Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verekedős
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 ISMERTETŐ:

A Tekken Tag Tournament 2 az idei ősz egyik legjobban várt verekedős játéka, és egyben a legendás sorozat legújabb része. A Tag játékmódok alapjául a páros összecsapások szolgálnak, a Namco Bandai csapata pedig már jó ideje finomítja a Tag 2 rendszerét a játéktermi verzió segítségével, így a konzolos játékosok garantáltan a legjobb, legszórakoztatóbb változatot kapják majd meg.

A Tekken Tag Tournament 2 számos újdonsággal várja majd a játékosokat. Hihetetlenül nagy karakterválasztékra kell számítani (a Tekken Tag mindig is egy nagyobb összeröffenés volt, ahol minden korábban bemutatkozott harcos tiszteletetét tette egy pofon erejéig), a játék pedig átfogó gyakorlási lehetőségeket és komoly online módokat kínál - így garantáltan több tucat játékórára lesz szükség, hogy egyáltalán elkezdjük kiismerni választott karaktereinket. A játék megjelenésére már nem kell sokat várni: szeptember közepén már itt is van, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra egyaránt! Ha szeretnél többet megtudni a játékról, akkor olvass tovább! <
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 - RÉSZLETES BEMUTATÓ:
Idén ősszel újra harcba indulnak a Tekken sorozat veterán harcosai - méghozzá egy nem akármilyen bajnokság keretein belül! Amikor tavaly úgy tűnt, hogy bejelentik a Tekken 7-et, mindenki tűkön ülve várta az új információkat a készülő titkos projectről: sokak meglepetésére mégsem egy hetedik rész következik a széria történetében, hanem a Tekken Tag Tournament 2-vel egy második menet erejéig elmerülhetünk a páros bunyók világában! A Tekken Tag módjának lényege, hogy nem egy, de rögtön két karaktert irányítunk egyszerre, akik közt gombnyomásra váltunk - a jó játékost pedig onnan lehet majd megismerni, hogy a lehető legjobb pillanatokban vált karakterei közt, kombókban segíti egymást hőseivel, és hogy tudja, hogy milyen helyzetben melyik szereplővel induljon harcba.A Tekken Tag Tournament 2 az eddigi legnagyobb Tekken játék: 50 választható karakter várja azt, hogy harcba induljunk velük, a játék pedig rengeteg offline és online lehetőséget kínál a kezdő és a veterán játékosok számára egyaránt. A hagyományosan nagy közönséget vonzó Tekken számára mindig komoly kihívást jelentett biztosítani a kellő utánpótlást a profi játékosok ligájában. Sokan elképzelni sem tudják, hogy micsoda mélységek vannak egy ilyen játék harcrendszerében és karaktereiben. Éppen ezért komoly munkával sikerült a legátfogóbb tréning-módot (Fight Lab) létrehoznia a fejlesztőknek, ami talán nagyobb sikerrel mutatja be mindenkinek, hogy mik a játék felszíne mögött rejlő lehetőségek, amelyeket a legjobb kombókkal, a legnehezebben megtanulható időzítésekkel és a legördögibb technikákkal használhatunk majd ki! Hogy az itt megszerzett tudás ne vesszen kárba, a Tekken Tag Tournament 2 átfogó online játékmódokkal várja a játékosokat, ahol a barátságos bunyózás mellett lehetőséged lesz arra is, hogy tétre menő versenyben mérkőzz meg másokkal. A teljesítményedet itt osztályozzák, és egy idő után csak a te szintednek megfelelő ellenfelek ellen állhatsz majd ki. Érdemes lesz tehát gyakorolni, ha a legjobbak közé akarsz tartozni!

A Tekken Tag Tournament 2 az elődhöz képest javított grafikával várja a játékosokat, a sorozat védjegyének számító gyors tempóra, eszméletlenül jól kinéző támadásokra és persze a látványos pályákra egyaránt számíthatsz majd! A játék megjelenése szeptember tizennegyedikén lesz esedékes, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon, de valamikor idén karácsonykor Wii U-s verzióra is számíthatunk majd.

FIGHT LAB: A TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 GYAKORLÓTERME
A Namco Bandai mindig is nagyon komolyan vette a Tekken training módjait. Ezen a helyen történik ugyanis a játékosok fejlődése szempontjából elengedhetetlen gyakorlás, amikor az izommemóriánkba bekerülnek azok a bizonyos halálos kombók, a Fight Lab pedig egy újabb lépés a megfelelő irányba. A Fight Lab "főszereplője" Combot, aki egy általános célú kiborg, aki arra van felkészítve, hogy bármilyen mozdulatot végrehajtson, bármilyen speciális igénynek eleget tegyen. A robot segítségével begyakorolhatunk szinte bármilyen szituációt, bármilyen kombót, de lehetőségünk lesz arra is, hogy az offenzív jellegű szituációkat megszokjuk, megismerjük - a valódi meccsekben sokszor egy-egy másodpercnyi tétlenkedés egy egész meccs eredményét döntheti el. A Fight Lab lényege tehát, hogy olyan tudással vértezzük fel magunkat, aminek megszerzéséhez egyébként több száz óra valódi meccsekben szerzett tapaztalatra lenne szükségünk!
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 MULTIPLAYER BEMUTATÓ:
A Tekken Tag Tournament 2 központi eleme az online és offline multiplayer játékmódokban rejlik. Bár rövid történettel rendelkezik a játék, a Tag epizódok a Tekken történetében mindig is azt a célt szolgálták, hogy a történet előrehaladása helyett inkább a bunyóra koncentráljanak, annak teljes pompájában. A Tekken a Távol-Kelet legnépszerűbb három dimenziós verekedős játékának számít, messze lekörözve népszerűségben a rivális Soul Calibur, Dead or Alive vagy Virtua Fighter szériákat - ennek oka pedig az, hogy a harcrendszer és a széles karakterválaszték elképesztő lehetőségeket rejt magában. Hosszú tanulásnak néz elébe az, aki valódi mestere akar lenni a helyezkedésre, a lehető leghatékonyabb kombókra és a megfelelő időben alkalmazott ellentámadásokra építő játéknak - de a dolog még számunkra, európai játékosok számára sem lehetetlen!Az online játékban lehetőségünk lesz összemérni tudásunkat a legjobbakkal. Ehhez persze hosszú és adott esetben rögös út vezet: a Tekken Matchmaking rendszere folyamatosan figyeli a játékosok győzelmeinek és vereségeinek számát, az ellenfeleket pedig újra és újra aktuális tudásuknak megfelelően kapja majd minden játékos, előbb vagy utóbb tehát mindenki legyőzőre akad majd. Lehetőség van barátságos meccsekre is, de az igazi profik és a legjobb játékosok minden meccset barátságos gyakorlásnak tekintenek: ez a világnézet lehetővé teszi azt, hogy az elbukott meccsekben látott hibákat felismerjük, és ne kifogásokat keressünk a győzelem hiánya miatt. Természetesen érdemes megtenni mindent annak érdekében, hogy az online játékélmény megfelelő legyen: a Tekken 6 továbbfejlesztett netkódja készen áll a harcra, de vajon az otthoni internet wirelessen keresztül megy-e? És az a tévé jól be van kalibrálva az optimális késleltetés (5-10ms) válaszidőhöz? Ezek apróságnak tűnhetnek, de az ideális élményhez fontosak lesznek!
Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360
A TEKKEN TÖRTÉNELME:
Az első Tekken játék 1994-ben született meg, egy, a mainál jóval dinamikusabb korszakban. A SEGA játéktermi Virtua Fightere megnyitotta az utat a három dimenziós verekedős játékok előtt: ezek után szinte minden fejlesztő és kiadó úgy döntött, hogy maga is megpróbálkozik alkotni valamit ebben az új stílusban. A Namco Tekken nevű próbálkozása hihetetlenül sikeresnek bizonyult - az egyik leggyorsabban fogyó PlayStation-játékról beszélünk. A viszonylag steril alapozás után a csapatnak az ezt követő években lehetősége volt arra, hogy a PlayStation és a fejlődő játéktermi gépek képességeit egyre jobban kihasználva folyamatosan emeljen a képzeletbeli lécen.


Tekken Tekken 2 Tekken 3

Az 1996-os Tekken 2 már több karaktert, rengeteg háttértörténetet és alaposan továbbfejlesztett grafikát tartalmazott. A csapat animátorai továbbra is folytatták a sorozatra ekkor már jellemző realista megközelítést: bár a kombók és az ütések nyilván túlzott hatást értek el, maguk a mozdulatok rendre valódi harcművészetek elemei voltak, és ezt a szokást egészen mostanáig megőrizték a Tekken játékok fejlesztésénél. A sorozat kezdeti fénypontjai közül kiemelkedik az 1998-as Tekken 3, ami rengeteg PlayStation-játékos számára "A" verekedős játék volt, rivális és kihívó nélkül. A Tekken 3 rengeteg megnyitható karaktert, izgalmas történetet és egy rakás, a kor lehetőségeihez képest igen látványosnak számító CG videós megnyerést tartalmazott - a harcrendszer pedig egyre összetettebbé, a grafika egyre káprázatosabbá vált!

A generációváltást a Namco könnyedén átvészelte, hiszen folytatta a Tekken játékok fejlesztését, ekkor már elsődlegesen a játéktermekre koncentrálva. A Tekken Tag Tournament már 1999-ben a japán játéktermekbe került, és páros rendszerével, illetve széles karakterválasztékával komoly népszerűségre tett szert. A konzolos, PlayStation 2-es verzió megjelenésére ehhez képest másfél évet kellett várni: a TTT PS2-es nyitócím volt Európában. Stagnálás helyett új ötletek kerültek be a szériába a 2001-es (PS2: 2002) Tekken 4-ben, ahol végre komoly szerepet kaptak a pályák. A verekedős széria ekkor élte meg az első komolyabb balansz-krízisét is, hiszen a pályák szerepének növekedésével a több lehetőséggel bíró, erősebb karakterek előnye gyorsabban szembetűnőbbé vált, mint korábban. A PlayStation 2-n 2005-ben, játéktermekben 2004-ben megjelenő Tekken 5 a kritikusok szerint a sorozat egyik csúcspontja volt, harmincnál is több karakterrel és a PlayStation 2 képességeit maximálisan kihasználó grafikával. Ez a verzió később PS3-as és PSP-s portot is kapott, további új szereplőkkel.

Tekken 4 Tekken 5 Tekken 6

A verekedős játékok népszerűsége az elmúlt évtizedben a legjobb esetben is stagnált, és az új konzolok online lehetőségeire volt szükség, hogy újra a középpontba kerüljön a stílus. A Tekken 6-ra éppen ezért már kifejezetten sokat, két teljes évet kellett várni - cserébe a 2009 őszén megjelent játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt elérhető volt, remek netkóddal és egy rakás választható karakterrel. Ezt az epizódot sokan kritizálták a grafikai problémák miatt (a Namco számára fontosabb volt a tükörsima mozgás, a fény-árnyék hatások és az akadozás nélküli bunyó, mint a hozzáadott effektek vagy a 720p és/vagy afölötti felbontások elérése), és a játékmenettel sem volt mindenki kibékülve. Mégis, azok akik beletették a megfelelő energiát, általában a sorozat legjobb réséznek tartják azt. A Tekken 6 Távol-Keleten máig versenyszerűen játszott játék, amit egyetlen szoftver tud ledönteni a trónról, méghozzá az utód, a Tekken Tag Tournament 2.
MELY KOROSZTÁLYNAK AJÁNLOTT A TEKKEN TAG TOURNAMENT 2?
A Tekken sorozat mindig is a "családbarát" verekedős játékok közé tartozott, már ha létezik ilyen kifejezés egyáltalán. A sorozat bár a verekedésről szól, mindez abszolút tiszteletteljes, nem sokkoló formában történik: nem folyik vér, nincs meccsek utáni felesleges agresszió (tehát nem találkozunk más sorozatokból ismert kivégzésekkel sem), és a grafika, illetve maga a tálalás is kellően vibráns és élénk ahhoz, hogy a képernyőn látottakat bárki a valódi életben látott eseményekhez hasonlítsa. Ennek eredménye, hogy a 12-14 éves korosztály felett már nyugodtan lehet játszani a játékkal. A még pozitívabb hatás elérése érdekében érdemes már az első pillanatoktól kezdve kihangsúlyozni, hogy ez egy "versengős" játék, ahol valódi tudás megszerzésén, gyakorláson és helyzetfelismerésen van a hangsúly, nem pedig azon, hogy milyen gyorsan, vagy milyen erővel tudjuk püfölni a kontrollert.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent a Tekken Tag Tournament 2!
 - Megjelent a Tekken Tag Tournament 2!
A Namco legnépszerűbb verekedős szériája, a Tekken ismét visszatért a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Ezúttal nem egy hagyományos folytatás érkezett, hanem a méltán népszerű Tekken Tag Tournament kapott egy második részt: itt az egy-az-egy elleni összecsapások helyét 2v2-es bunyók veszik át. Nem elegendő tehát egy szereplőt kitanulni, a legjobb kombókat akkor érheted majd el, ha egy-egy támadás után átváltasz a másik szereplőre, hogy a lehető legtöbb sebzést vidd be ellenfelednek. A Tekken Tag Tournament 2 az eddig ismert összes karaktert visszahozza, és a látványos grafika mellett megannyi gyakorlási lehetőségre is lehetőséged lesz, akár egyedül, akár más játékosok ellen. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére