Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)

Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox One
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Tekken hatodik része – amely a japán játéktermekben tavaly karácsonykor megjelent Bloodline Rebellion nevű bővített változatból készül – a legmonumentálisabb lesz a sorozat történetében. Az ötös rész szereplőgárdája nagynak tűnt, akár túlságosan is nagynak? Ideje újragondolni a kijelentést, hiszen a Tekken 6-ban összesen negyvenkét karakter szerepel majd. Az összes régi versenyző mellett nyolc új szereplőt köszönthetünk. Ők: Alisa Boscnovitsch, a jetpacket használó rózsaszín hölgy, akire gyors, követhetetlen támadások jellemzőek. A Tekken 6 “főgonosz”-karaktere, Azazel, aki a Devil Jin / Devil / Angel hármashoz hasonló képességeket használ. Bob, aki méltán pályázhat a minden idők legrondább karaktere címre – az elhízott rendőr leginkább a testtömegével próbál hódítani. Lars Alexannderson, a katonai erők egyik felkelést szító vezetője, elegáns de kegyetlen stílusban kűzd. Az Iron Fist kupa címmel egy nyomozás kapcsán megismerkedő Leo Kliensen, a verekedést az utcán, a kegyetlen környezetben megtanuló fiatal Miguel Caballero Rojo , és a közel-kelet halálos assassin-stílusban harcoló hölgye, Zafina.

Az új karaktereket és a régieket, ahogy az már megszokott kezd lenni, az éppen aktuális Iron Fist Kupa (sorrendben a hatodik) megrendezése hozza össze – aminek ezúttal különös apropója is akad. A Zaibatsu cég új elnöke, Jin Kazama, nem totojázott, és annyira, de annyira a világuralomra tör, hogy rögtön háborúba is lépett a világ ÖSSZES országával, a “kicsire nem adunk, nagy nem számít” filozófiát követve, úgyhogy most mindenki az ő fejét akarja, már csak a hatalmas vérdíj miatt is. A történetre ezek alapján leginkább azt lehet mondani, hogy meg sem próbálja komolyan venni magát – vagy ha igen, nekünk nem szabad, hiszen a Tekken játékok lényege mindig is az volt, hogy a verekedésnek keretet adjanak néhány dögös átvezető animációval. A fókusz, mint mindig, a bunyón van.A Tekken hatodik részében a harc az eddigiekhez hasonló módon megy – két harcos, egy törhető elemekkel és néhol több szinttel kialakított aréna, és rengeteg, rengeteg mozdulat, kombó, trükk. A hatos rész három fontos újítást tesz hozzá a játékmenethez. Az első a Rage rendszer. Az a játékos, aki 5-10% életerőn marad az egyes menetek végén, hatalmas bónuszt kaphat hozzá a támadásaihoz, könyörtelen ellenséggé válva. Ez a játékmeneten sokat nem módosít, hiszen ilyen mennyiségű életerőn ücsörögni nem lehet, egy vagy két bekapott ütés már halálos – arra azonban jó, hogy az izgalmat a meccs ezen szakaszában tovább fokozza. A második a továbbfejlesztett pályák: még több törhető elem és újfajta részek kerültek be a pályákba, még fontosabbá téve azt, hogy merre is megyünk, vagy hová szorítjuk az ellenfelet. Végül: a hosszú, levegőből zuhanó ellenféllel való kombózást még tovább húzhatjuk, hiszen bekerültek a játékba a bounce támadások, amelyek egy, a már földön fekvő ellent löknek újra a levegőbe, további támadásokat engedélyezve. Még halálosabb kombók, még kevesebb lehetőség a hibázásra.

A Tekken 6 visszatérni látszik, hogy ismét kötelező módon befészkelje magát az Xbox 360-ak és a PlayStation 3-ak lemezmeghajtóiba, és onnan ne is nagyon távozzon hosszú heteken át. A játékban az online mód kínálja a valódi, hosszútávú tartalmat (és persze a Tekken Force beat'em'up stílusú játékmódja, amelyet többen is játszhatunk, akár online is – de ez továbbra is inkább csak kiegészítés, egyfajta előétel a főfogás előtt) kínál azoknak, akik szeretik összemérni tudásukat valódi, élő ellefelekkel. Ennek megfelelően már induláskor elérhető lesz minden karakter, hogy probléma nélkül elkezdhessünk gyakorolni azzal, akit a kedvencünknek tartunk. A Namco a sikeres Soul Calibur IV után most a Tekken hatodik részét indítja útjára két héten belül: a minőségre egy szavunk sem lehet az arcade verzió alapján – most már csak a magyar játékosokon múlik, hogy egy pezsgő hazai közösség alakuljon ki, amely több hónappal a játék megjelenése után is aktív marad.
A kérdés adott: érdemes-e ajándékba vásárolni a Tekken 6-ot, és ha igen, milyen korosztálynak?A Tekken 6 vérbeli verekedős játék, természetesen mindenfajta vér nélkül. A mozdulatok ahol lehet, realisztikusnak hatnak, de maga az akció súlytalan, abból a szempontból, hogy nem okozunk halált vagy bármi egyebet az ellenfélen, és a hanghatások sem erősítik fel az akciót. Így gyakorlatilag a 13-14 év fölötti korosztály (a dobozon 16 található) már a legnagyobb nyugalommal játszhat a játékkal – kivételek persze akadhatnak. A Tekken 6-ot akkor tudjuk ajánlani, ha két testvér akad, akik szeretnek egymás ellen játszani: több hónapra elegendő mennyiségű karakter van a játékban, de tényleg csak akkor, ha van ellenfél. Egyedül nem ajánlott.

KÉPGALÉRIA:

Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)
 
Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)
 
Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)
 
Tekken 6 Xbox 360 Classics (Xbox One kompatibilis)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére