Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition Xbox 360

Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tavalyi év egyik, a Star Wars rajongók által nagyon várt játéka a Force Unleashed volt. Ebben a játékban Darth Vader saját nevelésű tanítványát, az egyszerűen csak Starkiller becenévre hallgató jedit irányíthatjuk, a meglepetésekkel és a várható fordulatokkal egyaránt tarkított játékot a tradícionális Star Wars környezet, zenék, hangulat mellett leginkább az Erő használatára építő játékmenet miatt lehetett nagyon szeretni. Bár a legnagyobb és legprecízebb hack'n'slash játékok minőségétől valamelyest elmarad a játék, mindezt kárpótolja azzal az egyszerű ténnyel, hogy itt a jól ismert Star Wars univerzum ad helyszínt a kalandjainknak. A játék 2008-ban lefutotta köreit, de most megérkezett a bővített változat, amelyben az összes eddig elérhető letölthető tartalom mellett elérhető egy teljesen új küldetéssorozat, ahol a lázadók seregeit üldözzük a Császár szolgálatában. Az Ultimate Sith Edition bármelyik Star Wars rajongónak ajánlható, és azok is jól járnak, akik az alapjátékot ismerik, de a kiegészítő tartalmakkal még nem találkoztak.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Editiont és ha igen, kinek ajánlott?

A Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition (a nagysikerű Force Unleashed kibővített változata) egy harmadik személy nézetű, a Star Wars világában játszódó kőkemény akciójáték, melyet bátran ajánlunk minden olyan 16 éven felüli játékosnak, akik imádják a Star Wars világát, szeretik a filmeket és/vagy a Star Wars témájú videojátékokat. A játékba több, a filmben is látott lokáció is bekerült, továbbá rengeteg, szintén a filmekből megismert híres karakterrel is találkozhatunk majd (Darth Vader, Yoda, stb.) kalandozásunk során. Az SWTFU egy olyan játék, ami egyetlen SW rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Megjelent a Force Unleashed Ultimate Sith Edition!
 - Megjelent a Force Unleashed Ultimate Sith Edition!
A Star Wars videójátékok az elmúlt tíz-tizenöt évben már igen sok témát körbejártak. Megannyi alkalommal dolgozták fel nekünk a klasszikus trilógiát, a legendás SNES-es játékokban újra átélhettük a nagy kalandot platformként, később a Factor 5 szolgáltatott hatalmas élményt N64/GameCube duón, a számítógépeken pedig FPS-ek hódítottak a Star Wars témát újszerűen feldolgozva. Aztán az új trilógia megjelenése óta megállíthatatlanul özönlöttek a videójáték-adaptációk, és az eredetiségre egyre kevesebb esély volt. Mindez tavaly változott meg igazán, a Force Unleashed megjelenésével, amely a két trilógia közötti időszakban játszódik. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére