. Többé nem kell az irányítással bajlódnod, hiszen minden kézreáll majd, és a játék grafikája is abszolút rendben van, a játékmenet alapjai azonban inkább a kilencvenes évek végét idézik. Olyan elemekre gondolj itt, mint a Resident Evilből elhíresült mentési pontok használata (csak és kizárólag ezeken a helyeken érezhetted magad egy picit is biztonságban, azon túl, hogy csak itt menthetted el a játékállást), de visszatér a lőfegyverek muníciójának menedzselése is. Mivel mindig több ellenféllel találkozol majd, mint amennyi lőszered van,a menekülés az Evil Within központi részét képezi majd. Add hozzá a meneküléshez a hátborzongató hangulatot, az egyedi környezetet, és a tényleg csak a régi túlélő-horrorokhoz hasonlítható megközelítést, és meg is van a tökéletes recept a rettegésre!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére