Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

BEVEZETŐ:


Az előző generáció (Playstation 2) indulásakor született egy rendkívül sikeres és hihetetlen jó verekedős játék, ami azért volt nagyszerű, mert a nappalaikba varázsolta a játéktermek hangulatát és egycsapásra újradefiniálta az otthoni szórakozás fogalmát. Ez a játék – természetesen a Tekken Tag Tournament első része, ami annak idején egy hatalmas revolúciót hozott a műfajnak (Ő volt az első komoly 3D-s verekedős játék, amiben volt TAG opció) minek hatására több riváis cég is alkalmazni kezdte a "tag", azaz a több szereplős összecsapások módozatot játékaikban – mára pedig már szinte minden verekedős játék tartalmazza ezt az opciót.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


10 évvel az előd után a Namco elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse a második részt – melyet a Tekken sorozat atyja, Katsuhiro Harada tett meg egy két évvel ezelőtti rendezvényen. A játék végül tavaly debütált a játéktermekben, s oly mértékű sikert aratott, hogy úgy döntöttek, idén a kurrens generáció konzolaira is megjelentetik a programot – persze egy alapos tuningolást követően.  

Az idén szeptemberben érkező Tekken Tag Tournament 2 konzlos verziója az eredeti (játéktermi verzió) 44 karakterével szemben több, mint 50-et tartalmaz majd (többek között visszatér a korábbi részekből ismert Kunimitsu, Michelle Chang, de lesznek új harcosok is) illetve több új játékmóddal is kiegészül: A kettő a kettő ellen mellett ezúttal egy VS egy csatákat is vívhatunk, illetve az új Pair Play lehetőségben akár négy játékos is harcba szállhat egymással – természetesen mindenki egy-egy karaktert irányítva. A kezdő harcosok támogatására is igen nagy hangsúlyt fektettek a Namco munkatársai: a Tag Tournament 2-ben helyet kapot egy úgynevezett Fight Lab mód is, ami a kevésbé rutinos bunyosók segítésére lesz informatív felületével, részletekbe menő alaposságával.
 
A TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉGEKRŐL:


A Tekken tag Tournament 2 egy olyan játék, melyet természetesen nem csak egyedül játszhatunk. A játék rengeteg opciót tartogat a többjátékos élmnyekre vágyóknak: lehetőségünk van hagyományos módon offline, azaz egy szobában egy, vagy több (maximum 3) barát ellen megmérettetni magunkat, ám ha erre nincs mód és/vagy lehetőség, illetve szívesen kipróbálnánk magunkat a világ más tájain élők ellen, akkor ezt is megtehetjünk: Az Xbox Live/Playstation Network rendszereken keresztül játékosok milliói tudnak egymáshoz csatlakozni, így anélkül is összecsaphatunk egy másik játékos (vagy épp egy távoli barát) ellen, hogy mi magunk kimozdulnánk a szobából. A Tekken Tag Tournament 2-vel maximum négyen tudunk játszani!

Az online funkciók használatához esetenként kód beírása lehet szükséges (melyet minden kódot igénylő új dobozos termék tartalmaz), illetve az online játék alapfeltétele (XBOX vonalon) az Xbox LIVE szolgáltatás GOLD szintű tagsága. Nem rendelkezel ilyennel? Semmi gond, kattanj a linkre és vásárolj magadnak 12 hónapos előfizetést rendkívül kedvezményes áron!

Segítségre van szükséged a LIVE regisztrációhoz? Látogass el releváns technikai támogató oldalunkra és tudj meg mindent, amit szeretnél!
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK KIADÓJÁRÓL:


A Namco egy Japán nemzetiségű és székhelyű, patinás múlttal rendelkező fejlesztőcég, ami már több, mint 30 éve lát el minket minőségibbnél minőségibb programokkal. A Namco igen komoly szerepet tölt be a videojátékos világban, hiszen rengeteg műfaj születése is hozzá köthető, illetve több olyan programmal is megajándékozott minket, melyek már most legendává váltak, gondoljunk csak az 1980-as PAC-MAN-re, a Dig-Dug-ra, a Rally X-re, a Soul Calibur játékokra, vagy a Ridge Racer és a Time Crisis szériákra. 2006 óta Bandai Namco néven működik a cég.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Tekken Tag Tournament 2 remek ajándék lehet (a Tekken sorozat kedvelőin túl) minden olyan játékosnak, akik szeretik a vér és túlzó brutalitás nélküli verekedős játékokat. A mozdulatok ahol lehet, realisztikusnak hatnak, de maga az akció súlytalan, abból a szempontból, hogy nem okozunk halált vagy komoly sérülést az ellenfélen, és a hanghatások sem erősítik fel az akciót. Így gyakorlatilag a 16 év fölötti korosztály már a legnagyobb nyugalommal játszhat a játékkal – kivételek persze akadhatnak. Remek ajándék lehet testvérek, jó barátok számára, hiszen a játék nagyszerű és tartalmas offline és online többjátékos módokat kínál!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Megjelent a Tekken Tag Tournament 2!
 - Megjelent a Tekken Tag Tournament 2!
A Namco legnépszerűbb verekedős szériája, a Tekken ismét visszatért a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Ezúttal nem egy hagyományos folytatás érkezett, hanem a méltán népszerű Tekken Tag Tournament kapott egy második részt: itt az egy-az-egy elleni összecsapások helyét 2v2-es bunyók veszik át. Nem elegendő tehát egy szereplőt kitanulni, a legjobb kombókat akkor érheted majd el, ha egy-egy támadás után átváltasz a másik szereplőre, hogy a lehető legtöbb sebzést vidd be ellenfelednek. A Tekken Tag Tournament 2 az eddig ismert összes karaktert visszahozza, és a látványos grafika mellett megannyi gyakorlási lehetőségre is lehetőséged lesz, akár egyedül, akár más játékosok ellen. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére