Sonic Generations Xbox 360 Classics vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sonic Generations Xbox 360 Classics

Sonic Generations Xbox 360 Classics
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
-25
Eredeti ár:
5990 Ft
Bruttó ár:

4.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +45 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Sonic Generations Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amit a játékról tudni érdemes:
 
  • Régi és Új egy helyen: A Sonic Generations filoziófiája az, hogy a játékosok maguk dönthetik el, mely módon szeretnének játszani a játékkal. Ha a régi, két dimenziós, balról jobbra haladós játékmenetet kedvelik, akkor a pályákon így fognak végighaladni. Ha pedig az újabb, három dimenziós Sonic játékélményre vágynak, akkor az is elérhetõ az összes pályán. A Sonic Generations így egyedi élmény minden játékos számára - és úgy játszod, ahogyan csak Te akarod!
  • A legjobb Sonic helyszínek térnek vissza: A Sonic Generations nem próbál meg soha nem látott új barátokat és új zónákat létrehozni: minden egyes pálya korábbi Sonic játékok legendás pályáinak felújított, alaposan feltuningolt változata. A klasszikus visszatérõk között akadnak pályák az eredeti Sonic trilógiából, de jönnek pályák a Dreamcast-es Adventure játékokból vagy a modern Heroes/Colors/Unleashed trió pályái közül is. Nosztalgia-bomba Sonic módra!
  • Egyedi grafikus motor, bámulatos látvány és sebesség: A Sonic Generations nem csupán a nosztalgiára próbál építeni: látvány és irányítás szempontjából az eddigi legmodernebb, legszebb Sonic játékról beszélhetünk. Akármelyik módon (Klasszikus vagy Modern) játszod végig a játékot, a képernyõre kerülõ látvány hihetetlen lesz majd, ez pedig a SEGA legújabb, legmodernebb, kifejezetten a SONIC GENERATIONS-nek elkészített grafikus motorjának köszönhetõ.
Ismertető:

Valamikor régen, úgy két évtizeddel korábban, két hatalmas ikonja volt a mászkálós, ugrálós játékoknak - a stílus mára "platformjátékok"-ként vált ismertté-, ez a két ikon pedig Mario és Sonic volt. Mario jelképezte a megfontoltabb, trükkösebb kalandozást, Sonic neve pedig a sebességet és a pörgõs játékélményt fémjelezte. A történelemben persze mindig akadnak gyõztesek és vesztesek: amíg a három dimenziós játékok megjelenésével a Mario könnyedén folytatta a kalandot az új lehetõségeket kihasználva, addig a SEGA a balszerencsés konzolok mellett a 3 dimenzióba ugrást sem tutta tökéletesen végrehajtani Sonic kalandjaival: a legutolsó valóban minõségi, fergetegesen jó Sonic játék a Sonic Adventure 2 volt - azóta pedig pontosan 10 év telt el. A SEGA sok-sok próbálkozás után úgy döntött, hogy itt az idõ visszatérni a gyökerekhez, és csak és kizárólag a száguldásra és a vegytiszta szórakozásra koncentrálni: november elsõ napjaiban érkezik meg az a SONIC GENERATIONS, ami ennek a receptnek megfelelõen készült a cég stúdiójában.
Régi és Új: A Sonic Generations legfõbb koncepciója az, hogy minden egyes, a játékban szereplõ pálya két különbözõ módon lesz végigjátszható. Az egyik a "classic" játékmód: itt balról jobbra haladunk oldalnézetben a régi idõk stílusában elkészített Sonic-al, és mindezek mellett a két dimenziós Sonic játékok mozdulatait és megszokott tempóját kapjuk majd meg: azok, akiknek ez a stílus a kedvencük, egészen biztosan a klasszikus módot fogják preferálni a Generations pályáinak kiválasztásakor. Szerencsére azonban a SEGA-nál gondoltak az újabb játékosokra is: a három dimenziós, pörgõs, fõleg Sonic különleges fejelõ támadásaira és gyors tempójára építõ Modern módon is nekifuthatunk az egyes pályáknak: ekkor hihetetlenül látványos és gyors akciónak és félelmetesen jó sebességnek lehetünk szemtanúi. Régi és új így olvad egybe a Sonic Generationsben: a legjobb az egészben az, hogy az idõ vasfoga által érintetlenül hagyott klasszikus Sonic pályákra kell számítanunk: a játék összes helyszínében legendás Sonic, Sonic 2, Sonic and Knuckles, Sonic Adventure 1-2 pályák térnek vissza, de az elmúlt pár év jobb pályái (Heroes, Unleashed, Colors) is visszatérnek, az újabb rajongók nagy örömére. A Sonic Generations egy igazán tömény nosztalgia-koktél a régi játékosok, és egy fergeteges szórakozást biztosító új játék a friss, fiatal játékosok számára. A két játékmód miatt szinte garantált, hogy mindkét korosztály élvezni fogja a játékot - és így a tartalomra sem lehet panasz, hiszen a végigjátszás után megnézhetjük az összes pályát a másik verzióban is! 

A Sonic Generations megjelenési dátuma november negyedike. Hamarosan megjelenik tehát a játék Xbox 360, PlayStation 3 platformokra egyaránt - elõrendelni pedig még most érdemes, hiszen a játékot elõrendelõink ingyenes házhozszállítást kapnak tõlünk ajándékba! Normál verzióink mellett lehetõsége van a Sonic rajongóknak arra is, hogy gyûjtõi kiadásokat rendeljenek elõ - ezek a csomagok tartalmilag úgy lettek felépítve, hogy olyan extrák szerepeljenek bennük, amelyekhez másképp nem lehet hozzáférni. Érdemes tehát megfontolni a gyûjtõi kiadást is - ez egy egyszeri, megismételhetetlen játék-megjelenés, amelyre a Sonic rajongók hosszú évek óta várnak! Már csak néhány hét türelemre van szükségünk, aztán kezdõdhet ismét a határtalan móka és száguldás!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni Sonic Generations-t, és ha igen kinek ajánlott?
 
A Sonic Generations nagyszerű ajándék lehet - kortól és nemtől függetlenül - mindenkinek, aki kicsit is szereti a klasszikus 2 dimenziós és/vagy a modern 3 dimenziós platformjátékokat. A Sonic Generations ugyanis egy olyan páratlan produktum, amelyben a játékos döntésére van bízva, hogy mely perspektívából teljesíti a játékot. A Sonic Generations a főszereplő elmúlt 20 évének összefoglaló epizódja, melyben minden korábban látott helyszín és ismerős visszaköszön ránk, így a legjobb ajándék valószínűleg azon játékosok számára lehet, akik kifejezetten szeretik a kék sündisznót és az elmúlt évek alatt virtuálisan rengeteg kalandot átéltek már együtt.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére