Sonic Generations Xbox 360 Classics vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sonic Generations Xbox 360 Classics

Sonic Generations Xbox 360 Classics
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sonic Generations Xbox 360 Classics már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sonic Generations Xbox 360 Classics vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő platform játékaink között:

Sonic Generations Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amit a játékról tudni érdemes:
 
  • Régi és Új egy helyen: A Sonic Generations filoziófiája az, hogy a játékosok maguk dönthetik el, mely módon szeretnének játszani a játékkal. Ha a régi, két dimenziós, balról jobbra haladós játékmenetet kedvelik, akkor a pályákon így fognak végighaladni. Ha pedig az újabb, három dimenziós Sonic játékélményre vágynak, akkor az is elérhetõ az összes pályán. A Sonic Generations így egyedi élmény minden játékos számára - és úgy játszod, ahogyan csak Te akarod!
  • A legjobb Sonic helyszínek térnek vissza: A Sonic Generations nem próbál meg soha nem látott új barátokat és új zónákat létrehozni: minden egyes pálya korábbi Sonic játékok legendás pályáinak felújított, alaposan feltuningolt változata. A klasszikus visszatérõk között akadnak pályák az eredeti Sonic trilógiából, de jönnek pályák a Dreamcast-es Adventure játékokból vagy a modern Heroes/Colors/Unleashed trió pályái közül is. Nosztalgia-bomba Sonic módra!
  • Egyedi grafikus motor, bámulatos látvány és sebesség: A Sonic Generations nem csupán a nosztalgiára próbál építeni: látvány és irányítás szempontjából az eddigi legmodernebb, legszebb Sonic játékról beszélhetünk. Akármelyik módon (Klasszikus vagy Modern) játszod végig a játékot, a képernyõre kerülõ látvány hihetetlen lesz majd, ez pedig a SEGA legújabb, legmodernebb, kifejezetten a SONIC GENERATIONS-nek elkészített grafikus motorjának köszönhetõ.
Ismertető:

Valamikor régen, úgy két évtizeddel korábban, két hatalmas ikonja volt a mászkálós, ugrálós játékoknak - a stílus mára "platformjátékok"-ként vált ismertté-, ez a két ikon pedig Mario és Sonic volt. Mario jelképezte a megfontoltabb, trükkösebb kalandozást, Sonic neve pedig a sebességet és a pörgõs játékélményt fémjelezte. A történelemben persze mindig akadnak gyõztesek és vesztesek: amíg a három dimenziós játékok megjelenésével a Mario könnyedén folytatta a kalandot az új lehetõségeket kihasználva, addig a SEGA a balszerencsés konzolok mellett a 3 dimenzióba ugrást sem tutta tökéletesen végrehajtani Sonic kalandjaival: a legutolsó valóban minõségi, fergetegesen jó Sonic játék a Sonic Adventure 2 volt - azóta pedig pontosan 10 év telt el. A SEGA sok-sok próbálkozás után úgy döntött, hogy itt az idõ visszatérni a gyökerekhez, és csak és kizárólag a száguldásra és a vegytiszta szórakozásra koncentrálni: november elsõ napjaiban érkezik meg az a SONIC GENERATIONS, ami ennek a receptnek megfelelõen készült a cég stúdiójában.
Régi és Új: A Sonic Generations legfõbb koncepciója az, hogy minden egyes, a játékban szereplõ pálya két különbözõ módon lesz végigjátszható. Az egyik a "classic" játékmód: itt balról jobbra haladunk oldalnézetben a régi idõk stílusában elkészített Sonic-al, és mindezek mellett a két dimenziós Sonic játékok mozdulatait és megszokott tempóját kapjuk majd meg: azok, akiknek ez a stílus a kedvencük, egészen biztosan a klasszikus módot fogják preferálni a Generations pályáinak kiválasztásakor. Szerencsére azonban a SEGA-nál gondoltak az újabb játékosokra is: a három dimenziós, pörgõs, fõleg Sonic különleges fejelõ támadásaira és gyors tempójára építõ Modern módon is nekifuthatunk az egyes pályáknak: ekkor hihetetlenül látványos és gyors akciónak és félelmetesen jó sebességnek lehetünk szemtanúi. Régi és új így olvad egybe a Sonic Generationsben: a legjobb az egészben az, hogy az idõ vasfoga által érintetlenül hagyott klasszikus Sonic pályákra kell számítanunk: a játék összes helyszínében legendás Sonic, Sonic 2, Sonic and Knuckles, Sonic Adventure 1-2 pályák térnek vissza, de az elmúlt pár év jobb pályái (Heroes, Unleashed, Colors) is visszatérnek, az újabb rajongók nagy örömére. A Sonic Generations egy igazán tömény nosztalgia-koktél a régi játékosok, és egy fergeteges szórakozást biztosító új játék a friss, fiatal játékosok számára. A két játékmód miatt szinte garantált, hogy mindkét korosztály élvezni fogja a játékot - és így a tartalomra sem lehet panasz, hiszen a végigjátszás után megnézhetjük az összes pályát a másik verzióban is! 

A Sonic Generations megjelenési dátuma november negyedike. Hamarosan megjelenik tehát a játék Xbox 360, PlayStation 3 platformokra egyaránt - elõrendelni pedig még most érdemes, hiszen a játékot elõrendelõink ingyenes házhozszállítást kapnak tõlünk ajándékba! Normál verzióink mellett lehetõsége van a Sonic rajongóknak arra is, hogy gyûjtõi kiadásokat rendeljenek elõ - ezek a csomagok tartalmilag úgy lettek felépítve, hogy olyan extrák szerepeljenek bennük, amelyekhez másképp nem lehet hozzáférni. Érdemes tehát megfontolni a gyûjtõi kiadást is - ez egy egyszeri, megismételhetetlen játék-megjelenés, amelyre a Sonic rajongók hosszú évek óta várnak! Már csak néhány hét türelemre van szükségünk, aztán kezdõdhet ismét a határtalan móka és száguldás!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni Sonic Generations-t, és ha igen kinek ajánlott?
 
A Sonic Generations nagyszerű ajándék lehet - kortól és nemtől függetlenül - mindenkinek, aki kicsit is szereti a klasszikus 2 dimenziós és/vagy a modern 3 dimenziós platformjátékokat. A Sonic Generations ugyanis egy olyan páratlan produktum, amelyben a játékos döntésére van bízva, hogy mely perspektívából teljesíti a játékot. A Sonic Generations a főszereplő elmúlt 20 évének összefoglaló epizódja, melyben minden korábban látott helyszín és ismerős visszaköszön ránk, így a legjobb ajándék valószínűleg azon játékosok számára lehet, akik kifejezetten szeretik a kék sündisznót és az elmúlt évek alatt virtuálisan rengeteg kalandot átéltek már együtt.

KÉPGALÉRIA:

Sonic Generations Xbox 360 Classics
 
Sonic Generations Xbox 360 Classics
 
Sonic Generations Xbox 360 Classics
 
Sonic Generations Xbox 360 Classics
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére