Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

The Bourne Conspiracy Xbox 360 használt

The Bourne Conspiracy Xbox 360 használt
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1+2 év
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

The Bourne Conspiracy Xbox 360 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Bourne trilógia:

A Bourne trilógia (Bourne rejtély, Bourne csapda és Bourne ultimátum) főszereplője Jason Bourne, akit eszméletlen állapotban egy halászhajó legénysége fog ki a vízből. Ébredés után emberünknek fogalma sincs róla, hogy kicsoda ő valójában, de szép lassan rájön, hogy nem mindennapi képességekkel van felvértezve, mivel több nyelven folyékonyan beszél, ért a tengeri navigáláshoz, vagy éppen puszta kézzel képes bárkit eliminálni. Testébe épített szerkezetben olvasható kód juttatja el egy széfhez, és kezdetét veszi az őrült hajsza, mely során a szerepek gyakran felcserélődnek. A cselekmény során kiderül, hogy a CIA titkos programjának keretében képezték ki Jason-t egy lélektelen halálosztóvá, akit gyakorlatilag az összes jelentősebb szervezet (Interpol, FBI és CIA) holtan szeretne látni.

Mindez önmagában nem túlzottan izgalmas, mondhatni klisészerű a történet, mi is az, ami miatt rengeteg rajongóra tett szert? Az indokokat hosszasan lehetne sorolni, de a sikernek legfontosabb zálogai a közelharcok mesteri megjelenítése, az adrenalin pumpáló autós üldözések, továbbá a menekülés ezernyi formája. Van még egy dolog, ami a klasszis szintre emeli a sorozatot, ez pedig nem más, mint az, hogy a felvételeket kézi kamerával készítették! Ennek okán pedig, olyan lüktető felvételeket kapunk, amit ilyen szinten megvalósítva még ritkán láttam. Mindezt azért is érdemes volt leírni, mert egyértelműen látszik, hogy a The Bourne Conspiracy fejlesztői ezekre a pillérekre próbálták építeni a játékot. Nem is sikertelenül…

Ismertető:

A High Moon Studios third-person nézőpontú akciójátékot készített, a könyvekben (aki teheti, ezeket se hagyja ki!) és a filmekben nem szereplő jeleneteket is bevetve a siker érdekében. Kiemelt szerep jut a közelharcoknak, amelyek rendkívül látványosra sikerültek, köszönhetően annak, hogy profi kaszkadőr segítségével tervezték meg azokat. Egy ellenfélhez közel kerülve azonnal eltűnnek a fegyverek, és a pofozkodás veszi át a főszerepet. Üthetünk gyorsan és erőset, miközben idővel feltöltődik a 3 szintű adrenalin mutatónk, amelyet aktiválva egy látványos jelenetsor keretein belül jobb létre szenderítjük a gazfickókat. Ezek a momentumok igen változatosak, ha van a környezetünkben valami, akkor gyakran fájdalmas kontaktusba kerülnek különböző tereptárgyakkal az ellenfél képviselői. Nem jelent problémát az sem, ha éppen nincs semmi körülöttünk, ilyenkor Bourne komoly harcművészekre emlékeztető mozdulatokkal semmisíti meg támadóit.

Nem esett még szó a védekezésről, annak szerepe van az erősebb ellenfelek ellen, nem is kicsi. A főnökharcok egyébként könnyedén abszolválhatók, de kizárólag abban az esetben, ha a védekezésünket tökéletesre fejlesztettük, és a gombnyomkodós „minijáték” után hatékony ellentámadásba lendülünk. Fedezékrendszert is integráltak a fejlesztők, de nagyjából annyi pozitívumot lehet róla elmondani, hogy van, ugyanis nem különösebben kényszerítenek a használatukra, és a kivitelezés is meglehetősen kezdetlegesnek mondható.

Technikai információk:

Érdekes grafikai megvalósítást alkalmaztak a készítők, ugyanis meglehetősen visszafogottan bántak a színekkel, a pályák túlnyomó többsége kicsit fakó. Mindez tény, ellenben számomra pontosan így hiteles az egész, egy ilyen sztorihoz ez a külcsín illik a legjobban. Nem kell ide fényorgia, szemfárasztóan vakító HDR, meg egyéb jól hangzó technikai bravúr, így jó ez, ahogyan megoldották! A kézitusák során láthatóan sérülnek az arcok, a környezet amortizálódik, főleg ha Takedown-t használunk.
Az átvezető videók színvonala megfelelő, valahogy azt éreztem, hogy tényleg igyekeztek odatenni magukat a fiúk, és ezúttal sikerült is. Technikai szempontból a másik jelentős szekció a hanghatásoké, amelyekkel tökéletesen elégedett voltam, tényleg olyan érzésem volt, mintha egy akciófilmben szerepelnék, és a magam részéről nem is vártam ennél többet.A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a The Bourne Conspiracy-t és ha igen, kinek ajánlott?

Nagyszerű mozis élményt nyújt a The Bourne Conspiracy, ráadásul hozzávetőlegesen ötször olyan hosszan, mint egy átlagos film. Kiváló közelharcok, filmes magvalósítás, stílusos megvalósításban nagyszerű zenékkel. Rajongóknak és az akciójátékok szerelmeseinek feltétlenül ajánlott a beszerzése, mert néhány óra kellemes élményben lesz részük, ráadásul még a Gamerscore vadászoknak is igazi csemegének számít.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére